14/1/18

Προς Νεοδημοκράτες: Πάρτε καθαρή θέση, γιατί αλλιώς είστε χειρότεροι από τους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ

Με αφορμή διάφορες αθλιότητες που εκστομίζουν κορυφαία στελέχη της ΝΔ και διάφορα άλλα φυντάνια που μεγάλωσαν με μίζες, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα:
Εγκαταλείψετε ΤΩΡΑ τη ρητορική:
  • Είναι "ευκαιρία για επίλυση"
  • Εθνική γραμμή η σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, erga omnes
  • Με το Σκοπιανό χτίζονται πολιτικές καριέρες, κι ας γκρεμίζεται η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό
Εγκαταλείψετε τώρα αυτές τις αθλιότητες και παραταχθείτε στη μια και μοναδική εθνική γραμμή, που είναι καμία συζήτηση για το όνομα, γιατί το όνομα Μακεδονία αποτελεί την αστείρευτη πηγή και ΜΗΤΡΑ του αλυτρωτισμού.
Αν δοθεί με οποιοδήποτε τρόπο και σχήμα το όνομα, υπονομεύεται η ειρήνη, η ασφάλεια και η σταθερότητα για τους επόμενους αιώνες στην περιοχή.
Αποβάλλετε, όπως και όλα τα κόμματα που αγαπούν αυτόν τον τόπο, κάθε στοιχείο, όποιο όνομα και να κουβαλάει, που με τις θέσεις του επιβουλεύεται τα εθνικά μας συμφέροντα και προσβάλλει τους  Έλληνες πολίτες, που είναι σε ποσοστό πάνω από 80% υπέρ μιας καθαρής θέσης στο Σκοπιανό, που σημαίνει καμία συζήτηση για το όνομα.
Τέλος, αν φοβάστε τους Αμερικανούς, δείξτε τους την επίσημη θέση του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ του 1944, που υπάρχει ακόμα και σήμερα αναρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα του:
Υπουργείο εξωτερικών ΗΠΑ (1944): «η κυβέρνηση αυτή θεωρεί τις συζητήσεις περί Μακεδονικού "κράτους", Μακεδονικής "πατρίδας", και Μακεδονικής "εθνικής συνείδησης", αβάσιμη προπαγάνδα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με κάποια εθνική ή πολιτική πραγματικότητα, και διακρίνουμε στις προσπάθειες αυτές, κεκαλυμμένες επιθετικές διαθέσεις κατά της Ελλάδος».
Επιτέλους πρέπει να αντιληφθείτε εσείς και όλα τα κόμματα ότι πέρασαν οι καιροί που μια μικρή ηγετική ομάδα έπαιζε παιχνίδια στην πλάτη των Ελλήνων πολιτών και της Ελλάδας.
Αν δεν το κάνετε, θα νοιώσετε να χάνετε το έδαφος κάτω από τα πόδια σας.
Την πρώτη γεύση θα την πάρετε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.
Πάρτε το αλλιώς.


32 σχόλια:

  1. Αυτοί που επιθυμούν να ξεχάσουν είναι δυνατόν να πάρουν καθαρή θέση; Η ιστορία όμως δεν ξεχνάει, αλλά, συντηρεί και αναδεικνύει το θέμα μέχρι το δίκαιο να επικρατήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευριπίδης Μπίλλης
      Μα το σχέδιο είναι της κ. Ντόρας. Δείτε.
      Και η παροχή τού ονόματος αποτελεί μη αναστρέψιμη παροχή Εθνικής Κυριαρχίας.

      Δείτε όλο το από το 2008 σχέδιο των ΟΧΙ κατά Αδωνίδα Γερμανοτσολιάδων. Τα κατωτέρω «10 χρόνια» θυμίζουν το σχέδιο Ανάν !!!!!

