19/4/18

Η τελευταία απάτη του Αλέκση


Αυτό που μένει είναι να δούμε πόσο μεγάλος θα είναι ο αριθμός των ανθρώπων που θα χάψουν και αυτό το κόλπο...
Όπως ο ταχυδακτυλουργός κρατάει το πιο εντυπωσιακό του κόλπο για το τέλος της παράστασης, ένας απατεώνας πρωθυπουργός κρατάει τη μεγαλύτερή του απάτη για το τέλος της θητείας του. Όσο πιο καλός είναι ο ταχυδακτυλουργός τόσο πιο δύσκολο είναι να βρει ένα εντυπωσιακό κόλπο, ένα κόλπο αντάξιο της προσδοκίας των θεατών. Όσο πιο απατεώνας ο πρωθυπουργός τόσο πιο δύσκολο να βρει μια απάτη που να ξεπερνάει τις απάτες που έχει στήσει στο παρελθόν. Ο Αλέκσης, ευτυχώς, κατάφερε να βρει τη μεγάλη απάτη με την οποία θα τελειώσει η πρωθυπουργική του καριέρα. Ονομάζεται «καθαρή έξοδος». Και είναι μια απάτη αντάξια του Έλληνα πρωθυπουργού.
Για να γίνει κατανοητό ακόμα και σε ανθρώπους που σκοπεύουν και στις επόμενες εκλογές να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να έχουν κάποιο άμεσο συμφέρον, θα προσπαθήσω να εξηγήσω με πολύ απλό τρόπο τι ακριβώς θα συμβεί με το περίφημο «τέλος των μνημονίων» και την «καθαρή έξοδο χωρίς δεσμεύσεις».

Για τη συνέχεια AthensVoice



3 σχόλια:

  1. ότι πιο εμετικό μπορεί να σκεφτεί κάποιος. Τρικυμία εν κρανίω σε συδυασμό με απογνωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πείτε μου αν θυμάστε πρωθυπουργό να τον σκύλο βρίζουν έτσι !!! Μόνο αυτόν τον ΒΛΑΚΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκτος απο ασυνειδητους με αμεσο συμφερον που θα ξαναψυφισουν συριζα υπαρχουν και οι εντελως ηλιθιοι που δεν νομιζω οτι υπαρχει τροπος να καταλαβουν οτιδηποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.