19/4/18

O Σάββας Καλεντερίδης στον ΑΝΤ1 - Από πότε είναι εξωτερική πολιτική να υψώνουν οι Έλληνες τη σημαία τους στον τόπο τους; Οι πολιτικοί να μάθουν να κάνουν δηλώσεις και να πάψουν να εξευτελίζουν την Ελλάδα!


Δείτε και τη δεύτερη παρέμβαση για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

12 σχόλια:

  1. Μεστά σχόλια και λακωνικός. Μπράβο Σάββα και στον Αντένα που αναβαθμίζει ποιοτικά το δελτίο ειδήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σάββα τα είπες όλα σε χρόνο "Ευέλπιδος"..! ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαντασθεῖτε τί συμπεράσματα βγάζει ἡ Τουρκία γιὰ τὴν Ἑλλάδα ἀπὸ τὸν ὅλο χειρισμὸ τοῦ περιστατικοῦ μὲ τὶς σημαῖες ἐκεῖ στὶς νήσους Ἀνθρωποφάγοι!
    Αὐτὸ μὲ ἐνοχλεῖ σφόδρα, διότι θὰ τὸ πληρώσουμε ἀκριβὰ στὸ μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γι αυτά τα σχόλια ο ηλιθιος του Σύριζα Ζαχαριάδης, αυτός ο βλακας είχε γνώμη για τον καλεντεριδη !!!! Τα λέμε για τους Σύριζα, οι άχρηστοι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαββα, εμπεριστατωμενες, σαφεις και ορθολογικες δηλωσεις. Αυτες που θα περιμενε κανεις απο τους Πολιτικους μας.
    Επισης εδω ειναι και η απαντηση ενος απο τους τρεις που υψωσαν την σημαια στον κ. Καμμενο.
    "ΛΟΙΠΌΝ ΚΑΜΕΝΕ ΆΚΟΥ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΉΣΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ ΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΡΊΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΌΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΘΝΟΦΗΛΑΚΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΒΟΥΤΑΣ ΤΗΝ ΓΛΏΣΣΑ ΣΟΥ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΌ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΗΛΑΑΑΣ θα έπρεπε να γνωρίζεις λοιπόν τι όπλο θα πρέπει να πάρω στα χέρια μου λόγο της ειδικότητας μου και όχι G3 που ούτε πόσα κιλά ζυγίζει αυτό το όπλο δεν γνωριζεις όπως ισχυρίζεσαι θα έπρεπε επίσης να γνωρίζεις ότι εγώ και άλλοι τουλάχιστον 15 νέοι έχουμε δώσει το απολυτήριο στρατού εδώ και αρκετούς μήνες για να είμαστε επίσημα στην εθνοφηλακι και αποτέλεσμα κανένα διότι είσαι ΆΧΡΗΣΤΟΣ ΟΣ ΥΠΟΥΡΓΌΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΎΝΗΣ και θυμήσου τι έλεγες όταν ηρθες στο νησί μας 11 Δεκεμβρίου γιατί θυμάμαι πάρα πολύ καλά και δεν θες ;-)!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το να ονομάζουν εξωτερική πολιτική την τοποθέτηση της σημαίας ισοδυναμεί με αποδοχή των τουρκικών γκρίζων ζωνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραιες & σταρατες τοποθετησεις κε Καλεντεριδη.

    Να ακουγονται αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευγε Σαββα , μας μιλανε για εξωτερικη πολιτικη αυτοι που γλυφουν τ"αρχ/α των σκοπιανων και ξεπουλανε την Ελληνικη ιστορια της Μακεδονιας , αυτοι που γλυφουν τους τουρκους και οι τουρκοι τους στελνουν συνοδια F 16 ενω ταξιδευουν με Chinook της ΠΑ
    για να τους διξουν ποσο ρομπες τους βλεπουν ,αυτοι που πολεμανε την Ορθοδοξια και την Σημαια μας ,μιλανε για εξωτερικη πολιτικη ενω επρεπε να δωσουν εντολη να κυματιζουν μεσιστια Ελληνικες Σημαιες σε ολη τη χωρα ως ελαχιστο φορο τιμης στον ηρωα πιλοτο Γεωργιο Μπαλταδωρο που τη στιγμη που επεσε νεκρος για να περιφρουρισει την Πατριδα μας αυτοι που μιλανε για εξωτερικη πολιτικη ξεκουραζαν με ασφαλια τις κολαρες τους σε αναπαυτικες πολυθρονες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.