13/1/18

Κάποιοι πολιτικοί έκαναν σπορ το απύθμενο θράσος και την προδοσία - Γκάλοπ της Marc: Το 68% δεν θέλει την λέξη «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων

Με ποια λογική και ποιο δικαίωμα οι πολιτικοί τολμούν να πηγαίνουν κόντρα στην βούληση των Ελλήνων πολιτών, κόντρα στην ιστορία και κόντρα στα εθνικά μας συμφέροντα;
Απύθμενο θράσος έχουν όλοι εκείνοι οι πολιτικοί και τα φερέφωνά τους που βγάζουν γλώσσα στους πολίτες επειδή επιμένουν να υπερασπίζονται τα εθνικά μας συμφέροντα, κάτι που δεν κάνουν οι ίδιοι, όπως έχει αποδειχτεί περίτρανα χρόνια και δεκαετίες τώρα.

Την απάντηση θα την πάρουν στη Θεσσαλονίκη όλοι αυτοί οι διεφθαρμένοι και μετά θα ακολουθήσει και... δεύτερος γύρος.
Θα τους πνίξει το αίμα των Μακεδονομάχων. 

8 σχόλια:

  1. "Με ποια λογική και ποιο δικαίωμα οι πολιτικοί τολμούν να πηγαίνουν κόντρα στην βούληση των Ελλήνων πολιτών, κόντρα στην ιστορία και κόντρα στα εθνικά μας συμφέροντα;"

    Ασφαλώς με την λογική της παντελούς ατιμωρησίας διά οτιδήποτε κάνουν.
    Το Ελληνικό δημοψήφισμα του 2015 προκηρύχθηκε στις 28 Ιουνίου του 2015 (ΦΕΚ Α΄ 63) και διεξήχθη μία εβδομάδα αργότερα, στις 5 Ιουλίου με ερώτημα αν πρέπει να γίνει αποδεκτό το σχέδιο συμφωνίας των τριών θεσμών, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (Ε.Κ.Τ.) και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (Δ.Ν.Τ.) η οποία προτάθηκε στις 25 Ιουνίου. Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ήταν η απόρριψη της πρότασης του σχεδίου συμφωνίας με ποσοστό 61,3%. Μετά το δημοψήφισμα η κυβέρνηση Τσίπρα το αγνόησε και κατέληξε σε συμφωνία με τους δανειστές με όρους ενός τρίτου μνημονίου!
    Υπάρχει άλλη κατηγορία πολιτών από τους πολιτικούς που κανείς, μετά την Μεταπολίτευση, πλήν του Τσοχατζόπουλου, έχει πραγματικά τιμωρηθεί διά οτιδήποτε?
    Όλα προγραμματίζονται και συμφωνούνται με πρόγραμμα με τους "επικυρίαρχους συμμάχους" μας, πολλούς μήνες πρίν.
    Όσοι πολιτικοί "παραστρατήσουν", τους γίνεται ανάκληση της εντολής και τους αντικαθιστούν.
    Η δυσκολία τους είναι πώς θα επιβάλλουν στον Ελληνικό λαό τα συμφωνηθέντα.
    Το 2015 πίεσαν αφόρητα, εκβιάζοντας, κλείνοντας τις τράπεζες.
    Γιά το 2018, άραγε, τι μας έχουν σχεδιάσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Κι εμενα κατα τη γνώμη μου ειναι πάνω απο 80% σίγουρα για να μη πω πάνω απο 90%.Δυσκολα προβλέπεται πάντως διχαστικό δίλημμα σε δημοψήφισμα απο δημοσκόπηση.Ειναι τεράστια παγίδα για το δημοσκόπο το δημοψήφισμα για τεχνικούς λόγους...Αν δε συνυπολογίσουμε οτι έχουμε πλέον και νέες οικονομικό κοινωνικές συνθήκες που δεν επιτρέπουν την άριστη δειγματοληψία,Πλήθος κοσμου πλέον δεν εχει καν τηλεφωνο...

      Διαγραφή
    2. @ Νεμεσις.
      Θελω να πιστευω οτι το 68% ειναι οι καθαροι,ενω υπαρχουν βεβαια και οι συνθετοι που δεν γνωριζουμε πως εννοουν την συνθετη ονομασια.

      Διαγραφή
  3. Τον λαο κυβερνούν ανεπιθύμητοι !!! Και αυτά τα γαϊδούρια δεν λένε να φύγουν!!!! Ας έλθει μια ομάδα έκτακτης ανάγκης από ανθρώπους επιτυχημένους να μας κυβερνήσουν, Μήπως και δούμε άσπρη μέρα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 82% ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
    Επι πλέον τα σταυραδέλφια του Λένιν και της Νέας Τάξης-0 Μπούτας- θα κλείσουν με τρακτέρ τους δρόμους για να δυσκολεύσουν την πρόσβαση την Κυριακή στον ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι τόσο μέσα στο σύστημα και στον κόσμο τους αυτοί που αντί να πάνε με τα τρακτέρ τους Αθηναίους στο Λευκό Πύργο και να ενωθούν με τον κόσμο για μία μέρα, φυλάνε τη Βουλή να μη μπουν μέσα ... εθνικιστές ! Μιλάμε στον κόσμο τους.Όπως είχε πει κι ο αείμνηστος Τζιμάκος που έφυγε χθες δεν υπάρχει άλλο κράτος στον κόσμο με τόσους μορφωμένους ανέργους και καταπιεσμένους εργασιάκα και κοινωνικά που το κομμουνιστικό κόμμα να είναι στο 5% ! Τα λέει όλα...Πως γίνεται κομμουνιστικό κόμμα να συμφωνεί με το ΝΑΤΟ επίσης...Για γέλια.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.