28/9/17

Ομαδικές αιτήσεις με την επωνυμία «Τουρκικός» ετοιμάζουν σύλλογοι σε όλη την Θράκη

Την στιγμή που η κυβέρνηση ετοιμάζεται να φέρει την τροπολογία για την αναγνώριση της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης»
Την προσπάθεια, όπως αναφέρει τοπικό site, την συντονίζουν άνθρωποι του Τουρκικού Προξενείου
Την στιγμή που η κυβέρνηση ετοιμάζεται να φέρει προς ψήφιση την τροπολογία για την αναγνώριση της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης», αφού και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου αποφάσισαν πλέον να την ψηφίσουν μετά την στήριξη που παρείχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον αρχηγό τους,  πολλοί σύλλογοι της μουσουλμανικής μειονότητας ετοιμάζουν ήδη αιτήσεις προς τα Πρωτοδικεία σε όλη την Θράκη και προκειμένου να μετονομαστούν σε «Τουρκικά».
Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, από την στιγμή που όλα δείχνουν πως η συγκεκριμένη τροπολογία, θα έρθει στην Βουλή και θα ψηφιστεί από την κυβερνητική πλειοψηφία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, πολλοί σύλλογοι της μουσουλμανικής μειονότητας ετοιμάζουν ήδη αιτήσεις προς τα Πρωτοδικεία σε όλη την Θράκη, προκειμένου να μετονομαστούν σε «Τουρκικά» αφού ο νόμος πλέον θα τους δίνει αυτό το δικαίωμα. Όλη αυτή την προσπάθεια, όπως αναφέρει το site, την συντονίζουν φυσικά άνθρωποι του Τουρκικού Προξενείου, που είναι γνωστό για την ανθελληνική του δράση.
Μόλις λοιπόν η διάταξη δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, θα αρχίσουν να κατατίθενται ομαδικές αιτήσεις και θα «ξεφυτρώνουν» στους τρεις νομούς, αλλά και στα Δωδεκάνησα, σε Κω και Ρόδο, σύλλογοι με την επωνυμία «Τουρκικός», ενώ μέχρι τώρα αυτό δεν συνέβαινε.
Η συνθήκη της Λωζάννης αναφέρεται βέβαια ξεκάθαρα σε μουσουλμανική μειονότητα, αλλά το επόμενο «βήμα» στον σχεδιασμό των Τούρκων θα είναι να θέσουν θέμα αναγνώρισης πλέον τουρκικής μειονότητας στην Θράκη, τη Ρόδο και την Κω.

Πηγή:www.evros-news.gr, Πρώτο Θέμα

12 σχόλια:

  1. Μια ζωή οι Έλληνες προδότες και ανίκανοι !!! Απούσα η σκ..δικαιοσύνη !! Ανθέλληνες , ανίκανοι , προδότες , ολα μαζί !! Που είναι οι Ελληναράδες ; Που είναι τα παλικάρια ; Δείτε γιατί και πως έπεσε η Κωνσταντινούπολη και θα καταλάβετε !! Μας κυβερνούν προδότες και η Δικαιοσύνη είναι απούσα !! Που είναι τα παλικάρια του στρατού !! Απο τον πολύ ύπνο αποβλακώθηκαν !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. If we were smart, we would had increase the application fees by 500% and then reject EVERY SINGLE ONE of the applications that contains the word "Τουρκική". If we were even smarter we should also give them the option to re-apply paying the fees again.
    This approach would definitely stop them. At least for now. But I don't the Syrizeous have the guts to do it.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή σε όσους ψηφίσουν αυτή την τροπολογία μπαίνουν επάξια τα ονόματα τους δίπλα στου εφιάλτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η απόλυτη προδοσία λαμβάνει χώρα από αυτή την προδοτική κυβέρνηση ας αναλάβει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας τις ευθύνες του γιατί από εκεί και μετά βλέπω να ψάχνει να βρει άσυλο στη Βενεζουέλα και αυτός και όλη η συμμορία που μας κυβερνά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα επεκτείνουμε τα χωρικά ύδατα σε 12 Ν.Μ. και θα ανακηρύξουμε ΑΟΖ!

    Κι έπειτα ξύπνησα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδω δωσαμε ολη την χωρα στην Γερμανια που πολεμησε ο πατερας μου πριν μολις λιγα χρονια...Κοιταξε οπου δεν κατοικει ιχνος ντροπης...τι αλλο περιμενεις..?? Ρωτησε εναν δασκαλο ""καλα δεν ντρεπεσαι που διδασκεις σε μια χωρα κατακτημενη λες και δεν εγινε τιποτε..κσι παιρνεις μισθο απ τον κατακτητη ???""Θα σε κοιταξει σαν ..ουφο...και θα πει...""μου εκαναν περικοπη ..θα κανω απεργια για αυξηση...!""

