17/11/17

Η αναβίωση του γερμανικού εφιάλτη

393
Ένοιωσα ντροπή χθες, απερίγραπτη ντροπή και αποτροπιασμό, φτάνοντας στο γερμανικό αεροδρόμιο – όχι τόσο για την απαράδεκτη συμπεριφορά των Γερμανών, αφού αυτή η χώρα δεν έχει ουσιαστικά ιστορία αλλά ποινικό μητρώο, αλλά για την ανυπαρξία αντίδρασης εκ μέρους της ελληνικής πλευράς.
Αρκετοί νομίζουν πως η Ελλάδα είναι ακόμη μέλος της Ευρωζώνης και της ΕΕ, επειδή έχει ως νόμισμα το ευρώ – το οποίο είναι φυσικά δυσεύρετο για την πλειοψηφία των Ελλήνων, σε μία χώρα που η μεσαία τάξη, βασικό στήριγμα της Δημοκρατίας, καταρρέει υπό το βάρος των γερμανικών μνημονίων.

Στα πλαίσια αυτά, για να μην υπάρχουν ψευδαισθήσεις, παραθέτουμε τη χθεσινή εμπειρία ενός Έλληνα που ταξίδευσε στη Γερμανία – σε ένα δήθεν πολιτισμένο κράτος, το οποίο λέγεται πως δεν έχει καμία σχέση με το ναζιστικό παρελθόν του και που τοποθετείται αλληλέγγυα υπέρ της πατρίδας μας, βοηθώντας την με τα δάνεια που της παρέχει! Σύμφωνα με αυτήν, με μικρές παρεμβάσεις, τα εξής:
392«Ταξίδεψα χθες από την Αθήνα προς τη Γερμανία (Στουτγάρδη). Η κατάσταση κατά την άφιξη μου ήταν κυριολεκτικά εξευτελιστική. Οδηγηθήκαμε με πούλμαν σε ειδικούς χώρους ελέγχου για τα κράτη εκτός Schengen – με τεράστιες ουρές και χρόνους αναμονής (φωτογραφία). Υπήρχαν ελεγκτήρια με ελάχιστο προσωπικό, ουσιαστικά για «ταξιδιώτες μόνο από την Ελλάδα» – ενώ όλοι οι επιβάτες, ανεξαρτήτως υπηκοότητας, έπρεπε να υποστούν μία πολύωρη, σαδιστική αναμονή.
Τα μέτρα ασφαλείας που έχει λάβει εντολή να εφαρμόζει η γερμανική αστυνομία από τις 12 Νοεμβρίου του 2017, «χειρίζονται» την Ελλάδα ως μία χώρα εκτός Schengen – άρα εκτός Ευρωζώνης και ΕΕ. Προβλέπουν δε μία ιδιότυπη καραντίνα για όλους τους επιβάτες από τη χώρα μας, οι οποίοι θα προσγειώνονται σε γερμανικό έδαφος – όπου υποβάλλονται σε αυστηρό έλεγχο, σε ειδικό χώρο εντός των αερολιμένων.
Στα μέτρα αυτά συμπεριλαμβάνεται η απαγόρευση της «φυσούνας» για όλες τις πτήσεις από την Ελλάδα – οπότε τα αεροσκάφη προσγειώνονται σε ειδικούς χώρους στάθμευσης του αεροδρομίου, όπου οι επιβάτες αποβιβάζονται και στη συνέχεια παραλαμβάνονται από λεωφορεία που τους μεταφέρουν στους ειδικούς χώρους ελέγχου. Οι χώροι αυτοί ενεργοποιούνται για πρώτη φορά, αποτελώντας μεταφορικά στρατόπεδα συγκέντρωσης – τη λειτουργία των οποίων ασφαλώς γνωρίζουν πολύ καλά οι Γερμανοί.
Συνεχίζοντας, στους χώρους αυτούς η γερμανική ομοσπονδιακή αστυνομία, μαζί με τις υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας, ελέγχουν κυριολεκτικά εξονυχιστικά τους επιβάτες – πριν τους επιτρέψουν να μεταβούν στο χώρο παραλαβής των αποσκευών τους. Φυσικά η ελληνική κυβέρνηση, σταθμάρχης της καγκελαρίου, δεν έχει διαμαρτυρηθεί καθόλου για την απίστευτα εξευτελιστική συμπεριφορά της Γερμανίας – ούτε η αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία μάλλον έχει σημαντικότερα θέματα για να ασχοληθεί.
Ένοιωσα ντροπή χθες, απερίγραπτη ντροπή και αποτροπιασμό. Όχι τόσο για την απαράδεκτη συμπεριφορά των Γερμανών, αφού αυτή η χώρα δεν έχει ουσιαστικά ιστορία αλλά ποινικό μητρώο, αλλά για την ανυπαρξία αντίδρασης εκ μέρους της ελληνικής πλευράς – μίας χώρας που κυβερνάται από επαίτες και δουλοπρεπή άτομα, με μοναδικό ενδιαφέρον τους τη νομή της εξουσίας.
Σε όλους όσους δε θα ισχυρισθούν πως καλά κάνουν οι Γερμανοί επειδή δεν φυλάμε σωστά τα σύνορα μας, θα έλεγα πως δεν είμαστε εμείς που καλέσαμε δημοσίως 800.000 παράνομους μετανάστες, αλλά η κυρία Merkel και οι ΜΚΟ της – η οποία άνοιξε ουσιαστικά τα σύνορα για να εξασφαλίσει φτηνό εργατικό δυναμικό η αχόρταγη χώρα της, χωρίς να ρωτήσει κανέναν.
Τέλος, ζήτησα χαμογελαστά από το Γερμανό να μου βάλει σφραγίδα στο διαβατήριο, αλλά δεν δέχθηκε! Προτρέπω πάντως όλους όσους ταξιδεύουν σε άλλες χώρες μέσω Γερμανίας (transit), να το αποφεύγουν, επειδή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χάνουν τις ανταποκρίσεις τους – εκτός από τη μεγάλη ταλαιπωρία που τους περιμένει. Γενικότερα πάντως θα ήταν καλύτερα να αποφεύγουμε όλοι τη Γερμανία – αφού υπάρχουν πολύ καλύτερα μέρη να επισκεφτεί κανείς, ειδικά στην Ελλάδα.

