15/1/18

Ο διάβολος έστησε σκευωρία εναντίον του προεδρικού

Σενέρ Λεβέντ
Θα σας κρεμάσουμε. Θα σας σφάξουμε. Θα σας σκοτώσουμε. Απειλές με βρισιές που δεν θα μπορούσαν να γραφτούν εδώ. Το ζήτημα είναι εκείνη η γελοιογραφία με τον Ερντογάν
Ακόμα έρχονται βροχή οι απειλές στα τηλέφωνά μας. Θα σας κρεμάσουμε. Θα σας σφάξουμε. Θα σας σκοτώσουμε. Απειλές με βρισιές που δεν θα μπορούσαν να γραφτούν εδώ. Το ζήτημα είναι εκείνη η γνωστή γελοιογραφία. Είναι φανερό πως κάποιοι ορκίστηκαν να εκδικηθούν. Κάποιοι τους οποίους δεν γνωρίζω έστειλαν χθες μεσολαβητή στην εφημερίδα. Απαιτεί απολογία! Τι απολογία; Μήπως υπάρχει κάτι για απολογία εδώ; Πήγαινε και πες του, είπα στον μεσολαβητή. Να μην περιμένει άδικα απολογία. Εγώ εδώ προσπαθώ να σώσω την πατρίδα μου. Ας κοιτάξει και εκείνος να σώσει τη δική του πατρίδα. Η δική μου πατρίδα είναι η Κύπρος. Η δική του είναι η Τουρκία. Νομίζω ότι η πατρίδα του χρειάζεται να σωθεί τώρα τουλάχιστον όσο η δική μου πατρίδα.
Την ώρα που τα λέω εγώ αυτά, ο Μουσταφά Ακιντζί συγχαίρει τους ηγέτες των πολιτικών κομμάτων μας που έλαβαν μέρος στις εκλογές. Συνεχάρη και τον ηγέτη του Κόμματος Εθνικιστικής Δημοκρατίας που δεν κατάφερε να μπει στη βουλή. Για τη συμβολή του στη δημοκρατία μας. Αυτός ο άνδρας τον οποίο συνεχάρη ήταν ανάμεσα σε εκείνους που πριν μερικές βδομάδες είχαν συγκεντρωθεί μπροστά στην πόρτα της εφημερίδας μας και φώναζαν ο Αλλάχ είναι μεγάλος. Το σήμα του είναι αυτό των Αδελφών Μουσουλμάνων. Ένας αντίχειρας που διπλώνεται μέσα από μια παλάμη. Συνέβαλε στη δημοκρατία μας, λέει! Τι έχεις Μουσταφά...
Διαβάστε προσεχτικά τώρα τις πιο κάτω γραμμές:
«Και τι δεν θα έδινα για να φωνάξω σε εκείνους που κάθε μέρα χαρακτηρίζουν κατοχική δύναμη τη μητέρα πατρίδα Τουρκία και κατοχικό τον τουρκικό στρατό, στα πληρωμένα αυτά μυαλά που προτείνουν συνεργασία για απαλλαγή από τον κατακτητή, ότι ‘ναι μωρέ, αν είναι κατοχή είναι κατοχή, και εσύ είσαι αιχμάλωτός μου’ και για να τους περάσω περιλαίμιο σκλαβιάς στο σβέρκο. Κάθε μέρα θα τους έβαζα να μου πλένουν τα πόδια για πείσμα και όταν βαριόμουν θα τους έδινα και καμιά σφαλιάρα. Δεν θα χρησιμοποιούσα τασάκι και άλλα παρόμοια για να σβήσω το τσιγάρο μου. Θα τους έλεγα ‘βγάλε την γλώσσα έξω’. Όταν σηκωνόμουν τα πρωινά δεν θα έψαχνα σάκο του μποξ. Θα τους έδερνα για ευχαρίστηση μέχρι να κουραζόμουν. Το βράδυ πριν πλαγιάσω θα τους ρωτούσα αν έχουν μετανοήσει και αν έπαιρνα αρνητική απάντηση, την επόμενη μέρα θα έσφιγγα λίγο πιο πολύ το περιλαίμιο της σκλαβιάς και θα έκανα λίγο πιο βαριά τα βασανιστήρια. Όταν βαριόμουν τα βασανιστήρια θα τους ευνούχιζα. Ύστερα θα τους έπαιρνα στους στρατιώτες τους οποίους αποκαλούν κατοχικούς και θα τους έλεγα να τους κάνουν αυτά που ξέρουν».
