30/5/16

“Κατεβάστε τη σημαία από το Φαρμακονήσι”! Απαίτηση Ερντογάν σε Τσίπρα και τηλέφωνο στον Α/ΓΕΕΘΑ!


Θέμα ελληνικής σημαίας στο Φαρμακονήσι τέθηκε στον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Κωνσταντινούπολη! Πηγές του Militaire.gr  επιμένουν ότι το θέμα τέθηκε από τον ίδιο τον Ερντογάν,κάτι που ακούγεται αδιανόητο και για την ουσία του…αιτήματος,αλλά για το γεγονός ότι σε μια τόσο υψηλού επιπέδου επαφή οι Τούρκο θέτουν τέτοια ζητήματα.Ένα είναι βέβαιο ότι από την Κωνσταντινούπολη που βρισκόταν ο πρωθυπουργός τηλεφώνησε στον Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Β.Αποστολάκη για να ζητήσει ενημέρωση για τη σημαία!
Περί τίνος πρόκειται; Στις 23 Μαίου είχαμε δημοσιεύσει ότι ιδιώτες με επικεφαλής έναν δημοτικό σύμβουλο της Λέρου,πήγαν στο Φαρμακονήσι και ύψωσαν σημαία μεγέθους 15 τετραγωνικών μέτρων.
Γι΄ αυτή τη σημαία έγινε κουβέντα στην Κωνσταντινούπολη! Γι΄ αυτή τηλεφώνησε ο πρωθυπουργός στον Α/ΓΕΕΘΑ και γι΄ αυτή -κρατηθείτε- έχει διαταχθεί “άτυπη εξέταση” από το ΓΕΣ για να διαπιστωθεί η όποια…εμπλοκή στρατιωτικού προσωπικού.

Για τη συνέχεια  Militaire.gr

4 σχόλια:

  1. Όχι. Το "Επιτέλους σοβαρευτείτε" που προτείνει ο αρθρογράφος ως απάντηση δεν είναι αρκετό, δεν είναι κατάλληλο. Δεν είναι αστείοι, είναι σοβαροί οι Τούρκοι και έχουν σταθερούς στόχους.

    Η απάντηση (σε τέτοιου είδους απαίτηση και πρόκληση) από τον πρωθυπουργό μιας χώρας δεν μπορεί να είναι και τόσο διπλωματική. Μάλλον να είναι αλλά με ξεκάθαρο μήνυμα.

    Ένα ήρεμο ψυχρό βλέμμα και ήρεμη σταθερή φωνή του Έλληνα πρωθυπουργού μαζί με την παρακάτω λόγια θα ήταν αρκετά για να πάρει ξεκάθαρο μήνυμα(ότι οι σημαίες κατεβαίνουν μόνο με πόλεμο και όποιος ζητά ή τολμήσει να κατεβάσει ξένες σημαίες θα υποστεί το ανάλογο κόστος σε κάθε επίπεδο):

    "Κύριε πρόεδρε ζητάτε να κατέβει η Ελληνική σημαία από Ελληνικό έδαφος. Πως θα σας φαινόταν αν ο επικεφαλής της Ελληνικής κυβέρνησης, δηλαδή ο άνθρωπος με τον οποίο συνομιλείτε αυτή τη στιγμή, σας ζητούσε να κατεβάσετε την τουρκική σημαία από την ίμβρο ή από την Κωνσταντινούπολη(και να το πει στα αγγλικά επίτηδες "Constantinople" εκείνη τη στιγμή και όχι "Istanbul")?
    Και οι δυο γνωρίζουμε πολύ καλά πως οι σημαίες υψώνονται από στρατιώτες και υποστέλλονται από στρατιώτες"

    Αν θέλει να το φτάσει στα άκρα ο Σουλτάνος να χτυπήσει τα φυλάκια με τις σημαίες και να γίνει η Ανατολική Μεσόγειος υδρογονοβόμβα.
    Θέλει πόλεμο? Αντέχει τον πόλεμο? Όχι από το 2018-2020 και μετά αλλά τώρα.

    Αν τολμάει ο Σουλτάνος πέρα από αιτήματα, υπερπτήσεις και απειλές ας ανοίξει κι άλλο μέτωπο, με την Ελλάδα αυτή τη φορά. Θα είναι το τελευταίο του. Οι εξελίξεις σε περιφερειακό(σε πρώτη φάση)επίπεδο θα είναι αυτοματοποιημένες πλέον. Το κενό ασφάλειας που θα δημιουργηθεί θα είναι τεράστιο σε πολλαπλά επίπεδα.

    Δεν είναι σε θέση να ζητάνε τίποτα.
    Δεν είναι σε θέση να χτυπήσουν κανέναν διότι θα τους χτυπήσουν και οι άλλοι.
    20+ χρόνια τους Κούρδους δεν τους νικήσανε και οι Έλληνες έχουν πολύ μεγαλύτερο οπλοστάσιο από τους Κούρδους. Όση διαφθορά κι αν υπήρξε στα εξοπλιστικά προγράμματα τα όπλα υπάρχουν και περιμένουν αν απαιτηθεί.

    Η θέληση αυξάνει την μαχητική ικανότητα και η μαχητική ικανότητα αυξάνει την θέληση. Όταν ζητάνε να κατέβει η σημαία δεν θέλουν να έχουμε ΘΕΛΗΣΗ.
    PSYOP(Psychological operations) σε πολιτική ηγεσία και λαό του αντιπάλου.

    Η ΘΈΛΗΣΗ τους φοβίζει. Αυτό είναι το εμπόδιο.Αυτό φέρνει την μαχητική ικανότητα αντίστασης και του τελευταίου Έλληνα.Αυτό υπονομεύουν με την κάθε τους πράξη διότι αυτό φοβούνται. Από τα τουρκικά σήριαλ, μέχρι τις αβλαβείς διελεύσεις, τις υπερπτήσεις και τις απαιτήσεις υποστολή σημαιών βασικός στόχος τους πέρα όλων των άλλων είναι το ήθικο. Μια διαρκής πλύση εγκεφάλου ότι η "büyük Τürkiye" είναι δυνατή και ανίκητη άρα ότι λέμε να μας λέτε ΝΑΙ.

    Ε λοιπόν ΟΧΙ.
    Και οι Κούρδοι? Γιατί τους νικάνε οι Κούρδοι οεο? Έχουν την ΘΕΛΗΣΗ και νικούν!
    Αν θέλεις κάτι βελτιώνεσαι και νικάς.
    Η ΘΈΛΗΣΗ να πιστεύεις και να επιμένεις να αντισταθείς και να νικήσεις.

    ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Μολων Λαβε"... Πρεπει να ειναι η απαντηση απο Ελλαδος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ρωτησουμε, στο Συνταγμα επιτρεπεται ? ( και ας ζητησει "ενημερωση" ο τσιπρας σχετικα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιο Σύνταγμα; Όλα επιτρέπονται, αρκεί να μην έχομε τίποτε φασαρίες με τούς Τούρκους. Βρε κατεβάστε αμέσως την σημαία απ' εκεί!

      ΣΗΜΙΤΗ ΖΕΙΣ, ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.