analyst.gr/

26 σχόλια:

  1. Αγαπητε αρθρογραφε, εμεις και εγω Ελληνας του εξωτερικου απο το 1984 μονιμα στη Γερμανια, ενω τη δεκαετια του 60 μεγαλωσα σε λατινοαμερικανικο εδαφος. Επειδη γνωριζω πολυ καλα τη Γερμανια και τους Νομους και Νορμες της ΕΕ, καθε κρατος εχει δικαιωμα για λογους ασφαλειας να μην δημιουργει κονφουζιο αλλα ΕΛΕΓΧΟΥΣ ασφαλειας, οχι επειδη εισαι Ελληνας, αλλα επειδη μεσω του Ελληνικου κρατους και εν συντομια ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ εισερχονται με ελειπη ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ απο την Ελλαδα στην γερμανικη επικρατεια ατομα η πολιτες αλλων εθνικοτητων με πλαστα διαβατηρια οπως γνωριζουμε πολυ καλα. Πριν μια εβδομαδα επιασαν στην Αθηνα Μαροκινους και Πακιστανους με διαφορα διαβατηρια απο την Ισπανια και Ιταλια που τα πωλουσαν για καποιες εκατονταδες ευρω. Εγω ως Ελλην προερχομενος οπως καθε τρεις μηνες απο την Κολομβια μεσω Ισπανια, δηλαδη μεσω ΕΕ και ολοι οι αλλοι Ελληνες συνεπιβατες του αεροσκαφους στο Ελ. Βενιζελος, υποστεικαμε τον ιδιο ελεγχο. Αν δεν σου αρεσει λοιπον η ασφαλεια που στην ουσια σε ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΑΝΕ οι Γερμανοι και οχι οι Ελληνες, τοτε καλα θα κανεις να πας με αυτοκινητο στη Γερμανια η να παρεις αλλη πτησ για ενα κρατος με λιγοτερους ελεγχους στα αεροδρομια οπως η Γαλλια, με συναμα περισσοτερους νεκρους σε τρομοκρατικες επιθεσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "με λιγοτερους ελεγχους στα αεροδρομια οπως η Γαλλια, με συναμα περισσοτερους νεκρους σε τρομοκρατικες επιθεσεις"
      Αυτό κι αν είναι παραπληροφόρηση ! Υπονοείς δηλαδή ότι αν οι Γαλλοι κάναν περισσότερους ελέγχους στα αεροδρόμια θα πιάναν τους ... μελλοντικους τρομοκράτες. ΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!