Ο άνδρας που είχε γράψει αυτές τις γραμμές σε μια εφημερίδα στις αρχές της δεκαετίας του 2000 είναι στη βουλή μας τώρα. Και ο Μουσταφά Ακιντζί τον συνεχάρη επειδή συνέβαλε στη δημοκρατία μας. Αυτός ο άνδρας είναι ένας από τους διοργανωτές των λιντσαρισμάτων στη Δερύνεια το 1996. Ο ηγέτης του κόμματος που πριν μερικές βδομάδες ήρθε μπροστά στην πόρτα της εφημερίδας μας. Μετά που έγραψε το απόσπασμα το οποίο ανέφερα πιο πάνω, διορίστηκε στην αντιπροσωπεία της ΤΔΒΚ στην Κιργισία. Κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος (CTP) διετέλεσε αντιπρόσωπος εκεί. Η δε εφημερίδα, στην οποία είχε γράψει αυτές τις γραμμές, ύστερα έγινε ευνοούμενη του CTP. Έφαγε πολλά από το CTP, της έγιναν πολλές χάρες και χρησιμοποιήθηκε για χρόνια μαζί με τον στρατό εναντίον της «Αφρίκα». Δεν είχαν τέλος οι λασπολογίες, οι συκοφαντίες και η λάσπη εναντίον μας από τις στήλες της! Γι’ αυτό και το CTP πάντα την αποθέωνε.
Τώρα διαβάστε με προσοχή και τις πιο κάτω γραμμές που γράφτηκαν για την Ντουγούς Ντεριά σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Ντουγούς μου, μωρό μου, καταλαβαίνω το βάσανό σου, αλλά κάνε λίγο τη διαφορά. Μπουχτίσαμε να τραβάμε το δικό σου στρες. Πάρε τον μέσα σου να μην βρει στη γλώσσα σου!!!»
Ο άνδρας που έγραψε και αυτές τις γραμμές είναι βουλευτής τώρα. Είναι και αυτός στην βουλή. Και ανακήρυξαν το ΕΛΑΜ τρομοκρατικό. Γελάω δυνατά. Δώσε τους συγχαρητήρια Μουσταφά, δώσε τους. Δώσε συγχαρητήρια στα λιοντάρια της δημοκρατίας μας. Να μην μείνει κανείς που να μην δεχτεί συγχαρητήρια!
Αυτή είναι η κατάσταση. Και τι δεν είδε μέχρι σήμερα το πρώην εργοστάσιο τσιγάρων Διανέλλου και Βεργόπουλου. Κατά τη γνώμη μου, όλοι όσοι διέπραξαν τη μεγαλύτερη προδοσία εναντίον της κοινότητάς μας πέρασαν από εκείνα τα έδρανα. Το κάπνισμα είναι λιγότερο βλαβερό από τους βουλευτές. Μακάρι να έμενε πάντα εργοστάσιο. Σύμφωνα με τον κύριο Μουσταφά, δεν υπάρχει κάτι που αντίκειται στη δημοκρατία στο γεγονός ότι ήρθαν μπροστά στην πόρτα της εφημερίδας μας φωνάζοντας ο Αλλάχ είναι μεγάλος και με το πνεύμα του Σίβας που έκαψε ζωντανούς διανοούμενους! Πότε θα γίνει το αντίθετο; Αν μας πάρουν το κεφάλι! Συγχαρητήρια δημοκρατικά σε εκείνους που καίγονται από επιθυμία για να μας περάσουν στο σβέρκο περιλαίμιο. Τι έχεις Μουσταφά... Τι μέγαρο είναι αυτό το προεδρικό... Ο διάβολος έστησε σκευωρία εκεί. Αγοράζει και πωλεί ψυχές! Όποιος μπαίνει έξυπνος μέσα από την πόρτα του βγαίνει χάνοντας το μυαλό του. Ο αξιοπρεπής βγαίνει αναξιοπρεπής. Μόνο μια φωνή θα υπάρχει σε αυτό τον ουράνιο θόλο που θα απομείνει αθάνατη. Αφού δεν θα είναι η δική σου αυτή η φωνή, σε τι ωφελεί αυτό το πρόσκαιρο σουλτανάτο σε αυτό τον κόσμο;
Πηγή: Πολίτης Κύπρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.