25/2/17

Στη χώρα του ζαβού, κάθε λίγο ντεζαβού...

Ντεζαβού με Γιάννη Μουζάλα: Εξαφανίζονται μετανάστες στα νησιά!

«Πρέπει να γίνουν προαναχωρησιακά κέντρα γιατί βγαίνουν αποφάσεις για επιστροφή μεταναστών στην Τουρκία και δεν τους βρίσκουμε. Έχουν εξαφανιστεί...», είπε ο Υπουργός θυμίζοντας την προκάτοχό του Τασία Χριστοδουλοπούλου.
Έντονη αίσθηση ντεζαβού προκάλεσε σήμερα ο Γιάννης Μουζάλας από τη Βουλή όταν δήλωσε δημόσια ότι υπάρχουν μετανάστες που εξαφανίζονται στα νησιά, θυμίζοντας σε πολλούς αντίστοιχη αναφορά της προκατόχου του Τασίας Χριστοδουλοπούλου το 2015, η οποία είχε προκαλέσει το άγριο «τρολάρισμά» της.
«Είπαμε πρέπει φτιαχτούν προαναχωρησιακά κέντρα στα νησιά με άλλη λογική, όχι ότι όποιος μπαίνει για παράπτωμα πάει εκεί, αλλά με τη λογική ότι για να μπορέσει να είναι το άσυλο αποδοτικό χρειάζεται για κάποιους η κράτηση γιατί εξαφανίζονται. Βγαίνει η απόφαση για την επιστροφή τους και δεν τους βρίσκουμε!», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, υπεραμυνόμενος της απόφασης της κυβέρνησης για τη δημιουργία προαναχωρησιακών κέντρων στα νησιά.

Μάλιστα υπερασπιζόμενος την κα Χριστοδουλοπούλου σε άλλη στιγμή της τοποθέτησής του είπε: «Η Μοσούλη έπεσε και την πήραν οι Τζιχαντιστές κι από εκεί ξεκίνησε το τεράστιο κύμα. Δεν τους έφερε η κα Χριστοδουλοπούλου»

Για τη συνέχεια SKAI


1 σχόλιο:

  1. Εμενα να ρωτησετε που τουσ βλεπω τοσο καιρο να παρελαυνουν κατα ομαδεσ τα α μεσανυκτα μεσα στην πολη μου απο κατι χαμοσπιτα ,και τα βλεπω αυτα γιατι δουλευο φυλακας κ διανομεας και κοβο κινηση,δεν θελει κ πολυ μυαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.