      Άρθρο της "Καθημερινής" της 27/)8/2008. Της Δώρας Αντώνιου . «Η πρόταση συγκροτήθηκε κατόπιν συνάντησης της κ. Ράις με την κ. Μπακογιάννη. Οι πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν ότι το σχέδιο περιλαμβάνει πέντε βασικά στοιχεία:

      1. Αλλαγή του συνταγματικού ονόματος της ΠΓΔΜ, μεταβατική περίοδο διάρκειας 10 ετών, εντός της οποίας η ΠΓΔΜ θα πρέπει
      2. Να τροποποιήσει το Σύνταγμά της
      3. Να αλλάξει τη συνταγματική ονομασία με τη νέα στους διεθνείς οργανισμούς,
      4. Πρόσκληση προς την ΠΓΔΜ για ένταξη στο ΝΑΤΟ,
      5. Ελεύθερη χρήση του προσδιορισμού «μακεδονικός» και από τις δύο χώρες
      Και, τέλος, διακήρυξη και από τις δύο πλευρές, ότι δεν έχουν εδαφικές διεκδικήσεις η μία έναντι της άλλης.
      Και ζήσε Μάη μου να φας σε 10 χρόνια σκοπιανό τριφύλλι
      Επιπρόσθετα, αναφέρεται ότι η πρόταση συγκροτήθηκε κατόπιν συνάντησης της κ. Ράις με την κ. Μπακογιάννη.»

      Διαγραφή
  2. Εθνική προτεραιότητα είναι να φύγει η κυβέρνηση Σύριζα...

    Μητσοτάκης για Σκοπιανό: «Κανείς δεν πρέπει να μας θεωρεί δεδομένους»

    Στο ενδεχόμενο να απορρίψει η αξιωματική αντιπολίτευση τυχόν πρόταση που δεν θα ικανοποιεί πλήρως τις θέσεις που έχει ήδη διακηρύξει η Νέα Δημοκρατία, αναφέρθηκε για πρώτη φορά με ξεκάθαρο τρόπο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
    «Κανείς δεν πρέπει να μας θεωρεί δεδομένους, απλά επειδή είμαστε εθνικά υπεύθυνοι», είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας με πολίτες της Κρύας Βρύσης που συνάντησε στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Πέλλα.
    «Αν η λύση, η οποία προταθεί δεν μας ικανοποιεί, προφανώς και θα την απορρίψουμε και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να την στηρίξουμε», συμπλήρωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
    «Εμείς ως Νέα Δημοκρατία δεν είμαστε αυτοί που διαπραγματευόμαστε αυτή τη στιγμή, αλλά είμαστε αυτοί, οι οποίοι θα τηρήσουμε μια εθνικά υπερήφανη και αξιοπρεπή στάση», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης....

    ...ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέμεινε στο ζήτημα των όρων του Βουκουρεστίου, διευκρινίζοντας ότι αφορά «τρία πράγματα»και εξηγώντας. «Δεν είναι μόνο το όνομα, το όνομα είναι από το τρία. Το δεύτερο είναι οι χρήσεις του ονόματος, αυτό το οποίο αποκαλούμε erga omnes. Να υπάρχει δηλαδή μια χρήση για όλους, όχι απλά κάτι το οποίο να αφορά τις διμερείς μας σχέσεις, αλλά να αφορά όλες τις σχέσεις του Κράτους αυτού με όλα τα Κράτη και όλους τους διεθνείς οργανισμούς.
    Και το τρίτο βέβαια που μας αφορά όλους πάρα πολύ, είναι το ζήτημα του αλυτρωτισμού και των απαράδεκτων διεκδικήσεων με χάρτες, αγάλματα, ονόματα και την προσπάθεια να καπηλευθούν την ιστορία μας και την ιστορική παρακαταθήκη της Μακεδονίας. Αυτά δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά»...

