16/1/18

Αριστεροί και εύκολοι...

Οι δανειστές περνάνε ζάχαρη με Τσίπρα και Τσακαλώτο

Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη
O γνωστός αγελαδοτρόφος σαράφης, ο Ντάισελμπλουμ, με το σγουρό μαλλάκι και το χαρούμενο ύφος νυφίτσας μπροστά σε κοτέτσι, μας είπε αυτό που ήδη ψυλλιαζόμαστε. Τουτέστιν πως οι δανειστές περνάνε ζάχαρη με Τσίπρα και Τσακαλώτο. Με αυτούς «όλα είναι εύκολα» είπε ο καλός μας φίλος από τη χώρα-λακκούβα της Ευρώπης, που όμως έχει υποδειγματική γεωργία, με επιστημονική καλλιέργεια και κτηνοτροφία, αμφότερες απίστευτης απόδοσης.
Και, φυσικά, όλα είναι πιο εύκολα, διότι και υπάκουοι είναι και ελέγχουν το περιθώριο της βίας και της ανομίας. Καθότι κοντοχωριανοί με τους κουκουλοφόρους, που σηκώνουν τις κουκούλες και ανταλλάσσουν κάνα τσιγαράκι ή, ιδεολογική μεσοτοιχία γαρ, δίνουν ζάχαρη, καφέ κ.λπ., ο ένας στον άλλον κι έχουν κι έναν καραφλό γυαλάκια να εκτελεί και νομοθετικές παραγγελιές στα παιδιά. Τα νομοσχέδια περνούν σαν υπερταχείες και το αριστερό παρακράτος, που επί άλλης κυβερνήσεως θα τα έκανε γης Μαδιάμ, κάνει σιέστα. Το ξαναλέω για να εμπεδωθεί: την πιο βαρβάτη αντεργατική πολιτική την κάνουν οι τέρμα αριστεροί.

Είδα και την Αχτσιόγλου. Πριν και μετά. Πριν, με μοντγκόμερι φοιτητριούλας κι άβαφη έλεγε στις κάμερες αυτά που της έλεγε προχθές το ΠΑΜΕ. Σήμερα, μοδάτη, ψηλοτάκουνη και σπατουλαρισμένη, έχει το παγωμένο βλέμμα των εντολοδόχων εξουσιαστών και, ως καρεκλοπαθής κι αυτή, κουνάει τα χεράκια της απαξιωτικά και σφίγγει τα κραγιοναρισμένα χείλη της με το ειρωνικό μειδίαμα που έχουν όσες καβάλησαν το καλάμι με ξένες πλάτες.

Μην ανησυχείτε, πάρτε πασατέμπο. Πολύ πιο σύντομα απ’ ό,τι νομίζετε η μαμζέλ θα γίνει case study του πώς ο αρχιμάστορας του Σύμπαντος και η ζωή τιμωρούν την αλαζονεία. Δίπλα της, λίγο σαστισμένη, η κυρία «φάτε γεμιστά ορφανά» που τώρα έβγαλε λίγη από την περίσσεια αριστερή χολή της κατά των πολυτέκνων.

Η μανδάμ Φωτίου, που κατέπνιξε τον πόθο της για αντίσταση και έκανε πέτρα το αριστεριλίκι της και το έκρυψε, ώστε με πόνο ψυχής να διοριστεί λέκτορας στο ΕΜΠ επί Παπαδοπούλου του δικτάτορος, δεν πολυγουστάρει τους πολυτέκνους, αλλά δεν θα σας πει το γιατί. Πίσω από τα καπνογόνα της δήθεν αναλογικότερης και ευρύτερης απόδοσης επιδομάτων υπάρχει απλά αντιπάθεια. Οι πολύτεκνοι είναι συνήθως πατριώτες και θεοσεβούμενοι άνω του μέσου όρου. Αμφότερες οι ιδιότητες ανάβουν τα γλομπάκια τόσο στους αριστερούς όσο και στους γόνους, συνήθως κρατικοδίαιτους, νεοφιλελέδες. Γι’ αυτό τα λέει και τα κάνει αυτά η Φωτίου, και γι’ αυτό ο Μητσοτάκης πέρασε δυόμισι ώρες με τους ΛΟΑΤΚΙ, αλλά ούτε μισό δευτερόλεπτο με τους πολυτέκνους.

Ο κορμός της Ελλάδας, ο πυρήνας αντίστασης στον μεγαλύτερο εχθρό, την υπογεννητικότητα, είναι αντιπαθής σε όλους τους μηδενιστές, οι οποίοι θεωρούν πως αντιμετωπίζουν το πρόβλημα με την εισαγωγή, διασπορά και εγκατάσταση παράνομων μεταναστών. Σύντομα, σε συνέντευξη Τύπου, θα σας παρουσιάσουμε το τι κάνουν η κυβέρνηση, μερικοί δήμοι, με πρώτο τον δήμαρχο της όζουσας αμμωνία Αθήνας, η Υπατη Αρμοστεία και οι περιβόητες ΜΚΟ. Θα τρίβετε τα μάτια σας.

Ζούμε μια ανώμαλη εποχή, περίεργη, συχνά κωμικοτραγική, όπου έχουν σηκωθεί τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι, με τη σχεδόν πλήρη λιποταξία των διανοουμένων, που είναι παλιάτσοι του συστήματος, και μια ψευτοελίτ που μαϊμουδίζει την πιο διεφθαρμένη ευρωγραφειοκρατία, έναν βρόμικο πολτό ανακυκλωμένων τροτσκιστών, κάθε είδους αριστεριστών και σαλτιμπάγκων του Σόρρος. Κρεμ ντε λα κρεμ αυτός ο απίθανος τύπος, ο Φέρχοφσταντ, ο οποίος προχθές στο προφίλ του στο facebook είχε ανεβάσει μια ομιλία του, λάβρα επίθεση κατά των κυβερνήσεων της Ουγγαρίας και της Πολωνίας, γιατί δεν υποκύπτουν στον ισλαμικό εποικισμό, δεν αφήνουν ασύδοτο το παρακράτος των ΜΚΟ και ενεργούν ως ανεξάρτητα Εθνη, υπερασπιζόμενες την εθνική τους ταυτότητα, συνοχή και ασφάλεια.

