24/2/18

Έκθετος ο Τσίπρας - O Zaev αποκλείει αναθεώρηση Συντάγματος: Το πρόβλημα είναι το όνομα, μην ανοίγουμε άλλα ζητήματα

O πρωθυπουργός της πΓΔΜ, Zoran Zaev, ουσιαστικά απέκλεισε το ενδεχόμενο αναθεώρησης του Συντάγματος και κατά συνέπεια την απάλειψη κάθε αλυτρωτικού στοιχείου
Το ενδεχόμενο αναθεώρησης του Συντάγματος της πΓΔΜ και κατά συνέπεια την απάλειψη κάθε αλυτρωτικού στοιχείου απέρριψε ουσιαστικά ο πρωθυπουργός της χώρας, Zoran Zaev, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «το πρόβλημα ξεδιπλώνεται γύρω από το όνομα».
«Η διαδικασία πρέπει να καθοδηγείται από τα γεγονότα. 
Δεν υπάρχει δίλημμα όταν πρόκειται για το γεωγραφικό έδαφος της Μακεδονίας, εμείς έχουμε το βόρειο ή άνω τμήμα, το νότιο τμήμα ανήκει στην Ελλάδα και το ανατολικό στη Βουλγαρία. 
Εάν σεβόμαστε τα γεγονότα, πρέπει να βρούμε λύση. 
Και δεν πρέπει να ξεχνάνε ότι το πρόβλημα ξεδιπλώνεται γύρω από το όνομα. 
Δεν πρέπει να ανοίγουμε άλλα ζητήματα που θα επιφέρουν πρόσθετα προβλήματα και μας απομακρύνουν από μια λύση» επισημαίνει ο Zaev σε συνέντευξη του στον ιστότοπο Balkan Insight.
Πρόκειται όμως για μια δήλωση που αφήνει έκθετο τον Αλέξη Τσίπρα και την ελληνική κυβέρνηση που διατείνεται ότι θα υπάρξει λύση πακέτο, που θα διευθετεί τόσο το θέμα του ονόματος όσο και τις αλυτρωτικές βλέψεις της πΓΔΜ.
Ωστόσο, επεσήμανε ότι είναι «ειλικρινά προσηλωμένος στην εξεύρεση μιας ρεαλιστικής εξήγησης για την ελληνική πλευρά, με τη σκέψη κυρίως στον ελληνικό λαό. 
Κι αυτό γιατί πρόκειται για μια προσπάθεια για οριστική και διαρκή λύση, όχι για κάποια "παράκαμψη", χειραγώγηση ή εξαπάτηση της μίας πλευράς από την άλλη».
Για τη συνέχεια BankingNews

7 σχόλια:

  1. Στο τελος θα σωθουμε απο τους Σκοπιανους που θα οδηγησουν σε αδιεξοδο τις "διαπραγματευσεις".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστότατος!!!
      Όπως φαίνεται οι Σκοπιανοί με την αδιάλλακτη στάση τους, θα σώσουν την Μακεδονία!!!

      Διαγραφή
    2. @ greco.
      Εμεις ομως για να τους την φερουμε θα υποχωρουμε συνεχως.
      Εαν δεν υπαρχει τιποτα αλλο να τους δωσουμε να δουμε τι θα ζητανε.
      Οχι θα μας την εφερναν οι σλαυοι.

      Διαγραφή
  2. τα πράγματα είναι απλά !! Τον Τσιπρα τον φτύνουν και αυτός λέει βρέχει !!! Διαφωνεί κανείς ; Δεν έχει το θαρρος να πει .... φεύγω ρε, δεν μπορώ με εσάς, αι στο δ .... Που να το πει !!!!! Βάρος και ποιότητες ανθρώπων !!! Να .... κάτι τέτοιοι κυβερνούν την χώρα !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα καλα υπαρχει κανεις που πιστευει οτι ο Τσιπρας πειραχτηκε που εμεινε εκθετος? Το μονο που θα τον πειραξει ειναι αν χασει την καρεκλα απο το Σκοπιανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η επιθετικότης των Σκοπιανών είναι στο ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευκαιρία για τους Σκοπιάζοντες (κατά το Μηδίζοντες) κυβερνώντες μας, να κάνουν κόντρα ρελάνς και να πουν στους Σκοπιανούς:
    Κρατήστε τα αγάλματα, τις πλατείες, τα αεροδρόμια και όποιες άλλες ονομασίες, αλλά ξεχάστε το όνομα!!!
    Δεν θέλει πολύ μυαλό, κι ένα μικρό παιδί το καταλαβαίνει, ότι αυτή η επιμονή σε ένα όνομα που δεν δικαιούνται (γιατί δεν έχουν καμιά σχέση), υποκρύπτει αλυτρωτικούς σκοπούς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.