27/11/17

Σε προσκαλούμε να έλθεις, να μας γνωρίσεις, να μάθεις γιατί και πώς φιλοδοξούμε να αλλάξουμε το πολιτικό σύστημα και την Ελλάδα - Σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων

Τη στιγμή που ξεκινούσαμε το «δέλτα – πολιτική επανάσταση» γνωρίζαμε πως ίσως κάποιος να ήταν σκεπτικός με την υπερκομματική και υπεριδεολογική φύση και χαρακτηριστικά του.
Πώς είναι δυνατόν, σε μια χώρα που  η κοινωνία συνεχίζει να μαστίζεται  από τα κόμματα και τις απαρχαιωμένες ιδεολογίες τους, να υπάρχει κάτι που τα αγνοεί και τα προσπερνάει;
Πώς γίνεται το δ, όντας αμιγώς πολιτικός φορέας, να απαρνείται τις ταμπέλες και να επιθυμεί πραγματικά να ενώσει τους πολίτες και όχι να τους κατατάξει σε κομματικά και ιδεολογικά στρατόπεδα;
Το δ δεν έχει ανάγκη τις έννοιες δεξιά, αριστερά, φιλελευθερισμό, σοσιαλισμό, κτλ. για να προσδιορισθεί.
Δεν πρόκειται άλλωστε για κόμμα, αλλά για ένα ζωντανό πολιτικό κίνημα, με στόχο την αλλαγή του πολιτικού συστήματος, την κάλυψη του κενού δημοκρατίας και την αναζήτηση οριστικών λύσεων στα προβλήματα του πολίτη, με 10 μεταρρυθμίσεις - αντίδοτο στην παρακμή των κομμάτων και της κομματικής "δημοκρατίας".
Πρόκειται για 10 ιδέες «κοινής λογικής», οι οποίες προάγουν το Κράτος Δικαίου και προωθούν την πραγματική δημοκρατία, κατά την οποία ο πολίτης βρίσκεται στο επίκεντρο με ουσιαστική συμμετοχή στο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας.
Σήμερα στις 19:00, στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50, παρουσιάζουμε έναν οδηγό, με συγκεκριμένα βήματα, για να δώσουμε επιτέλους αληθινή διέξοδο στη χώρα.
Σε προσκαλούμε να πάρεις και εσύ μέρος στην πολιτική μας επανάσταση.
Έχουμε δοκιμάσει τα πάντα. Τώρα είναι η ώρα του δ!

Η Ομάδα Εθελοντών του δ

4 σχόλια:

  1. Σάββα καλησπέρα ,
    Σίγουρα είναι σημαντικό ότι έχςις αποκτήσει βήμα σε τηλεοπτικά κανάλια υψηλής τηλεθέασης με προβληματίζει όμως το γεγονός ότι αυτά τα κανάλια και οι ιδιοκτήτες των έχουν κάνει πολλές φορές πλάτη σε αντεθνικά συμφέροντα περιλαμβανομένων και των οικονομικών αυθαιρεσιών που έφεραν την Ελλάδα στο σημείο που βρίσκεται σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανείς δεν σου χαρίζει τίποτα.
      Ποτέ δεν σήκωσα τηλέφωνο, για να ζητήσω συμμετοχή σε εκπομπή.
      Ίσα ίσα, απέρριψα πολλές φορές προτάσεις.
      Η παρουσία μου γίνεται για να ενημερώσω τον κόσμο.
      Τελεία και παύλα.
      Όμως τι σχέση έχει αυτό με την ανάρτηση.
      Το δέλτα είναι υπόθεση των νέων.
      Δεν έχω σχέση.
      Είμαι απλός υποστηρικτής.

      Διαγραφή
  2. Δεν υποννοώ τίποτα.Ισα ίσα συμφωνώ μαζί σου για τη δύναμη αυτής της ενημέρωσης.Δεν τους θεωρώ όμως έντιμους και χρειάζονται προσοχή ώστε να μην αλλοιωθεί η προσπάθεια του Δέλτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολα καλά με το δ Σάββα αν και δεν γνωρίζω πως θα έχετε ανεξάρτητη βούληση για εξωτερικά θέματα .πως θα μπορείτε να πλοηγηθείτε σε ένα προορισμό αν θελήσει ο Σύμμαχος να πάτε αλλού; Είδες τη έγινε με τα f16 και ο ,,παιαττ των Αμερικανών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.