Ο Ορμπαν είναι μεγάλος ηγέτης. Ντροπιάζει τον κατιμά των Βρυξελλών και τους δικούς μας κοντόσηδες, που καμώνονται την «ελίτ». Παρακολουθούσα επί ώρα το χολερικό αντιευρωπαϊκό παραλήρημά του και δεν άντεξα, τον ρώτησα δημοσίως: «Cannot Sorros pay you a better haircut and a dentist?»(Δεν μπορεί ο Σόρος να σου πληρώσει ένα καλύτερο κούρεμα κι έναν οδοντίατρο;). Αλήται Κορυδαλλιώται...

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

8 σχόλια:

  1. Φαηλο στασου, δηλαδή, με Σαμαρά, Αδωνιδα, Βοριδη, και Κουλη ο Νταισελμπλουμ... Ευημερουσε;
    Δηλαδή μαζί με την κατάρρευση του ΝΔ ΠΑΣΟΚ μορφωματος, μαζί κατέρρευσε και σθεναρη, επιμονη και ενοχλητική αντίσταση της Ελλάδος;
    Φαηλο δεν ξέρω τι πίνεις, αλλά θέλω κι εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έ όχι και λακούβα η Ολλανδία. Ο βάλτος από τα ναρκωτικά είναι πάνω από την επιφάνεια της θαλάσσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς αυτές οι προτεσταντικές λακούβες μάζεψαν τους καλύτερους τεχνίτες μηχανικούς και ωρολογοποιούς της Ευρώπης οταν οι καθολικοί Βασιλείς εβγαζαν μόνοι τους τα μάτια τους με τους Αγίους Βαρθολομαίους... Τους εστειλαν μέχρι την αδαμαντοφόρο και χρυσοφόρο Ν. Αφρική και την Ινδονησία και δεν δίστασαν να πολεμήσουν την κοσμοκράτειρα Αγγλία... Συμμάχησαν με τους αλλους διωκόμενους και τραπεζοκράτορες (υπάρχει και ο γνωστός νόμος, τα γράφω περιφραστικά) και αλωσαν τα παγκόσμια δόκτυα του χρήματος και του εμπορίου.
    Αποτέλεσμα η ναρκολακούβα Ολλανδία να ναυπηγεί φρεγάτες που αγοράζομε εμείς, να εχει εταιρείες εξειδικευμένες στα αμυντικά ναυτιλιακά ηλεκτρονικά, να αποφασίζει για την φύλαξη των συνόρων μας και το κυριότερο να εχει βαρύνουσα σημασία στο Ευρωπαικό γίγνεσθαι.
    Εξω ! Δεν μας παίρνει στην φιδοφωλιά αυτή, είμαστε απο και σε αλλη φάση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ. Φαηλο.
    Ποσα χρονια ήσουν ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, του μεγαλύτερου σύγχρονου προδότη??
    Και εσυ ζαχαρη περασες μαζι του, πανω στα ερείπια της πατριδος..
    Κάτσε στην παντα ρε αδελφε.. Ασε να περασουν μερικα χρονια, για να ξεχασουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά τα λέει ο Φαήλος, αλλά τέτοιο πατριοτιλικι μας πούλησε και ο Καμμένος πριν πιάσει την καρέκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μία χαρά τα γράφει ο Φαήλος και δεν κατανοώ τα επιχειρήματα κάποιων σχολιαστών που αναλώνονται με την παρελθοντολογία ωστε έτσι να βγάλουν σκάρτη κάθε προσπάθεια αφύπνησης. Μα έτσι αν το πάρουμε ακόμα και ο Κολοκοτρώνης ή ο Καραϊσκάκης πριν επαναστατήσουν έμοιαζαν το ίδιο ανενεργοί ή παθητικοί σε αυτο που αργότερα εναντιώθηκαν. Τι θα επρεπε δηλαδη να κάνουν;

    Επίσης για την Ολλανδία που συμφωνα με ένα σχολιο εκθειάζεται ιστορικά σαν παράδεισος, ας μην ήταν το διαταγμα της Ακάμπρα το οποίο τότε τους έστειλε εκει αρκετους παγκοσμιους τοκογλύφους -συν αλλους τόσους μαράνος στην Θεσσαλονίκη, και θα ελεγα εγώ τι θα γινόταν η Ολλανδια της εταιρ. ανατ. και δυτικών ινδιών κτλ τοκογλύφων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με την ευκαιρία που σε ένα σχολιο σωστα αναφέρθηκε η δράση της Ολλανδιας στην Ν. Αφρική, να συμπληρώσω μια σπαζοκεφαλιά.

    Ο Ολλανδός Van Riebeeck κατά τον 16ο αι. υπήρξε εκ των βασικών ιδρυτών της Νότιας Αφρικής ως Ολλανδικής αποικίας αλλά ο ίδιος αργότερα έφτασε στην νότια Ασία και έγινε εκ των συνιδρυτών της Εταιριας Ανατολικων και Δυτικων Ινδιών.

    Σήμερα μια Ολλανδο-Ινδονήσια κατ'ευθείαν απόγονος του Van Riebeeck είναι σύζυγος Έλληνα ο οποίος κατείχε σημαντικότατη πολιτική θέση. Ποιος είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.