13/1/18

Ελληνικές τροφές - Το "χρυσάφι" στο τραπέζι μας


Ο ειδικός της ελληνικής γαστρονομίας Ηλίας Μαμαλάκης και ο καθηγητής βιοχημείας Δημήτρης Κουρέτας, αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά για την τροφή και την υγεία που προσδίδουν και ομορφιά, όταν μάλιστα στο επίκεντρο είναι οι τροφές, που προέρχονται από ελληνικά προϊόντα του πρωτογενή τομέα, που αποτελεί τον «ξεχασμένο γίγαντα» για την ελληνική οικονομία.
#krititvnadeis #antitheseisKrititv Μάθετε περισσότερα: www.cretetv.gr Facebook: www.facebook.com/AntitheseisKrititv/

1 σχόλιο:

  1. Μυστικά πολλά μπορεί να έχει η ελληνική γη, παραμένουν όμως και θα παραμένουν κρυμμένα, πόσοι συμπατριώτες μας μόνο κοιτάνε να την βγάλουν με κανά πακέτο μακαρόνια από τα συσσίτια της εκλησσιας ή του δήμου της περιοχής τους μόνο να σκεφθεί κανείς, που χρόνος και κουράγιο να ξαναρχίσει κανείς την καλλιέργεια της ελληνικής γης, για να γίνει αυτό χρειάζονται χέρια και οι περισσότεροι δεν έχουμε ιδέα γύρω από καλλιέργειες και φυσικά ούτε γη δική μας, χρειάζεται αναδιανομή χώρου, πως να φύγει κανείς από μια μεγάλη πόλη και να που; Η Ελλάδα χρειάζεται κάπου μ' ακουμπήσει, να ανασάνει για να στηριχτεί και να ξαναρχίσει από την αρχή, αυτό μέσα σε μνημονιακή κατοχή είναι ανέφικτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.