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκάλεσε την κυβέρνηση «για το γεγονός ότι επιδίδεται δυστυχώς σε μυστική διπλωματία». Ανέφερε ότι «δεν επιδιώκει την εθνική συνεννόηση και να ενώσει τον ελληνικό λαό». Και πρόσθεσε: «Στην αντίστοιχη περίπτωση, το 2007 – 2008, υπήρχε τακτικότατη ενημέρωση όλων των πολιτικών κομμάτων από την τότε ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών, από την Ντόρα Μπακογιάννη.
    Αυτό δεν γίνεται σήμερα. Ακούω ότι ο Κοτζιάς βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και συζητάει με τον υπουργό Εξωτερικών των Σκοπίων, δεν ξέρουμε τι συζητάνε, δεν ξέρουμε για τι διαπραγματεύονται, δεν ξέρουμε τι έχουν δώσει, τι έχουν πάρει. Δεν γνωρίζουμε τίποτα».

    lykavitos.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. online
      μιλάμε για ξεκάθαρη θέση: Καμία συζήτηση για το όνομα.
      Τι σημαίνει αυτό;
      Την δηλώνεις σε μια συνέντευξη-διάγγελμα και όποιος ξεστρατίζει, διαγραφή.
      Είτε είναι αδελφή σου είτε ξάδελφός σου.
      μη ου αραδιάζεις κι εσύ ανοησίες.
      Σταματήστε επιτέλους.

      Διαγραφή
    2. Μη βιάζεσαι υπομονή... Ίσως να μη γίνει όπως το λες αλλά το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο... και μη ξεχνάς οτι έχουμε να κάνουμε με τους μεγαλύτερους πολιτικούς απατεώνες όλων των εποχών...

      Διαγραφή
    3. @ online

      Δεν μπορώ να καταλάβω τι σαχλαμάρες είναι αυτές. Από το 2007, η γραμμή τής ΝΔ είναι σύνθετο όνομα έναντι όλων (erga omnes). Αυτή είναι μέχρι και σήμερα η επίσημη ελληνική γραμμή.

      Η θέση μας είναι σαφής: σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό πριν από τη λέξη «Μακεδονία» που θα ισχύει έναντι όλων (erga omnes), για κάθε χρήση, εσωτερική και διεθνή, (από την ιστοσελίδα τού ΥΠΕΞ).

      @ Savvas Kalenteridis

      Τόσα χρόνια το ξέραμε, όσοι το ξέραμε, ότι αυτή είναι η ελληνική θέση. Γιατί δεν κάναμε τίποτε, παρά τώρα, που θέλουν να την εφαρμόσουν, χαλάμε τον κόσμο;

      Διαγραφή
    4. Λόγω αδιαλλαξίας των Σκοπίων (Γκρουέφσκι), η θέση μας αυτή δεν γινόταν δεκτή, διότι οι Σκοπιανοί επέμεναν στο "Δημοκρατία τής Μακεδονίας". Τώρα φαίνεται ότι είδαν ότι αυτό δεν οδηγεί πουθενά και αποφάσισαν να δεχτούν την ελληνική θέση.

      Τώρα ξεσηκωθήκαμε και φωνάζομε για προδοσία, ενώ τόσα χρόνια αγρόν αγοράζαμε. Αντί να ξεσηκωθούμε τότε που η Ελλάδα πρότεινε την σύνθετη ονομασία (πριν 10 χρόνια), ξεσηκωνόμαστε τώρα ποτ την δέχονται! Πατριωτική συνέπεια και σοβαρόητα άνευ προηγουμένου!!

      Αν δεν συμφωνείς με την απάντηση, τότε δώσε την δική σου.

      Προτείνω να αναρτήσεις την σελίδα τού ΥΠΕΞ, που έδωσα παραπάνω, διότι είμαι 99% βέβαιος ότι όλοι που τώρα γκαρίζουν εδώ μέσα και το παίζουν πατριώτες, δεν έχουν ιδέα για το τι και πότε συνέβαινε.

