11/4/16

Η μόνη σωτηρία, η εξέγερση του Λαού

Γεώργιος Εμ. Δημητράκης
Αλήθεια είναι η υπαρκτότητα μίας κατάστασης ή η πραγματικότητα ενός γεγονότος. Ως αλήθεια δεχόμαστε αυτό που αντιλαμβάνονται ως πραγματικότητα οι περισσότεροι άνθρωποι, όταν αντιλαμβάνονται και βιώνουν κάτι με όμοιο τρόπο και αυτό γίνεται αποδεκτό ως αλήθεια.
Ψέμα είναι η πρόταση και η προσπάθεια που γίνεται από κάποιον με σκοπό να πείσει τους άλλους ότι είναι αληθής, ενώ ο ίδιος συνειδητά γνωρίζει ότι η πρόταση και η προσπάθειά του είναι αναληθής. Πολλές φορές η λέξη ψέμα χρησιμοποιείται και για να δηλώσει κάποιος το μη αληθές.

Δυστυχώς εις την χώρα μας, εδώ και δεκαετίες εις τον βωμό της θεοποιημένης Εξουσίας και των παραγώγων της, δηλαδή το πολιτικό σύστημα εξουσίας, οι Κυβερνώντες, τα Κόμματα και οι Θεσμοί της Πολιτείας θυσιάζουν το σύνολο των ανθρωπίνων αξιών, όπως τη ελευθερία, τη δικαιοσύνη, την ισότητα και ισονομία,  ακόμη και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Είναι πλέον κοινώς αποδεκτό από όλους τους Έλληνες  και αναμφισβήτητο από όλους τους διεθνείς παράγοντες ότι η Πατρίδα μας έχει καταρρεύσει. Ότι η γενεσιουργός αιτία της χρεοκοπίας της χώρας δεν οφείλεται εις ένα τυχαίο γεγονός, αλλά εις την ολοκληρωτική αποτυχία του πολιτικού συστήματος εξουσίας και της Αρχής της Διακρίσεως των Εξουσιών. Το οποίο επί δεκαετίες δια της αλαζονείας, της διαφθοράς, της διαπλοκής και της ατιμωρησίας  υπερχρέωνε την χώρα, κατέστρεφε τον παραγωγικό της ιστό, καταλήστευε τους εθνικούς πόρους και τους Έλληνες, και απομάκρυνε τον Ελληνικό Λαό από τους Ευρωπαίους, αλλά και από τους κανόνες της Παγκόσμιας Οικονομίας.

Η ανικανότητα και αναίδεια του πολιτικού συστήματος εξουσίας και των φορέων της έγινε  ακόμη εμφανέστερη και μετά την κατάρρευση της χώρας μας, όταν μετά την επίσημη πλέον χρεοκοπία της Πατρίδας μας, συνεχίζει να μη αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα και την επικινδυνότητα της όλης κατάστασης που δημιούργησε με δική του και μόνο ευθύνη. Ώστε από μόνο του, ως όφειλε, να αναλάβει ευθύς αμέσως τις δέουσες πρωτοβουλίες με την σύνταξη ενός Προγράμματος Σωτηρίας της Πατρίδας μας. Η απραξία αυτή και ή έλλειψη εθνικής ευθύνης, συνεννόησης και συναίνεσης είχε ως αποτέλεσμα την επέμβαση της Ε.Ε. και του ΔΝΤ. Με την επιβολή του 1ου Μνημονίου, το οποίο διευρύνθηκε με τα επόμενα 2 άκρως και πιο επαχθή Μνημόνια και τα ποινικά προαπαιτούμενα, εξαιτίας της δυσθυμίας και αρνήσεως του πολιτικού συστήματος εξουσίας να εφαρμόσει ένα ολοκληρωτικό πρόγραμμα διαρθρωτικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων. Το οποίο θα επανίδρυε εξ θεμελίων την Λειτουργία του Κράτους, του στενού και ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, θα αποκαθιστούσε το Κράτος Δικαίου κατά τα πρότυπα πολλών ευρωπαϊκών κρατών, θα αναπτέρωνε το ηθικό της ελληνικής κοινωνίας και θα επανέφερε εις την χώρα  την ανάπτυξη και την πραγματική οικονομία.

