28/3/18

Να πάνε να φυλάξουν τα σύνορα ο Τσίπρας και η Τασία, που τα άνοιξαν και τώρα μας εκβιάζει ο Ερντογάν

Αποβίβαση εκατοντάδων μεταναστών στη Λέσβο καθ'όλη τη διάρκεια της νύχτας
Τάνια Γεωργιοπούλου
Περίπου 300 πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας στη Λέσβο.
Τα άτομα αυτά είχαν επιβιβαστεί σε περισσότερες από οκτώ λέμβους που είχαν ξεκινήσει από την Τουρκία φτάνοντας σταδιακά στο νησί.
Μέχρι αυτή τη στιγμή συνεχίζεται η διαδικασία καταγραφής και ταυτοποίησης ενώ οι υπεύθυνοι του κέντρου της Μόριας ανέφεραν ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα χωρητικότητας δεδομένου ότι στη Μόρια φιλοξενούνται ήδη 5.300 άτομα.
«Πρέπει να βρούμε χώρο για να κοιμηθούν αυτοί οι άνθρωποι τη στιγμή που ήδη υπάρχει υπερπληθυσμός. Επιπλέον, εντός του καταυλισμού δεν υπάρχει χώρος ούτε για να στηθούν σκηνές».
Προχθές, ημέρα διεξαγωγής της ευρωτουρκικής συνάντησης στη Βάρνα, οι ροές προσφύγων και μεταναστών στα ελληνικά νησιά ήταν μηδενικές.
Από την πλευρά του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη εκτιμούν ότι είναι πολύ πιθανό να σημειωθεί αύξηση ροών, γεγονός που αποδίδεται στη βελτίωση των καιρικών συνθηκών. 
Σημειώνεται ότι  βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες της πυροσβεστικής και της αστυνομίας στον Έβρο για τον εντοπισμό τουλάχιστον 15 προσφύγων που αγνοούνται στα ελληνοτουρκικά σύνορα.
Καθημερινή

6 σχόλια:

  1. 1)Ο Ερντογάν ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Μέσω των μεταναστών-προσφύγων, που μας στέλνει μαζικά εδώ και χρόνια, εποικίζει την Ελλάδα με μία πολυπληθή μουσουλμανική μειονότητα, με σκοπό την δημογραφική μας αλλοίωση και τον εδαφικό ακρωτηριασμό μας.
    2)Οι δήθεν ανθρωπιστές, άθεοι κατά το πλείστον, πολιτικοί μας τους δέχονται με ανοικτές αγκάλες, τους δίνουν άδειες παραμονής και Ελληνικές υπηκότητες, θέλοντας να τους έχουν και ως ψηφοφόρους.
    3)Διά να μην υπάρχουν αντιδράσεις, με έξωθεν εντολές, έχουν ψηφίσει και τον λεγόμενο "αντιρατσιστικό" νόμο, δια να φιμώνονται όσοι διαμαρτύρονται.
    4)Η ρημαγμένη, οικονομικά, δημογραφικά και ηθικά, Μνημονιακή Ελλάδα κινδυνεύει με εδαφικές απώλειες από την Κύπρο έως την Θράκη και από την Θράκη έως την Ήπειρο. Όσοι, εδώ και πολύ καιρό, διαμαρτυρώμεθα δια την άθλια διακυβέρνηση της χώρας μας, δυστυχώς είμαστε "φωνές βοώντων εν τη ερήμω"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ταϋγέτη.

