17/3/18

Τι αναφέρει η απειλητική επιστολή με τη σφαίρα στον Νίκο Κοτζιά

  • (Φωτ.: Υπουργείο Εξωτερικών)
«Θα εξαφανίσουμε τις οικογένειές σας», αναφέρει η απειλητική επιστολή που δέχτηκε ο Νίκος Κοτζιάς. Το τελευταίο διάστημα ο υπουργός Εξωτερικών δέχεται απειλές για τη ζωή του, που σχετίζονται με τις διαπραγματεύσεις που χειρίζεται για την ονομασία των Σκοπίων. Η απειλητική επιστολή και η σφαίρα που δέχτηκε την περασμένη Τρίτη, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Τα Νέα, αποτελεί κλιμάκωση της δραστηριότητας.

Παράλληλα, συχνά είναι και τα απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχονται για λογαριασμό του Νίκου Κοτζιά συνεργάτες του στο υπουργείο.
Στην επιστολή, η οποία συνοδευόταν από τη σφαίρα, αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Όσοι από εσάς αισθάνονται Έλληνες αγωνισθείτε για τα ιδανικά μας, για την Ιστορία μας, για την ταυτότητά μας. Το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων κρύβει μεγάλες παγίδες. Για όλους τους άλλους, ειδικώς για αυτούς που θα βάλουν την υπογραφή τους στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας ισχύει ένα και μόνον: θα εξαφανίσουμε τις οικογένειές τους από τον μικρότερο έως τον μεγαλύτερο».
Στο τέλος, καταλήγει με παράκληση στα Σώματα Ασφαλείας και το στράτευμα: «Μην υπακούτε στις εντολές τους, μπείτε στο Κοινοβούλιο και καθαρίστε τους όλους σταματώντας το ξεπούλημα στο ΝΑΤΟ και ΕΕ».

3 σχόλια:

  1. χαχαχαχα!!! κι'αλλο ενα ωραιο ανεκδοτο...
    Μα τα σωματα ασφαλειας παιρνουν κατευθειαν εντολες απο τον εκαστοτε αμερικανο πρεσβη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί να μήν συμφωνεί κάποιος με Κοτζιά αλλά αυτά τα τρομο-δέματα είναι απαράδεκτα και προδοτικά παντελώς - Αυτοί που τα στέλνουν είναι τρομοκράτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.