Ο 7-ετής αρνησισμός και εναντίωση του πολιτικού συστήματος εξουσίας για διαρθρωτικές αλλαγές, αλλά και για μεταρρυθμίσεις και εις το Δημόσιο Τομέα, τον κύριο υπεύθυνο για την χρεοκοπία της Πατρίδας μας, αλλά επί δεκαετίες το Προπύργιο ύπαρξης και στήριγμα ολοκλήρου του πολιτικού φάσματος, επιδεινώνει και καθιστά όλως αβέβαιο το μέλλον της Ελλάδος. Διότι προκαλεί και αναγκάζει την ΤΡΟΙΚΑ να φορτώνει την εξυπηρέτηση του χρέους και τα δημοσιονομικά ελλείμματα, με συνεχή και κάθε τόσο νέα τιμωρητικά προαπαιτούμενα εις τις πλάτες μόνο του χειμαζόμενου και εξαθλιωμένου επί 7 τώρα χρόνια Ελληνικού Λαού. Αυτή είναι η οδυνηρή αλήθεια και πραγματικότητα, η οποία ως εφιάλτης θα κατατρέχει όλους εμάς τους Έλληνες για πολλές δεκαετίες. Η εξαθλίωση ενός ολόκληρου Λαού εν καιρώ ειρήνης, μετά το 1821 η χείριστη εις την ιστορία της σύγχρονης Ελλάδος, εξαιτίας της ολέθριας και αντεθνικής συμπεριφοράς των Εθνοκτόνων χαμαιλεόντων.
Αυτή η αναμφισβήτητη πια αλήθεια, η οποία είναι επίσης γνωστή σε όλους Ευρωπαίους και τους διεθνείς φορείς, οι οποίοι παράλληλα παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς και καθημερινώς την πολιτική αστάθεια και τους διαξιφισμούς των Κομμάτων και των ανάλγητων πολιτικών Ηγεσιών των. Οι ολέθριοι Εθνοκτόνοι οι οποίοι ευθύνονται για την κατρακύλα και  κατάρρευση της χώρας και  την ολοκληρωτική φτωχοποίηση και εξόντωση του Ελληνικού Λαού. Οι οποίοι συνεχίζουν το ολέθριο έργο εις βάρος του Έθνους ευαγγελιζόμενοι με το ψέμα και την αυθάδεια τους τουτέστιν και  την «έξοδο από την εποχή των μνημονίων, την επανεκκίνηση της Οικονομίας, την ανάδειξη της χώρας ως προπύργιο της σταθερότητας, με ένα λαό ο οποίος παρέμεινε όρθιος παρά την μακροχρόνια ύφεση»(!) Είναι οι επαναλαμβανόμενες δηλώσεις όλων των Κυβερνώντων.  Απίστευτο, σε μία ολοσχερώς κατεστραμμένη χώρα την οποία οι ασυνείδητοι εθνοκτόνοι μετέτρεψαν σε ένα απύθμενο βαρέλι χρέους και  ανείπωτης ένδειας.
Η άρνηση της ΤΡΟΙΚΑ για ολοκλήρωση της αξιολόγησης εξαιτίας της άρνησης του πολιτικού  συστήματος για ολοκληρωτική Συνταγματική Αναθεώρηση, την κατάργηση της ατιμωρησίας, των προνομίων Πρωθυπουργών και Πολιτικών, αλλά και εκείνων εις τον στενό και ευρύτερο Δημόσιο τομέα και τον παράλληλο δραστικό περιορισμό αυτού. Την διατήρηση και συντήρηση του οποίου φορτώνεται, από την έναρξη της κρίσης,  εξ ολοκλήρου ο εξαντλημένος και ήδη νεκρός Ιδιωτικός Τομέας, μαζί με τα επαχθή Μνημόνια της Φτωχοποίησης του Ελληνικού Λαού.
Η αλαζονεία των Κυβερνώντων και των Κομμάτων για την εξασφάλιση και άσκηση εξουσίας και μόνον, η έλλειψη συνεννόησης και εθνικής συναίνεσης για την από κοινού αντιμετώπιση των εθνικών κινδύνων, μάλιστα ακόμη και η πρόσφατη εκλογή ενός Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος είναι  συνυπεύθυνος για την χρεοκοπία της Πατρίδας μας, αποτελούν οδυνηρές πραγματικότητες και αλήθειες. Ότι το Πολιτικό Σύστημα Εξουσίας, ακάθεκτο, αμετανόητο, ατιμώρητο, αδιαφορεί εδώ και 7 χρόνια για την κατάρρευση της Πατρίδας μας, την ανθρωπιστική κρίση και την φτωχοποίηση του Λαού μας και τους εθνικούς κινδύνους που διατρέχει το Έθνος.
Όμως  σύσσωμος ο  Ελληνικός Λαός, ο οποίος επί δεκαετίες βιώνει τα ψέματα, τώρα και την χρεοκοπία, το μη βιώσιμο και δυσβάστακτο χρέος, το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, αλλά και  την ανείπωτη ένδεια, οφείλει να αποτινάξει τους Εθνοκτόνους χαμαιλέοντες του.