      Διαγραφή
    5. Nativist
      μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι γίνεται.
      Τον πολίτη δεν τον ενδιαφέρει τι έγινε το 2008.
      Τον ενδιαφέρει τι πάει να γίνει τώρα.
      Δεν κάνουμε ιστορία εδώ μέσα.
      Οι πολίτες θέλουμε ξεκάθαρη θέση:
      Καμία συζήτηση για το όνομα.
      Τα άλλα είναι ενδοσκόπηση, νάχαμε να λέγαμε.

      Διαγραφή
    6. Σάββα, έχω καταλάβει τι γίνεται και πολύ καλά μάλιστα. Αν δεν πατάξεις το κακό εν τη γενέσει του και το αφήσεις να θεριέψει, μετά πολύ δύσκολα το κτυπάς. ΚΑΙ ιστορία κάνομε εδώ μέσα και τον πολίτη έπρεπε να ενδιαφέρει αυτό που έγινε το 2007 και θα σού το αποδείξω αμέσως:

      Αν αρνηθούμε ξαφνικά το σύνθετο όνομα, αυτό που ΕΜΕΙΣ επί μία δεκαετία (κακώς) προσπαθούμε να τούς πείσομε να δεχτούνε, πώς θα δικαιολογήσομε την άρνησή μας αυτή απέναντι στους Σκοπιανούς και την διεθνή κοινή γνώμη; Δεν θα μάς πούνε αλλοπρόσαλλους και με το δίκιο τους; Αυτό το "Καμία συζήτηση για το όνομα" γιατί δεν το είπες δέκα χρόνια πριν;

      Τέλος, η ενδοσκόπηση σε βοηθά στην αυτογνωσία, αν έχεις το θάρρος να παραδεχτείς τα λάθη σου. Μην την υποτιμάς.

      Διαγραφή
    7. Αυτό είναι το θέμα;
      Ναι,τότε ικανοποιηθήκαμε από την κατάληξη που είχε η ιστορία στο Βουκουρέστι και δεν είδαμε σε όλες τις διαστάσεις το θέμα της σύνθετης ονομασίας και το είδαμε τώρα.
      Τι να κάνουμε, να κάνουμε κολοτούμπες;
      Δεν σε καταλαβαίνω.

      Διαγραφή
    8. Εγώ παρουσιάζω μία πραγματικότητα. Ναι, "να κάνουμε κολοτούμπες" πρέπει τώρα. Μάς έμεινε και τίποτε άλλο; Διότι, τι άλλο από κωλοτούμπα θα είναι να αρνηθούμε ξάφνου την ΔΙΚΗ ΜΑΣ πρόταση; Πρέπει μονάχα να βρούμε πώς θα την κάνομε, ώστε να μην ρεζιλευτούμε τελείως στην διεθνή κοινή γνώμη (κάπως πρέπει να το δικαιολογήσομε) και να μην σπάσομε τα μούτρα μας.

      Οι αλήθειες πονάνε, αλλά είναι αλήθειες.

      Διαγραφή
    9. Ένα τελευταίο και σταματώ, διότι οι πολλές κραυγές δεν έχουν νόημα.

      Το δημοψήφισμα, που για άλλους λόγους αρνείται ο Σταύρος, θα ήταν ίσως μία κάποια λύσις. Θα έδινε πάτημα στην κυβέρνηση για την απαιτούμενη αλλοπρόσαλλη κυβίστηση, παρά το ότι πολύ φοβούμαι ότι δεν θα έχει μεγάλη ανταπόκριση στον λαό.

      Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο, η συμφωνία θα κλείσει με σύνθετο όνομα erga omnes, το οποίο βέβαια πρέπει να επικυρώσει η Βουλή. Πώς μπορούμε να εμποδίσομε τούς βουλευτές να την επικυρώσουν;

      Κάνω διάφορες σκέψεις για να δω πώς θ' αποφύγομε να πιούμε κι αυτό το ποτήρι τής εθνικής ήττας και ξεφτίλας, αφού επί δέκα χρόνια αδιαφορούσαμε κι αφήναμε τούς πολιτικούς να κάνουν ό,τι θέλουν.