      Διαγραφή
    2. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι όταν οι τρομοκράτες χτύπησαν στη Γερμανία (την καθ όλα ΤΈΛΕΙΑ χώρα) ξέφυγαν μέσω Γαλλίας και τους έπιασαν έξω απο το Μιλάνο δυο απλοί Ιταλοί αστυνόμοι...Η Γερμανία αυτό τον έλεγχο τον εφάρμοσε πρόσφατα όπως λέει και το άρθρο..και ναι μας θίγει..γιατί στο Βενιζέλος ΓΙΝΕΤΑΙ έλεγχος και τρομοκρατικό χτύπημα δεν έχει υποστεί η Αθήνα..Για να ξέρουμε τι λέμε..

      Διαγραφή
    3. Eurofighter -> Η Γερμανία είναι υποχρεωμένη να τηρεί τους νόμους της Ε.Ε. μπορεί να μην της αρέσει που η Ελλάδα βρίσκεται ακόμα στο Ευρώ, αλλά τυγχάνει να είμαστε μέλη της Ε.Ε. και να ισχύει και για εμάς η συνθήκη Σένγκεν. Ο έλεγχος στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος γίνεται πολύ καλά, μάλιστα αν επιθυμεί ένα κράτος (Γερμανία) να ελέγχονται οι ξένοι που πηγαίνουν στην Γερμανία θα μπορούσε να ζητήσει από κάθε αεροπορική εταιρεία να τους δίνει πλήρη στοιχεία για τους επιβάτες και να έχουν προ-ελεγχθεί πριν να φτάσουν στην Γερμανία.
      Η ενέργεια της Γερμανίας να ελέγξει επιβάτες με διαβατήριο ή ταυτότητα Ευρωπαϊκής χώρας είναι παράνομη και καταχρηστική.
      ¨Οτι αφορά τα πλαστά διαβατήρια δεν είναι σημερινό φαινόμενο όλοι μας το γνωρίζουμε χρόνια και δήθεν ξύπνησε τώρα η Γερμανία. ¨Οταν η Μέρκελ έλεγε "welcome refugees" που ήταν η ασφάλεια του αεροδρομίου;
      Είναι φασιστικό να καταργούν τους νόμους και να ταπεινώνουν τον Ελληνικό λαό με αυτό το άθλιο τρόπο...
      Τα κράτη μέλη της Ε.Ε. έχουν τα ίδια διακαιώματα, οτιδήποτε στοχοποιεί λαούς είναι ρατσιστικό ...

      Διαγραφή
    4. Αν...αν εχετε δικιο κυριε τοτε αυτο πρεπει να κανει και η Ελλαδα στους γερμανους για τους ιδιους λογους.Εχουν κι αυτοι εκατομμυρια επικινδυνους μεταναστες.Δεν συμφωνειτε...???

