16/1/18

Ενισχυμένη η κυβέρνηση με μπόνους ένα βουλευτή

η κ. Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου 
Ενισχυμένη εξήλθε η κυβέρνηση, από τη χθεσινή ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο. Δεν ήταν μόνο η υπερψήφιση που σκόρπισε ικανοποίηση στο Μαξίμου, αλλά και το γεγονός ότι η ανεξάρτητη βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου (πρώην Ένωση Κεντρώων), προσχώρησε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως τονίζουν κυβερνητικοί αξιωματούχοι, η χθεσινή ψηφοφορία αποτέλεσε μια ακόμη απόδειξη ότι η Κ.Ο του κυβερνώντος κόμματος, είναι συμπαγής, αδιάβλητη και δεν παρουσιάζει σημάδια φθοράς, αλλά αντίθετα ενισχύεται.

Ο «σκόπελος» του πολυνομοσχεδίου ξεπεράστηκε αναίμακτα, παρά τις διαφωνίες που εκφράστηκαν εντός του ΣΥΡΙΖΑ για την αλλαγή του τρόπου διακήρυξης της απεργίας, αλλά και για τις περικοπές στα επιδόματα τριτέκνων και πολυτέκνων.

Επόμενο βήμα αποτελεί η αντικατάσταση του Κώστα Ζουράρι από την θέση του υφυπουργού Παιδείας και ο σχεδιασμός ενός διορθωτικού ανασχηματισμού, μικρής κλίμακας, που θα ανακοινωθεί στις αρχές Φεβρουαρίου. Σήμερα επίκειται επικοινωνία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο, με κεντρικό θέμα την παραίτηση του Κώστα Ζουράρι, που θα γίνει αποδεκτή.

Στο μεταξύ, ο πρωθυπουργός μεταβαίνει σήμερα στη Λευκωσία για να πάρει μέρος στην πρώτη Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ιορδανίας που θα πραγματοποιηθεί στο προεδρικό μέγαρο με τη συμμετοχή του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και του βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα Β.

2 σχόλια:

  1. Το κατοχικο συστημα, της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΤΣΥΡΙΖΑ, φτιαχνει καθεστωτικα αναχωματα για να απορροφηση τους κραδασμους της λαικης δυσαρεσκειας. Τετοια ειναι το Ποταμι, οι ΑΝΕΛ, ο Λεβεντης, το Αρμα Πολιτων κλπ κλπ, και αντλει ψηφους απο αυτη την δεξαμενη, σαν την κ. Μεγαλοοικονου (ονομα και πραγμα). Οσους δεν μπορει απορροφησει τους δινει τραπεζιτικες παροχες και πετσινα δανεια και τους εξαγοραζει την σιωπη τους, οπως το ΚΚΕ και αλλα τα ριχνει στην φυλακη και στην πληρη αποσιωπιση, σαν τον Λαικο Συνδεσσμο Χρυση Αυγη, παραβιαζοντας ολες τις αρχες της δημοκρατιας και του κοινοβουλευτισμου...Για τους ΜΗ βολεμενους, καρφι στο ματι του συστηματος και εφιαλτης τους ειναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Την στηριζουμε για να τιμωρησουμε τους τυρρανους της δυστιχιας μας και να ξεβρωμισει ο τοπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ sun.
      Μα οταν βλεπεις αυτο το πραγμα με την ρομπα της κουζινας να εμφανιζεται στο βημα της βουλης,οχι Χ.Α. θα ψηφισεις αλλα τους Νεφελιμ.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.