      Διαγραφή
    10. Στη διπλωματία όταν μια διαπραγμάτευση αποτυγχάνει και δεν οδηγεί σε κάποια λύση δεν έπεται (και αυτό αποδεικνύεται και ιστορικά) ότι οι θέσεις των διαπραγματευομένων μερών παραμένουν αμετάβλητες στο διηνεκές, καθόσον συν τω χρόνω οι συνθήκες μεταβάλονται. Κατά συνέπεια, όταν οι διαπραγματεύσεις για ένα χρόνιο πρόβλημα επανεκκινούν μετά από μακρά στασιμότητα, είναι λογικό να αρχίσουν ξανά από μηδενική βάση..τώρα γιατί κάποιοι φωτεινοί εγκέφαλοι στο ΥΠΕΞ διαφήμιζαν επί τόσα χρόνια ότι πάγια θέση μας αποτελεί η - μη συμβατη με τα πραγματικά μας συμφέροντα - άποψη περί σύνθετης ονομασίας erga omnes, είναι μια άλλη ιστορία. Τώρα όμως συμφωνώ απόλυτα με το Σάββα ότι είναι ευκαιρία να αφήσουμε στην άκρη αυτή τη λάθος τακτική και να διαπραγματευτούμε σωστά γιατί ο χρόνος και οι συγκυρίες δουλεύουν υπερ μας.

      Διαγραφή
  3. Το συλλαλητήριο στις 21/01, ημέρα Κυριακή δεν είναι μια απλή συγκέντρωση, είναι σημείο αναφοράς στην σημερινή διαπραγμάτευση Ελλήνων και Σλάβων αλλά κυρίως είναι σημείο αναφοράς όσον αφορά τον πατριωτισμό των Ελλήνων.

    Την ώρα που οι δημοσκοπήσεις αναφέρουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων διαφωνεί με τον όρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στην ονομασία των βόρειων γειτόνων, η επίσης συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών σχηματισμών της χώρας κρύβεται.

    Ας αντιληφθούμε ότι με τις δημοσκοπήσεις για το συγκεκριμένο θέμα προκύπτει ότι ο Ελληνικός Λαός ψηφίζει αυτούς με τους οποίους διαφωνεί! Ομιλούμε για μία έμμεση κατάρρευση του πολιτικού συστήματος που συνεχίζει να μας παραμυθιάζει.

    Τέλος είναι ειλικρινά αδιανόητο ορισμένοι να συνδέουν το συλλαλητήριο της Κυριακής με το συλλαλητήριο του 1992. Το 1992 κεντρικός ομιλητής ήταν ο αείμνηστος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Ντίνος Κοσμόπουλος την ώρα που ο σημερινός Δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης αποδοκιμάζει τα οποιαδήποτε συλλαλητήρια πλην του gay parade που συμμετείχε και ο ίδιος. Το 1992 η Εκκλησία ήταν επίσης μπροστά ενώ τώρα όχι. Ο Ιερώνυμος είπε όχι στον όρο Μακεδονία αλλά και όχι στα συλλαλητήρια.

    Το 90% των κομμάτων της Βουλής δεν έχουν βγάλει οποιαδήποτε ανακοίνωση στήριξης στο συγκεκριμένο συλλαλητήριο (το 1992 περίπου όλα τα κόμματα το στήριξαν φανατικά - παρακινούσαν τον κόσμο να βγει στους δρόμους) και ως εκ τούτου εμμέσως ουσιαστικά το αποδοκιμάζουν!

    Συζητούμε λοιπόν για το πρώτο ακομμάτιστο συλλαλητήριο στην Ιστορία της Χώρας που μας το προσφέρουν τα θετικά της τεχνολογίας μέσα στα όσα στραβά εκείνη φέρει.

    Συζητούμε λοιπόν για ένα συλλαλητήριο που χτυπιέται από παντού και ως εκ τούτου είναι ΧΡΕΟΣ μας να ΠΕΤΥΧΕΙ!