      Διαγραφή
  2. The bug thanks for giving them our airports and the top of our industries. When Germans visit Greece we should do the same and hold them until they prove they have no ties with the Nazis and the crimes they had committed in Greece. 90% will fail.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν κάνω λάθος το σύνολο σχεδόν των Αεροδρομίων (14+ΕΛ ...) Του προτεκτοράτου, είναι των λευκών Ούνων άρα οι ίδιοι κάνουν τους ελέγχους στην Γερμανία και στην αποικία.
    Βεβαίως οι δυτικοί (κυρίως ΗΠΑ, Γαλλία) έκαναν μεγάλο λάθος που βοήθησαν τα γουρούνια να βγουν από τις λάσπες και να αιματοκυλισουν για 3η φορά την Ευρώπη.
    Είχε δίκιο ένας καθηγητής του Πολυτεχνείου που τούς είπε σε ανάλογη έκφραση ειρωνείας ότι θα έπρεπε οι Ρώσοι να έχουν τις κανες των πυροβόλων συνεχως στραμμένες στο μέτωπο ( εγώ θα πρότεινα κάπου αλλού) ώστε να μην ξαναβρεθούν καθικια να βάζουν σε Φούρνους παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ εγιναν ολα αυτα...φευγεις απο την Σεγκεν αμεσως...δεν ισχυει πια.
    Αν εγιναν ολα αυτα...τοτε κανεις το ιδιο...για τους ιδιους λογους.. Η γερμανια εχει χιλιαδες μεταναστες...αρα ισχυει το ιδιο γιαυτους και τους γερμανους...αφου ξενοι μεταναστες εκ γερμανιας..βαζουν δε κινδυνο την ασφαλεια της Ελλαδας...ολοι οι προερχονενοι εκ γερμσνιας...περνανε απο ξεχωριστο ..ελεγχο..απο ..αλλη πορτα..με χαρτια...και αναμονη ιδια...διοτι υπαρχει κινδυνος τρομοκρατικου χτυπηματος στην Ελλαδα...και τελος η κουβεντα...χωρις νοημα...η ταψι για ολους...η χαλβας...τελος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά κάνει η Γερμανία. Όταν επίσημα ο Υεθα λέει ότι θα σου στείλει τσίχαντιστες αν καταρευσουμε
    όταν άλλη υπουργός τής ενθνοσωτηριου ημών και υμών κυβέρνησης, λέει ότι θα λιαζονται και θα φεύγουν οι της γης κατάτρεγμενοι. Όταν η κάθε αντί συνταγματική οργάνωση -συμμορία κάνει πράξεις "ακτιβισμου" σε υπουργεία βουλή πρεσβείες. Τότε αφού δεν βγάλαν ταξιδιωτική οδηγία για μας, να λέμε δόξα τω Θεό. Είμαι και εγώ κάτοικος Γερμανίας. Η σύντροφός μου Γερμανίδα στονα Έλεγχο που μας έγινε πριν δύο βδομάδες τον βρήκε καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή η Γερμανία κάνει τους ελέγχους για τους Ελληνες; Και όχι για τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστων;
    Επίσης η Γερμανία έχει ποινικό Μητρώο.. Τους δύο πολέμους, τους Παγκόσμιους ,τους ξεκίνησε η Γερμανία, αλλα απο πισω ηταν οι Ροτσιλντ οι Βαρμπουργκ οι Κρουπς
    ,οι Σιφ, ολοι τους Σιωνιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κυριες / οι.

    Συμφωνω με οσα γραφη ο κυριος ( Eurofighter17 Νοεμβρίου 2017 - 9:14 μ.μ.)

    Μετατρεψατε την πατριδα μου, με τις εγκληματικες σας πολιτικες επιλογες,
    σε αφρικανικη μπανανια, και ξαφνικα, ξυπνισε μεσα σας ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ....
    Τωρα ειναι αργα,, Ας προσεχατε.

    φιλικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η γερμανια δεν ειναι μπανανια ??Περιεργο.Εξηντα εκστομμυρια νεκροι χθες προσφατα, στην ζουγκλα ,τους εσβησαν γιατι οι μπανανες φορεσαν τζην λιβαις,γυαλια ρειμπαν,κι αγορασσν μερσεντες.Αυτο κι αν ειναι αλμα πολιτισμου.Οταν κανεις τετοιο αλμα.,κανεις και μαθηματα πολιτισμου στους αλλους.Πουλας και φυκια για λσστιχακι σε σφεντονες.

      Διαγραφή
  8. >αφού αυτή η χώρα δεν έχει ουσιαστικά ιστορία αλλά ποινικό μητρώο<

    Ώπα, η χώρα έχει Ιστορία και μάλιστα σπουδαία, έχει συμβάλει τα μέγιστα σε όλους τούς τομείς τού πνεύματος, άλλο αν ο συγγράψας το άρθρο την αγνοεί και χρησιμοποιεί μία φράση, που συνήθως χρησιμοποιούν για την Τουρκία. Με το μαλακό, λοιπόν.

