19/1/18

Τρομάρα σου, η πλήρη ένταξη σε μάρανε ...


Η Τουρκία θα απορρίψει οποιαδήποτε πρόταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης διαφορετική από την πλήρη ένταξή της στο μπλοκ ως κράτος-μέλος, δήλωσε σήμερα ο Τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Omer Celik, προειδοποιώντας ότι η τρέχουσα κατάσταση δεν δίνει στην Άγκυρα κανένα κίνητρο προκειμένου να τηρήσει τη συμφωνία της με την Ένωση για τους μετανάστες.
Ειδικότερα, ο Om. Celik μιλώντας στο πρακτορείο Reuters τόνισε ότι «Μια προνομιακή εταιρική σχέση ή ανάλογες προσεγγίσεις δεν τις παίρνουμε σοβαρά υπόψη μας. Δεν μπορούν να προσφέρουν στην Τουρκία κάτι τέτοιο».
«Όπως και να αποκαλείται, προνομιακή εταιρική σχέση ή συνεργασία κατά της τρομοκρατίας, μια τέτοια πρόταση δεν θα την εξετάσει καν η Τουρκία», πρόσθεσε.
Δύο εβδομάδες νωρίτερα, ο Γάλλος πρόεδρος Emmanuel Macron είχε δηλώσει ότι οι εξελίξεις στην Τουρκία δεν επιτρέπουν να σημειωθεί πρόοδος στις ενταξιακές της διαπραγματεύσεις της, που έχουν έχουν ξεκινήσει εδώ και δεκαετίες. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι συζητήσεις θα πρέπει να επικεντρωθούν αλλού, αναφέροντας μάλιστα την πιθανότητα μιας προνομιακής εταιρικής σχέσης μεταξύ Άγκυρας και ΕΕ.


Για τη συνέχεια Liberal

2 σχόλια:

  1. Οι μογγολοι ψαχνουν αφορμες για να αθετησουν τις οποιες εστω κουτσοσυμφωνιες εχουν κανει με την Ε.Ε. εκβιαζοντες συνεχως με τους λαθρο.
    Η 'βιομηχανια' αυτη φερνει γυρω στα 10 δις ετησιως στην τουρκια,ποσο αξιοσεβαστο που δυσκολα θα δεχτουν να το χασουν ενω 'παιζοντας' παραλληλα με την Ε.Ε. απολαμβανουν αλλα 2,5 δις περιπου.
    Οτι αρπαξουν και απο οπου το αρπαξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τοσο μυαλό εχουν οι Τούρκοι.Εντος ΕΕ δε αντέχουν ουτε χρόνο οικονομικά ! Το γεγονός οτι θέλουν επισταμένως να μπουν παραπέμπει στα ανατολικά παζάρια.Σε μερικά έτη δε θα υπάρχει καν ΕΕ για να μπουν άρα θα λυθεί κια αυτο το πρόβλημα της ζωης ως συνήθως απο το χρόνο,Το Μάρτιο έρχονται εκλογες στην Ιταλία και μπορεί να τινάξει πέταλα η σατανικη ενώσις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.