    Πάνω από όλους είναι η Πατρίδα. Όσον αφορά τα κόμματα θα πρέπει υπηρετούν τους Πολίτες και κυρίως να αφουγκράζονται τις επιθυμίες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εθνικη προτεραιοτητα ειναι να εξαφανιστουν τα κομματα του Ροτσιλντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχοι
      Γελασα..κατα ενα παραξενο τροπο ειπες την αληθεια...αλλα δεν ειναι η ωρα να την ακουσει κανεις.Μεσα στον χαμο δεν ακουει κανεις...και προεχει η αναγκη να σταματησουμε το κακο αυτο.Κι ομως ειπες αληθεια ...σε χρονο μετα την συγκυρια..Μην λες λοιπον αληθειες πριν ελθει η ωρα...διοτι θα σε χλευασουν αδικα.Εγω παντως γελασα..με το πσραδοξο.

      Διαγραφή
  5. Προς επίδοξους σχολιαστές
    Η κατάσταση είναι κρίσιμη και καλό είναι να δείξουμε σοβαρότητα.
    Σταματήστε τις ανοησίες ορισμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O Κυριάκοςτης Μαρέγκας,Νέμεση Μητσοτάκη μάχεται ηρωικά στις επάλξεις της "δεδηλωμένης", σε μετάφραση: για την διαδοχή στο αξίωμα του Κουίσλινγκ, δηλαδή του ευνοούμενου ευνούχου υπηρέτη του Δυτικού Σουλτάνου.
    "Χειρότεροι από τους εθνομηδενιστές του Σύριζα"; ΄Οχι. Χειρότεροι δεν γίνεται.
    Κάτω από τον πάτο είναι -διάβασα- ο απόπατος.Στον ίδιο βρωμερό απόπατο σαπίζουν
    κι' αυτά μαζί τα αποβλητα του άρρωστου εθνικού οργανισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χειρότεροι από το ΣΥΡΙΖΑ δεν γίνεται.
      Αυτοί κάνουν πράξη το "όραμά" τους, να διαλύσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες.
      Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε στο Βελιγράδι, όπου βρισκόταν για ανεπίσημη επίσκεψη: «Ίσως το 2018 να είναι ένα έτος όπου θα μπορούμε να έχουμε μια θετική εξέλιξη σε ένα χρόνιο πρόβλημα, αν η νέα κυβέρνηση των Σκοπίων αποφασίσει να κάνει ουσιαστικά βήματα προς τα μπρος. Αν σταματήσει μια κατά την άποψή μου αχρείαστη ρητορική, ότι αποτελούν τους μοναδικούς απογόνους των Μακεδόνων και του Μεγάλου Αλεξάνδρου».

      Διαγραφή
    2. Ο τσιπρας μπορει να ειπε..οτι ναναι.Την αλλη φορα που θα ξαναπει...πρεπει να τουχουμε κοψει την γλωσσα για παντα..και να του παρουμε διαβατηριο..ταυτοτητα...και ληξιαρχικη πραξη γεννησης..κι ας παει στην Αλασκα με το συγγενες του ειδος..τις αρκουδες...πολυπολιτιστικη αδεια...και αν ξερει βα ψαρευει στον παγο...θα τρωει...αν οχι...κριμα...

