31/7/16

Μπολυμπολιτιζμός και μαντήλα στα σχολεία!

Το πολιτικό έγκλημα του ΣΥΡΙΖΑ και των «μη ηλεκτροδοτούμενων» Ελλήνων, που του κρατάνε τσίλιες, να ξεχαρβαλώσουν τα σύνορα, μπάζοντας μέσα στρατιές λαθρομεταναστών και προσφύγων, κατά κύριο λόγο σουνιτών, είναι δεδομένο.
Για να ικανοποιήσουν τον διεθνιστικό τους κάλο και για να χρησιμοποιήσουν τα θύματα του Ερντογάν και των ψυχοπαιδιών του στη Ράκα ως καψοκαλύβικο διαπραγματευτικό εκβιασμό για το χρέος, διέλυσαν την ασφάλεια της χώρας. Ο εκβιασμός πήγε άπατος, γείτονες κι εταίροι έκλεισαν τα σύνορά τους και οι μουσαφιραίοι της Τασίας μάς έμειναν αμανάτι.
Οι εραστές του βενεζουελάνικου μπολιβαρισμού έφεραν τελικά, αντί για την ταπείνωση των καπιταλιστών δανειστών, μια Μνημονιάρα σαραντάπηχη, που τη ζήλεψε και ο Αδωνις. Οι φόροι σε λίγο θα κάνουν τον Αλή Πασά να μοιάζει με Ρεπουμπλικάνο Τραμπικό.
57.000 οι μουσαφιραίοι στα χαρτιά, τρέχα γύρευε πόσοι είναι στην πραγματικότητα και εκτός των hot spots. «Δωράκι» η φυματίωση στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.
Μου έλεγε παλιοσειρά δόκιμος του Πεζικού, που έκανε τρία χρόνια θητεία, τα δύο στη Λέσβο: «Γιατί έφαγα τόσο χρόνο από τη ζωή μου; Ασκήσεις, οχυρωματικά έργα, φυλάκια, παρατηρητήρια κ.λπ. Για να αποβιβαστούν ανενόχλητες πέντε μεραρχίες μουσουλμάνων πέρυσι, από τους οποίους οι μαφιόζοι του Ερντογάν βγάζουν δύο τρία χιλιάρικα το κεφάλι;»

για τη συνέχεια Antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.