16/1/18

Χάρτη του 1937 με τα Σκόπια ως «Βαρντάσκα» ανάρτησε ο Καμμένος

ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟ TWITTER
Εναν επίσημο χάρτη της Γιουγκοσλαβίας του 1937 ανάρτησε στον λογαριασμό του στο twitter ο Πάνος Καμμένος.

Στον χάρτη απεικόνιζεται τα ομόσπονδα κράτη της Γιουγκοσλαβίας και η περιοχή της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας , όπου φέρει το όνομα Βαρντάσκα.
«Επίσημος χάρτης της Γιουγκοσλαβίας του 1937 με τα Σκόπια Βαρντάσκα» σχολιάζει ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος.



Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει εκφράσει τη διαφωνία του στη χρήση του όρου Μακεδονία για την ονομασία των Σκοπίων αν κατ΄επανάληψη έχει εκφράσει την εμπιστοσύνη του στον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά για τους χερισμούς του στο θέμα αυτό.

Οπως χαρακτηριστικά είχε δηλώσει στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ «Η Μακεδονία είναι μια και ελληνική, όπως την περιέγραψε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Δεν εκχωρούμε τον ελληνικό όρο “Μακεδονία”. Υπάρχουν σλαβικοί όροι, όπως Βαρντάρσκα, που μπορούν να χρησιμοποιήσουν και οι οποίοι δεν θα περιέχουν τον όρο Μακεδονία και τους οποίους αποδεχόμαστε», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ.

H ανάρτηση στο twitter

Επίσημος χάρτης της Γιουγκοσλαβίας του 1937 με τα Σκόπια Βαρντάσκα pic.twitter.com/NWpWjiivDa

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 16 Ιανουαρίου 2018

iefimerida.gr

Facebook 0 Twitter 0 Google+0 LinkedIn0

anixneuseis.gr/

3 σχόλια:

  1. Αφού στηρίζει τον σύριζα σε όλες τις εθνομηδενιστικές του επιλογές, αφού εμπιστεύεται τον Κοτζιά ενώ ξέρει ότι αυτός "διαπραγματεύεται" όνομα με συνθετικό το Μακεδονία, τι θέλει να παραστήσει τώρα; Τον ασυμβίβαστο "πατριώτη"; Είναι δυνατόν να τον πιστέψει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευριπίδης Μπίλλης
    Τους χάρτες τους ξέρουμε. Ξέρουμε επίσης και το διαδιδόμενο όχι του στο όνομα, χωρίς δεδηλωμένη, και όλα μετά μέλι γάλα.

    Ή παραιτείται αν δοθεί το όνομα ή γίνεται μετά τον ΦΠΑ των νησιών «του» και Χοτ Σποτ του, ο μεγαλύτερος κωλοτούμπας Θεομπαίχτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι δυο Καμμενοι και ο Ζουραρις ειναι το τριο Στουτζες. Το ρολο του εξυπνου τον παιζουν σε βαρδιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.