16/1/18

Ετοιμοι οι Κούρδοι για τον πόλεμο του Αφρίν


Με μια δύναμη περίπου 50.000 ανδρών, οι Κούρδοι ετοιμάζονται να υπερασπιστούν το κουρδικό καντόνι του Άφριν από την επικείμενη τουρκική εισβολή. Οι ντόπιοι παρατηρητές αναφέρουν ότι το κουρδικό κίνημα μεταφέρει ενισχύσεις στην περιοχή και λαμβάνει έκτακτα μέτρα ασφαλείας και άμυνας.
Την ίδια στιγμή, σε δηλώσεις προέβη πριν από λίγο ο «επιτελάρχης» των κουρδικών δυνάμεων στο Άφριν, Μπεχτσέτ Έμπντο, ο οποίος φέρει τον τίτλο του προέδρου της Επιτροπής Άμυνας του Άφριν, στο Πρακτορείο Μεσοποταμίας.
«Ονειρεύονται την κατάληψη του Χαλεπιού, της Ράκκα, του Ίντλιπ και του Νταρ-αλ Ζορ, πόλεις που εντάσσουν στην επικράτεια του περίφημου εθνικού συμβολαίου», αναφέρει ο κ. Έμπντο, προσθέτοντας ότι η Τουρκία προσεγγίζει ως «απειλή» κατά της εθνικής της ασφάλειας τους Κούρδους της περιοχής.

Για τη συνέχεια kathimerini

3 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΣΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑΟΚΤΩ ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΤΗ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΑΣΧΕΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ , ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ , ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΟΙΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι πάνε οι Ελληνίδες στο στρατό. Όλα τα άλλα για το πληκτρολόγιο

      Διαγραφή
  2. Κάπου εκεί, στο αφρίν και στο μενπετζ, οι κούρδοι απόγονοι των σφαγέων των χριστιανών της ανατολίας και οι τούρκοι, επιτέλους, θα αντιμετωπίσουν την μοίρα τους. Τους ευχόμαστε από καρδίας, καλό αιματοκύλισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.