    Η Γερμανία κάνει πολύ καλά και προφυλάσσεται, αφού μέσω Ελλάδος έχει εισβάλει κάθε καρυδιάς καρύδι, με απόλυτη ευθύνη τής κυβερνήσεώς μας και ας αφήσει κατά μέρος τα "η Μέρκελ φταίει". Δηλαδή, αν η Μέρκελ μάς έλεγε να πάμε να πνιγούμε, θα πηγαίναμε; Τι σόι αρλούμπες είναι αυτές;

    Όπως έγαψα και πριν τρεις ημέρες, η χώρα μας έχει άθλιο όνομα σε όλο τον κόσμο και σίγουρα δεν μάς φταίνε πάλι οι κακοί ξένοι. Γιατί είμαστε το μόνο ευρωπαϊκό κράτος, από το οποίο οι ΗΠΑ απαιτούν βίζα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nativist ---> η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια, μάθετε ότι οι ΗΠΑ δεν απαιτούν καμία βίζα από τους Έλληνες που ταξιδεύουν προς αυτή, μάλιστα το Ελληνικό διαβατήριο βρίσκεται μέσα στα πιο ισχυρά σε όλο το κόσμο, ταξιδέψαμε πρόσφατα και γνωρίζουμε τις διαδικασίες.
      Το άθλιο όνομα που λέτε ότι έχει η χώρα οφείλεται στην προπαγάνδα των ΜΜΕ σε όλο το κόσμο. Πως σας φαίνεται που διαδίδουν στην Γερμανία, τον τελευταίο καιρό, ότι η χώρα μας βρίσκεται σε πορεία ανάκαμψης; είδε κανείς κάτι τέτοιο;
      Η προπαγάνδα είναι η μεγαλύτερη εγκληματική απάτη που διαπράττεται σε όλο το κόσμο.
      Η ιστορία της Γερμανίας θα μείνει μέσα στους αιώνες από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τους εκατομμύρια νεκρούς και στην Ελλάδα από την βαρβαρότητα και τις μαζικές σφαγές των Ελλήνων από τα Γερμανικά στρατεύματα.
      Τα ίδια στρατόπεδα συγκέντρωσης απαίτησε να υπάρχουν στην Ελλάδα (Hot spots) για να κλειστούν οι μετανάστες - πρόσφυγες και λαθρομετανάστες, ώστε να δεχθεί μονάχα όσους έχει ανάγκη, ενώ όλοι αυτοί πέρασαν από την Ελλάδα για να προχωρήσουν στην Γερμανία από την πρόσκληση της κυράς Μέρκελ και μη μας λέτε ότι δεν έχει ευθύνη.
      Φασισμός, ρατσισμός, απάτες, μίζες, χρηματισμός, κτηνοβασία και κάθε λογής σεξουαλική ανωμαλία είναι συνυφασμένα σε μία χώρα που λέγεται ΓΕΡΜΑΝΙΑ αυτή είναι η διεθνής γνώμη, τέτοιο πολιτισμό δεν τον θέλουμε.

      Διαγραφή
    2. >η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια<

      Μεγαλοστομίες σύννεφο. Την κατάργησαν για επίσκεψη μέχρι 90 ημέρες, ενώ πριν το 2010 απαιτούνταν μόνο για την Ελλάδα.

      Η άθλια φήμη που έχει η χώρα έχει και λόγους κι έδωσα πηγές, εν αντιθέσει με σένα, που εκφράζεις απλώς την άποψή σου. Δεν βλέπω τι σχέση έχει αυτά που διαδίδουν στην Γερμανία για την οικονομία μας και που ασφαλώς δεν είναι έτσι, μ' αυτά που γράφω εγώ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

      >Η ιστορία της Γερμανίας θα μείνει μέσα στους αιώνες από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τους εκατομμύρια νεκρούς και στην Ελλάδα από την βαρβαρότητα και τις μαζικές σφαγές των Ελλήνων από τα Γερμανικά στρατεύματα<

      Αν δεν ξέρεις γιατί άλλο θα μείνει στην Ιστορία, είναι δικό σου λ/σμός. Στην θέση σου, πάντως, θα κοίταζα σε ποιον ταιριάζει το "ημιμάθεια...." κλπ.

