16/3/18

Στο ΣΥΡΙΖΑ και στου Μαξίμου ψάχνουν αποδιοπομπαίο τράγο για να του φορτώσουν το «Ιβάν - Gate» - Αντέχουν οι πλάτες του Νίκου Παππά;

Στον σκληρό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ το «φαινόμενο μιντιάρχη-ολιγάρχη Ιβάν» δεν έχει ακόμη τελειώσει, ίσα-ίσα, όπως μαθαίνω, τώρα αρχίζει, όσο κι αν το Μαξίμου επιχειρεί να το υποβαθμίσει ή να αλλάξει την ατζέντα με τη σκανδαλολογία. Με πληροφορούν λοιπόν ότι λίαν συντόμως θα αναζητηθούν ευθύνες. Οχι βεβαίως ευθύνες για τον τρόπο που ο Ιβάν εισέβαλε ενόπλως στο γήπεδο της Τούμπας αλλά για την προσπάθεια που κατέβαλλαν εδώ και τρία χρόνια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να ελέγξουν τα ΜΜΕ, να δημιουργήσουν (με ιδιότυπες μεθόδους) έντυπες, ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές συμμαχίες, να κατασκευάσουν δικά τους ΜΜΕ με αμφιλεγόμενες προσωπικότητες. Και όλα αυτά, όπως λένε, με την έγκριση ή την ανοχή του Αλέξη Τσίπρα.
Ο πρώτος διδάξας στο Μαξίμου
Ολα τα ΜΜΕ που επιχείρησαν να κατασκευάσουν στην κυβέρνηση (με σκοπό να τη λιβανίζουν και για να επιτίθενται με αυτά στους πολιτικούς της αντιπάλους) εστέφθησαν, όπως αποδείχθηκε, με παταγώδη αποτυχία. Συνεπώς, λένε τώρα τα κομματικά στελέχη, πρέπει η αποτυχία να έχει όνομα και επώνυμο. Και οι ευθύνες πέφτουν, σύμφωνα με στελέχη της Κουμουνδούρου, αποκλειστικά σε ενοίκους του Μαξίμου, και συγκεκριμένα στον Νίκο Παππά, ο οποίος άρχισε πρώτος (με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες) την προσπάθεια για συριζαίικη άλωση των ΜΜΕ, αλλά και στον Αλέκο Φλαμπουράρη, με πρωτοβουλίες για δήθεν διάσωση χρεοκοπημένων ΜΜΕ και μεταβίβαση της ιδιοκτησίας τους σε φιλικά προς την κυβέρνηση πρόσωπα (Ιβάν Σαββίδης, Χρήστος Καλογρίτσας κ.ά.).

Μήπως γνωρίζετε τον Ιβάν;

Φιτίλι, και μάλιστα βραδύκαυστο, βάζει στις σχέσεις της συγκυβέρνησης ο Ιβάν Σαββίδης, καθώς οι δύο «συνεταίροι» πέρασαν ανοιχτά πλέον απέναντι ο ένας στον άλλον, αφού διαφωνούν για το εάν υπήρχαν φιλικές σχέσεις της κυβέρνησης με τον ελληνογεωργιανό επιχειρηματία. Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, για παράδειγμα, «άδειασε» στην ουσία τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλο, ο οποίος είχε παραδεχθεί ότι υπήρχαν φιλικές σχέσεις της κυβέρνησης με τον Ιβάν Σαββίδη. Διέψευσε τον βουλευτή, ξεκαθαρίζοντας πως «δεν έχουμε φιλικές σχέσεις με κανέναν επιχειρηματία»
Πηγή: Βηματοδότης

3 σχόλια:

  1. Τρία θέματα εχει ανοίξει η κυβερνηση Μακεδονικό,Νοβαρτις και ποδόσφαιρο και στα τρια κάνουν δώρο στην αντιπολίτευση πολλούς πόντους και χωρίς να κανει απολύτως τιποτα ! Θα μπορούσε και στα τρια να γινει ο Τσιπρας υπερήρωας και να κρύψει λιγο το μνημόνιο ( αν και ο λαός πλέον δεν τρώει κουτόχορτο ) και όμως βαζει τρικλοποδιά στον εαυτό του και πεφτει ! Πλήρως ανίκανος στη διοίκηση ο Τσιπρας ! Το διοικείν εινακ τέχνη που λίγοι γνωρίζουν ... Δε θελει γνώσεις , θελει καθαρό μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως τα λες για τη διοίκηση. Για διεκπεραίωση όμως... μανούλα ο Τσίπρας...

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.