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και "μακεδονικη" ένωση και "αλβανικη" ενωση και μπορει και "βλαχικη"ενωση απο τους Ρουμανους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ ΤΕΟ.
      Ξεχασες τους τσαμηδες,τους Σερβους και τους Βουλγαρους.
      Ολοι αυτοι ονειρευονταν απο παλια το Αιγαιο και την εξοδο σ'αυτο.

      Διαγραφή
  8. Στόχος του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ(δύο αποφάσεις του Αρείου Πάγου υπάρχουν επί του θέματος των ανύπαρκτων τούρκων) ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ νομοσχεδίου για ΕΛΛΗΝΕΣ το ΓΕΝΟΣ μωαμεθανούς είναι να εμφανιστεί η Ελλάδα σαν ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ χώρα και έτσι ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ πάλι με ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ να ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ!
    Οσο για τους χαζούς Μωαμαεθανούς της Θράκης που είναι Ελληνες το γένος ,οτι και να λένε,το dna τους είναι Καταπέλτης,ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ!Αυτοι λοιπον στο τέλος μετα την προδοσία θα μείνουν στο 0 όπως και οι ονομαζόμενοι τουρκοκύπριοι που πλέον έχουν εκτοπιστεί στα κατεχόμενα από τις τουρκικές ορδές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία συμφωνώ.και ο Ερντογάν έχει ελληνικές ρίζες και το ξέρουν και τα βουνά αλλά είναι μισελληνας.ο προπάππους του ήταν και αντάρτης κατά των Τούρκων γύρο το 1850.
      Τώρα συμφωνώ να μη επιτρέψουμε να λέγονται Τούρκοι γιατί είναι Έλληνες στο γένος αλλά μόνο για πολιτικούς λόγους.ανβητανβστο χέρι μου θα τους εδιωχνα όλους.

      Ο Έλληνας είναι αυτός που αισθάνεται Έλληνας.να σε δώσω παράδειγμα.οταν οι Ρώσοι ήταν στον Πόντο το 1916 ,δύο ή τρεις χοτσηδες από τα χωριά του Ερντογάν ήρθαν στους Ρώσους και Έλληνες και είπαν θέλουμε να ξαναγυρίσουμε στον ελληνισμό και χριστιανισμό και θα φέρουμε όλα τα χωριά μας γιατί το θέλουν και αυτοί.οχι μόνο αυτό , αλλά έσκαψαν και βρήκαν τα ιερά κειμήλια των εκκλησιών που ειχαν κρύψει οι προπαππούδες τους να τα σώσουν.γιατι αυτά τα χωριά ήταν του ΟΦΗ .από τους πιο γενναίους Έλληνες πολεμιστές που όμως έγιναν και τα πιο καθάρματα των Τούρκων.ξερεις η πίστη του νεοφώτιστου!

      Δηλαδή οι δική μας μουσουλμάνους Θρακιώτες αν ήθελαν μπορούσαν να γυρίσουν στον ελληνισμό εδώ και έναν αιώνα! προστασία του κράτους την είχαν! Γι'αυτό,καθόλου παραχώρησεις στο όνομα και διώξιμο μόλις μπορούμε.

      Και καλά να πάθουν οι Τουρκοκύπριοι!εγώ χαίρομαι.αυτοι που δεν έχουν μυαλό ας έχουν πόδια!

      Διαγραφή
    2. Ναι αλλα η τραγική συνεργασία των μωαμεθανών με τους Εγγλέζους ,έτσι ώστε να κυβερνα ο Εγγλέζος προεδρος τησ βουλης και οι εκπρόσωποι του 18% των μωαμεθανων και να εξουσιάζουν το 80 των Χριστιανων έφερε καταστάσεις που κατέληξαν στην Διχοτόμηση του νησιού μας.
      Και υπάρχει ενα βασικό ερωτημα.μπορεί ο όποιος δήποτε να δηλωσει ψευδώς οτι ανοίκει σε ενα άσχετο έθνος .Ας ΠΟΥΜΕ ΕΓΩ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΙΝΔΗ ΜΌΝΟ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΔΙΌΤΙ ΑΣΠΆΣΤΗΚΑ ΤΟΝ ΙΝΔΟΥΙΣΜΌ?

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.