      >Τα ίδια στρατόπεδα συγκέντρωσης απαίτησε να υπάρχουν στην Ελλάδα (Hot spots)<

      Άλλο Γερμανία, άλλο Υπάτη Αρμοστεία ΟΗΕ για Μετανάστευση. Έμπλεξες τα μπούτια σου. Το ότι εμείς ανοίξαμε τα σύνορα δεν είναι ευθύνη ούτε τής μιάς (ΥΑ), ούτε τής άλλης. Εκτός κι αν τα σύνορα δεν είναι δικά μας.

      Τα λοιπά είναι προσωπικές σου γνώμες άνευ ιδιαιτέρου ενδιαφέροντος.

      Διαγραφή
    3. Επειδή και εμείς έχουμε στοιχεία και δεν φλυαρούμε δείτε:
      MIΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
      https://eleftheroiellines.blogspot.com/2016/01/mi.html
      ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ISIS
      https://eleftheroiellines.blogspot.com/2015/11/isis_18.html
      Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποφάσισε επαναφορά της visa για τα ταξίδια Αμερικανών εντός της Ε.Ε.
      https://eleftheroiellines.blogspot.com/2017/03/blog-post_49.html
      Ελληνικό διαβατήριο: Παραμένει ισχυρό – Στην 6η κατηγορία σε σύνολο 95
      http://www.touristikosodigos.com/elliniko-diavatirio-parameni-ischiro-stin-6i-katigoria-se-sinolo-95/
      Ανυπόστατος ο ισχυρισμός σας για το διαβατήριο της Ελλάδας,είναι το πιο ισχυρό στο κόσμο, ως προς τις βίζες.

      Δεν είναι δικιά μου άποψη ότι στην Γερμανία διαδίδουν ότι η Ελλάδα είναι σε πορεία ανάκαμψης, είναι ένα γεγονός που διαδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, διαδίδοντας τεράστια προπαγάνδα.

      Η ιστορία γράφεται με γεγονότα και όχι με δικά σας στοιχεία που δήθεν έχετε διαθέσιμα.

      Μάλλον τα μπούτια σας εσείς τα έχετε μπλέξει:
      Σχέδιο της ΕΕ για φιλοξενία 100.000 προσφύγων
      https://e-thessalia.gr/schedio-tis-ee-gia-filoxenia-100-000-prosfygon/
      και όταν λέμε ΕΕ εννοείτε ΓΕΡΜΑΝΙΑ αυτή αποφασίζει και διατάσσει

      Ενας νέος νόμος που ετοιμάζει το γερμανικό υπουργείο εσωτερικών θα απαιτεί από τους πρόσφυγες να μάθουν γερμανικά και να ενταχθούν στην κοινωνία.
      http://www.thetoc.gr/diethni/article/i-germania-sklirainei-to-nomo-gia-enswmatwsi-prosfugwn
      Διαλέγει έτσι τους μετανάστες,ωραίο κόλπο έτσι?? και ρατσιστικό

      >Τα λοιπά είναι προσωπικές σου γνώμες άνευ ιδιαιτέρου ενδιαφέροντος.<

      Δεν είναι δικιά μου γνώμη τα σκάνδαλα της SIEMENS, VW και πρόσφατα τα δισεκατομμύρια πρόστιμο από τις ΗΠΑ στην DEUTCHE BANK για τραπεζικές απάτες, δεν είναι του δικού σας ενδιαφέροντος αλλά είναι του δικού μας.
      Δεν είναι ρατσιστές οι Γερμανοί ?? να μην σας παραθέσουμε σωρεία δημοσιευμάτων. Δεν θα αναφερθώ στα δημοσιεύματα σχετικά με την κτηνοβασία των Γερμανών, που και αυτό δεν είναι προσωπική μου γνώμη,αλλά γεγονός.

      Διαγραφή
    4. >Δεν είναι δικιά μου άποψη ότι στην Γερμανία διαδίδουν ότι η Ελλάδα είναι σε πορεία ανάκαμψης<

      Δεν είπα ότι είναι δικιά σου άποψη το συγκεκριμένο. Αντιθέτως συμφώνησα. Απλώς είπα ότι δεν έχουν σχέση με το θέμα, διότι έγώ παραθέτω στοιχεία γι αυτά που γράφω την κακή φήμη τής Ελλάδας). Το ότι και η Τουρκία μπορεί να κάνει τα ίδια, δεν σημαίνει ότι το ένα αναιρεί το άλλο.