    Κάποια στιγμὴ,οἱ Εὐρωπαῖοι θὰ ποῦν "μέχρις ἐδῶ",καὶ τότε οἱ λάθρο θὰ καταλάβουν ὅτι ἦρθαν στὴν Εὐρώπη γιὰ νὰ ἀφήσουν τὰ κόκκαλά τους.
    Τί νομίζετε ὅτι θὰ ἀφήσουμε τὸν τρόπο ζωῆς μας νὰ ἀλλάξη καὶ νὰ χαθῆ ὁ πολιτισμὸς μας;
    Δυστυχῶς θὰ γίνουν αἴσχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νά τά φυλάξουν τά σύνορα αὐτοπροσώπως δέν μποροῦν,
    ἀλλά νά πληρώσουν ἀπό τήν τσέπη τους ὅλα τά ἔξοδα γιά τους μετανάστες πού παράνομα, ἀντισυνταγματικά καί χωρίς νόμιμη βάση στό διεθνές δίκαιο τῶν προσφύγων, προσκάλεσαν νά ἔλθουν στήν Ἑλλάδα (καί πού ἦλθαν ἀπό τήν Τουρκία ἤ μέσῳ Τουρκίας), ἤ πού συνεχίζουν ἀκόμη νά ἔρχονται μέσῳ Τουρκίας στήν Ἑλλάδα λόγῳ πολιτικῆς ἀνοικτῶν συνόρων,
    μέ τά ὁποῖα ἔξοδα ζημιώνεται τό Ἑλληνικό Δημόσιο,
    ἀλλά καί ἀπό τήν παρουσία τους ἰδιωτικῶς ζημιώνονται οἱ Ἕλληνες πολίτες ποικιλοτρόπως,
    αὐτό τούς πρέπει.
    Νά πληρώσουν κατά πρῶτον τήν "λυπητερή' για Δημόοιο καί ἰδιῶτες, γιά τούς τάχα "πρόσφυγες", δηλαδή γιά τούς μετανάστες,
    ἀλλά καί τά ἐξοδα Δημοσίου καί ἰδιωτῶν, γιά τούς πρόσφυγες πού ἄν καί ἔχουν δικαίωμα νά σωθοῦν μόνο στήν Τουρκία,
    τούς δέχονται στήν Ἑλλάδα, ἤ τούς ἐπιτρέπουν ἀντισυνταγματικά καί ἀντι-εὐρωπαϊκά, νά περνοῦν μέσῳ Ἑλλάδας στήν Εὐρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο τσιπρας και η τασια ξερανε πολυ καλα τι κανανε και ποιον βοηθουσαν και βοηθουν , οι μονοι που δε γνωριζαν τι εκαναν ηταν οι αφελεις που τους ψηφισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ τα πρωτοάνοιξε ο Σαμαράς.
    Η σημερινη ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ κυβέρνηση συνέχισε.
    ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΙΤΕ ΑΛΒΑΝΟΙ,ΤΖΙΓΚΑΝΟΙ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ''ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ''!!!!!!!!!!!!!!!
    Για αισχατη προδοσια θα παει αυτή η κυβερνηση
    ''...Η ανεξέλεγκτη εισροή αλλοεθνών στο έδαφος μιας χώρας είναι παράνομος εποικισμός, συνιστά έγκλημα εθνοκτονίας συντελούμενο κατά κανόνα υπό ανώμαλες συνθήκες πολέμου, και απαγορευόμενο από το διεθνές δίκαιο (Άρθρο 8.2.β.viii του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου). Παράνομος μουσουλμανικός εποικισμός είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα: και οι έποικοι, αντί να απελαθούν, όπως διατάσσουν οι νόμοι, εδραιώνονται και α π α ι τ ο ύ ν....'''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βγαλτε μια ..βρωμα οτι εχουμε επιδημια χολερας....που ξεκινησε απ τον ...κηπο της Τασιας...οπου μεγαλοψυχα...φροντιζει 500 λαθρο....η ιδια προσωπικα....σαν νοσοκομα της ερυθρας...ημισεληνου....Γιαυτο θα παρει βραβειο στο τελος...το χρυσο φωτοστεφανο απο την εταιρια " Χαλβαδες πασων ...Φαρσαλων και περιχωρων..."...συμπεριλαμβανονται και τα ...αιγοπροβατα της περιοχης...που πασχουν απο ...αυτισμο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.