15/1/18

Οι ξένοι υπερασπίζονται καλύτερα την Κύρπο από ορισμένους πολιτικούς στη Λευκωσία και την Αθήνα - Η περίπτωση του Ροναλντίνιο

Δεν θέλει να παίξει στα Κατεχόμενα ο Ροναλντίνιο. Αρνήθηκε πρόταση 500.000 ευρώ για να παίξει σε φιλικό αγώνα στα κατεχόμενα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κύπρο, ο Βραζιλιάνος άσος αρνήθηκε πρόταση συμμετοχής του σε φιλικό αγώνα στα Κατεχόμενα.
Όπως έγραψε το kerkida.net , υποψήφιος «βουλευτής» στις πρόσφατες εκλογές στα κατεχόμενα επικοινώνησε με τον Ροναλντίνιο προσφέροντας του 500,000 ευρώ αμοιβή για να συμμετέχει σε φιλικό αγώνα στα κατεχόμενα, με χορηγό εταιρεία καζίνο.
Η απάντηση του Ροναλντίνιο τον οποίο στην Ευρώπη εκπροσωπεί ο κύπριος Αντρέας Δημητρίου, τους άφησε μάλλον… άφωνους: «Δεν ενδιαφέρομαι, έχω φίλους στην Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία και γνωρίζω πολύ καλά το πρόβλημα της Κύπρου. Έχω δε κολλητό Ελληνοκύπριο με σπίτι στην Κερύνεια ο οποίος το έχασε στην εισβολή... λύστε πρώτα το πρόβλημα σας και θα έρθω να παίξω μπάλα δωρεάν».
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Δημητρίου, επιβεβαίωσε το δημοσίευμά μας, τονίζοντας το εξής: «O Ροναλντίνιο το ξεκαθάρισε από την αρχή. Ούτε καν ήθελε να μπούμε στη διαδικασία να συζητήσουμε την πρόταση. Πολύ λίγοι στη θέση του θα είχαν αποφασίσει το ίδιο. Σε χρόνο ρεκόρ είπε "όχι" χωρίς να σκεφτεί το μισό εκατομμύριο ευρώ. Μιλάμε για έναν εξαιρετικό άνθρωπο. Όσοι τον έχουν γνωρίσει, ξέρουν πολύ καλά ποιες… ηθικές τον συνοδεύουν».
Για το πώς κυλάει τώρα η ζωή του παλαίμαχου σταρ: «Πριν από 20 μέρες κυκλοφόρησε το τραγούδι του στη Βραζιλία και είναι Νο1. Δεν παθιάζεται μόνο για τη μπάλα και το ποδοβόλεϊ, αλλά και για το τραγούδι.
Επίσης, ασχολείται πολύ με το ορφανοτροφείο που έχει στο Πόρτο Αλέγκρε. Λίγοι το γνωρίζουν αυτό. Μεγαλώνουν 1500 παιδιά στο ορφανοτροφείο του Ροναλντίνιο.
Πριν από λίγες μέρες πέρασε πολύ δύσκολα ο αδελφός του, Ρομπέρτο Ασίς. Υπέστη έμφραγμα στο αεροπλάνο κατά τη διάρκεια εσωτερικής πτήσης στη Βραζιλία. Στο… τσακ πρόλαβαν τα χειρότερα οι γιατροί. Ευτυχώς όλα καλά. Έχω πολύ καλή και φιλική σχέση με τον Ρομπέρτο.
Καταληκτικά να σας αποκαλύψω ότι ετοιμάζεται κάτι πολύ μεγάλο για τον Ροναλντίνιο. Σύντομα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Έμειναν κάποια διαδικαστικά θέματα».
Πηγή: stratiotikos.gr

2 σχόλια:

  1. Υπάρχουν και άνθρωποι με αξίες ,που τις τηρούν.Ας τα βλέπουν αυτά οι Ελληνοκύπριοι που μεταβένουν στα κατεχόμενα,για να παίξουν τυχερά παιγνίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.