      >Η ιστορία γράφεται με γεγονότα και όχι με δικά σας στοιχεία που δήθεν έχετε διαθέσιμα<

      Δηλαδή, πια στοιχεία δεν είναι διαθέσιμα, για την συμβολή τής Γερμανίας στον πολιτισμό; Τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως είναι μόνο γνωστά;

      >Τη δημιουργία χώρων υποδοχής ικανών να δεχτούν 100.000 πρόσφυγες και μετανάστες στην Ελλάδα προετοιμάζουν οι Βρυξέλλες<

      Σ' αυτό το στιλ είναι οι περισσότεροι σύνδεσμοι παραπάνω. Δεν παρουσιάζουν γεγονότα, αλλά φήμες, σχέδια, "θα", κλπ. "Ενας νέος νόμος που ετοιμάζει το γερμανικό υπουργείο εσωτερικών θα απαιτεί..". Αυτό δεν είναι στοιχείο, αν με καταλαβαίνεις.

      >Δεν είναι δικιά μου γνώμη τα σκάνδαλα της SIEMENS, VW και πρόσφατα τα δισεκατομμύρια πρόστιμο από τις ΗΠΑ στην DEUTCHE BANK για τραπεζικές απάτες, δεν είναι του δικού σας ενδιαφέροντος αλλά είναι του δικού μας<

      Τι σχέση έχουν αυτά με το υπό συζήτηση θέμα; Ό,τι ο φάντης με το ρετσινόλαδο.

      >Δεν είναι ρατσιστές οι Γερμανοί ??<

      Είπα εγώ ότι δεν είναι; Αλλά και πάλι δεν βλέπω τι σχέση έχει αυτό και τα υπόλοιπα με το θέμα τής ασφάλειάς των. Εσύ εξαπολύεις μία γενική επίθεση κατά τής Γερμανίας, αλλά είναι το ζητούμενο αυτό, ή αν καλά κάνουν που φυλάνε τα ρούχα των, για να έχουν τα μισά. Καλά θα κάναμε να τα είχα φυλάξει κι εμείς, εδώ και 27 χρόνια, αντί ν' αφήσομε την Ελλάδα να γίνει ξέφραγο αμπέλι, παιδική χαρά κάθε εγκληματία και τώρα να παραπονούμεθα ότι μάς κάνουν έλεγχο ασφαλείας.

      ΥΓ: Το ελληνικό ερωτηματικό, βρίσκεται στο πλήκτρο Q.

      Διαγραφή
    5. >Δεν θα αναφερθώ στα δημοσιεύματα σχετικά με την κτηνοβασία των Γερμανών, που και αυτό δεν είναι προσωπική μου γνώμη,αλλά γεγονός<

      Πόσο ... γεγονός, δηλαδή.

      Για να μην κουραζόμαστε: Πού θέλεις να καταλήξεις; Ότι οι Γερμανοί κάνουν έλεγχο επειδή είναι ρατσιστές και μισούν τούς Έλληνες; Εκεί θέλεις να καταλήξεις;

      Διαγραφή
  9. Θιχτηκατε μωρέ που άρχισαν οι Γερμανοί να κάνουν ελέγχους διότι η Ελλάδα είναι χώρα τρανζίτ λαθρομεταναστων. Σιγά Ρε παίδες μην το παίζετε ανώτερος πολιτισμός.

    Αν δεν το ξέρει ο αρθρογράφος η κάθε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει το δικαίωμα να επαναφέρει τους ελέγχους για ένα συγκεκριμένο διάστημα. Δεν υπάρχει τίποτα το ρατσιστικό. Απλά επειδή σαν Έλληνες θιγεστε και πολύ εύκολα θα σας συμβούλευα να πιείτε ένα ποτήρι νερό και να βάλετε το μυαλό να δουλέψει.

    Α επίσης το να επικαλείσαι την ιστορία της χώρας επειδή και μόνο τόλμησε να σου κάνει έλεγχο ταυτότητας είναι η επιτομή του ρατσισμού. Έχει κάθε δικαιωμα να στο κάνει όταν νιώθει πως η ασφάλεια της θιγετε. Αν δεν μπορεί ο αρθρογράφος να το καταλάβει επειδή την έχει δει Έλληναρας με την ένδοξη ιστορία να μην ξαναπάει Γερμανία. Δεν θα λείψει σε κανέναν.