      Διαγραφή
  7. Η πρόταση του 2008, με τις ΗΠΑ να είναι στη λογική """"ή μαζί μου ή εχθρός μου""" ήταν στα επίπεδα του ηρωισμού, αν συνιπολογίσουμε και το τί ακολούθησε μετά σε προσωπικό επίπεδο στους τότε κυβερνόντες. Σήμερα τέτοια απειλή δεν υφίσταται. Το γιατί βγάζουμε μόνοι μας τα ματάκια μας, αυτό μόνο η συμμορία του συριζα το ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έγραψα και σε προηγούμενο σχετικό άρθρο . Αν δεν ξυπνήσει ο Κυριάκος, θα υπάρξει κίνδυνος επανεκλογής του Τσίπρα. Και δείτε σενάριο για συν κυβέρνηση!!! Κυριάκο ξυπνά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 9.04 μ.μ. η οδηγια εδοθη με την δεουσα ακριβεια. Οι ανοητοι ΖΑΜΑ. Τωρα φερνουμε απο το Πακισταν φερμουαρ για να κλεινει καλα το κουστουμι που μας ετοιμαζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δημητρη Κ. και απο αλλου εδοθη η διαταγη οι ανοητοι ΖΑΜΑ. Τωρα φερνουμε φερμουαρ απο το Πακισταν για να κλεινει καλα το κουστουμι που μας ετοιμαζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι θεμα φερμουαρ..καθε σλλο...ειναι θεμα ..ταιμιγκ...πρωτα σκαβεις την λακκουβα..και μετα διωχνεις την αρκουδα...οχι ??

      Διαγραφή
  11. Παρακολουθώντας σχεδόν όλων των κομμάτων και μορφωμάτων από άκρα αριστερά μέχρι άκρα δεξιά τις θέσεις έχω διαπιστώσει ότι μόνο 4-5 έχουν σαφή εθνική κατ εμέ θέση μη αποδεχόμενα καμία χώρα στα βόρεια συνορά μας με τον όρο Μακεδονία εν αντιθέσει με την πλειοψηφία του ελληνικού λαού.Σήμερα μάλιστα βουλευτής της ΝΔ είπε ότι πρέπει ο ελληνικός λαός να δεχθεί την σύνθετη ονομασία και χρεώνει στο ΣΥΡΙΖΑ τη μη προετοιμασία του ! Όχι αυτ καθαυτή τη θέση του.Το ίδιο είπε και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κυρία Γεννηματά στο συνέδριο του κόμματος το πρωί σε απευθείας σύνδεση μεταδιδόμενο από το κραικό κανάλι...
    Δεν πρέπει να αποδεχθούμε κανένα όρο Μακεδονία σε γειτονικό κράτος για δύο λόγους
    1.Διότι την ιστορία τη γράφουν οι λαοί και οι άνθρωποι και όχι τα συμφέροντα των δυνατών και ουδείς μπορεί να παίζει με την ιστορία για χάρη κανένος είτε λέγεται ΗΠΑ είτε Ρωσία !
    2.Διότι αν την αποδεχθούμε , θα δεχθούμε επίθεση αργά ή γρήγορα ! Το γράφει η ιστορία των Βαλκανίων.
    Δεν είναι εθνικισμός ! Ειναι η αγάπη μας για την ειρήνη και την αλήθεια και φυσικά αγάπη και για τον αδερφό σλαβικό λαό των Σκοπίων.Δεν είστε Μακεδονές αγαπητοί αδερφοί των Σκοπίων.Πάνε κι εσάς να σας εμπλέξουν...

    ΥΓ : Υπάρχουν τόσο αριστερά όσο και δεξιά κόμματα που απορρίπτουν την ονομασία αυτή για το κρατίδιο των Σκοπίων.Αυτό δείχνει ότι δεν είναι πολιτικό το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ... (ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ).... ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΡΙΣΡΙΚΑ ΟΠ ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΤΟ93 ΛΟΓΩ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΛΑΙΚΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΩΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποιος να πάρει καθαρή θέση? Ο Κυριάκος. Αυτός παίρνει έτοιμες θέσεις απέξω. Κ τι να πει? Ότι οι συριζαιοι αντιγράφουν πλήρως τη Ντόρα κ τον καρα-μανλη του 2008?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ !!! ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Η ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. Η ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΜΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΩΝ. ΤΑ ΔΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΙΚΑ. ΠΟΠΩΦ ΔΗΜΗΤΡΟΦ ΚΤΛ. ΚΑΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ. ΜΠΟΡΟΥΝ 150 200 ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!!!! ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ. ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΟΠΟΤΕ ΟΧΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.