    Επειδή ζω Γερμανία, το να τους αποκαλείς ρατσιστές δείχνει την ασχετοσύνη σου και την έλλειψη γνώσης. Οι Γερμανοί σήμερα που μιλάμε είναι υπόδειγμα ως προς τον σεβασμό των δικαιωμάτων του ανθρώπου και της δημοκρατίας. Αν ο Αρθρογράφος δεν το ξέρει κακό του κεφαλιού του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aris,
    Οι Γερμανοί έχουν μια από τις καλύτερες γειτονιές της Ευρώπης.
    Εμείς εδώ στα βαλκάνια έχουμε τούρκους, κάθε είδους πρόσφυγα και τζιχαντιστή και το κυριότερο, έχουμε για γείτονες και αλβανούς...
    Γκέγκε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Αλβανοί δεν χρειάζονται να μπουν από Ελλάδα για να πάνε Γερμανία. Εξάλλου οι Αλβανοί είναι στη ζώνη Σεγκεν και δεν έχουν θέμα.

      Το ήξερες όμως πως η Αμερική έχει δώσει διορία στην Ελλάδα να αλλάξει τις ταυτότητες και τα διαβατήρια σε βιομετρικά καθώς είναι επιρρεπή σε πλαστογραφια. 2 ολόκληρες σπείρες πιάστηκαν αυτές τις μέρες για πλαστογραφια. Οπότε το πρόβλημα δεν είναι ούτε στην γειτονιά και ούτε στους Αλβανούς αλλά στο Ελληνικό Κράτος.

      Διαγραφή
    2. Μπεγκο χρησιμοποιεις πολυ συχνα και οπου ναναι την λεξη ρατσισμος.Η λεξη δεν ειναι ελληνικη.Δεν εγινε σπο Ελληνες.Πως γιναμε ρατσιστες οταν ουτε την λεξη δεν κατασκευασαμε σκομη ??Την πρακτικη του ρατσισμου...την τελειοποιησαν αυτοι που υπερασπιζεσαι σαν πολιτισμενους...το ξερεις συτο ?? Και δεν ασκησαν σπλο ρατσισμο στα λογια.Εκαιγαν ζωντανους ανθρωπους.!!!Καναμε εμεις ποτε κατι ιδιο ??Ουτε την λεξη δεν καναμε ακομη !! Επισης σε ενοχλει πολυ η ελληνικη ιστορια.Φαινεται αυτο.Κατανοεις τι ακριβως γλωσσα θα μιλουσες χωρις αυτην..?? Ειπε κανεις εδω ασεβως κατι για την δικη σας ιστορια ?? Αν εχετε και ποια ?? Κοψε λοιπον τα πολλα γιαυτην.Εχει σποφανθει ηδη η παγκοσμια κοινη γνωμη γιαυτην απο αιωνες. Η Γερμανια δεν αλλαξε οσο νομιζεις η οσο προδποιειται πως αλλαξε...οπως ο λυκος δεν αλλαζει δερμα. Σε συτην την προσποιηση στηριζει την προσκαιρη ευημερια της και το ξερει.Αν δεν το εκανε ετσι θα την ειχαν σβησει οι αμερικανοι και ρωσοι για παντα.Ουτε μια καμιναδα δεν θαβγαζε καπνο εκει.

      Διαγραφή
    3. Aris,
      Εδώ λές ψέματα και μάλιστα τόσο χοντροκομμένα.
      Σε ποιά συνθήκη SHENGEN είναι η αλβανία, σε ποιό άρθρο και σε ποιά παράγραφο;
      Από εδώ περνάτε (Ελλάδα) και μετά από ικανό χρονικό διάστημα και αφού δηλώσετε Βορειοηπειρώτες,( γιατί κάπου, κάποιος είναι μακρινός συγγενής σας με Ελληνικό αίμα), μπορείτε να πάτε σε όποια χώρα της Ευρωπαικής Ενώσεως θέλετε.
      Κόψε λοιπόν τα ψέματα...

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.