Υποσημείωση: Ο αρθρογράφος κρητικής (Μαριού/ Ν. Ρεθύμνης) και θρακικής καταγωγής γεννήθηκε και διαμένει εις την Ξάνθη. Σπούδασε Πολιτικές-Οικονομικές Επιστήμες και Κοινωνιολογία στη Βόννη και Ιστορία και Πολιτιστική κληρονομιά στην Αθήνα. Διετέλεσε επί 5 χρόνια υπάλληλος της Ομοσπονδιακής Βουλής της Γερμανίας και επί 30-ετίας Διπλωματούχος Ξεναγός για όλη την Ελληνική Επικράτεια. 

13 σχόλια:

  1. Ξεχνα το αδερφε. Η Ελλαδα μπορει να κανει καποια κινηση προς την εθνικη της απελευθερωση, μονο μεσα απο πολιτικο δρομο. Αυτο προϋποθετει την ιδρυση φιλορωσικου κομματος με πολιτικο στοχο την προσχωρηση στους bricks. Φυσικα αν ο λαος εκδηλωθει προς την κατευθυνση αυτη, θα μας κανουν Συρια. Αλλαγη προς φιλορωσικη κατευθυνση (αρα εθνικη κυριαρχια με ο,τι αλλο συνεπαγεται αυτο) θα γινει είτε μετα από εναν παγκοσμιο πολεμο με νικητρια δυναμη την Ρωσια, ειτε μετα απο ενα αιματοκυλισμα τυπου Συριας. Αυτο που εμεις πρεπει να κανομε σαν λαος, ειναι να εχομε σταθερα την προσηλωση μας στην Ρωσια. Ετσι κι'αλλιως ειμαστε προγραμμενοι απο τις δυτικες δυναμεις.. Η Ρωσια ειναι η μονη ελπιδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή ο καθένας γράφει ότι του κατέβει. Έχεις ιδέα τι ποσό πρέπει να δώσει η Ελλάδα για να μπει στους BRICS;;;

      Διαγραφή
    2. >Αυτο προϋποθετει την ιδρυση φιλορωσικου κομματος<

      Φτου κι απ' την αρχή! Οι Οθωμανοί έφυγαν, ο ραγιαδισμός έμεινε.

      Γιατί δεν απαντάς στην ερώτηση τού Ι.Κ.;

      Μήπως μπερδεύεις τα bricks με τα pricks;

      Διαγραφή
    3. Μα... άμα γίνει παγκόσμιος πόλεμος και νικησει η Ρωσσία, μετά σε τι θα μας χρειαζεται; Ρώτα για τα τραίνα της...φιλίας που κατέβαιναν στη Βουλγαρία επί Σοβιετίας να κανουν διακοπές οι Ρώσσοι εργάτες στη Μαύρη θάλασσα. Και για να μην παρεξηγηθώδεν εχω κάτι εναντίον της Ρωσσίας. Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα. Όμως αν δεν σώσουμε εμείς τον εαυτό μας δεν μας σώζει κανείς. Νομίζεις ότι η Ρωσσία γουστάρει πάρε δώσε με αθεράπευτα πειραγμένους όπως είμαστε τώρα εμείς και που δεν θα φτάσουν 20 γενεές να διορθωθούμε; Έχουν κόστος αυτά και ο τζάμπας πέθανε.

      Διαγραφή
  2. Γιὰ νὰ γίνη ἐξέγερσις χρειάζεται ὀργάνωσι μὲ ἀρχηγὸ ποὺ νὰ ἐμπνέη.
    Γνωρίζετε κανέναν;

    Νὰ ἐξεγερθῆς στὸ ἔτσι,ἀπὸ ἀγανάκτησι;
    Θὰ βρεθῆ κάποιος νὰ τὴν καπελλώση καὶ σὰν τὴν Γαλλικὴ Ἐπανάστασι,θὰ φύγη Βασιλιᾶς καὶ θὰ ἔρθη Αὐτοκράτωρ.

    Ἄς κυττάξουμε πῶς θὰ ἐπιβιώσουμε μέχρι νὰ περάση ἡ θύελλα,καὶ στὸ μέλλον νὰ προσέχουμε ποιοὺς ψηφίζουμε.

    Τό νὰ ἀλλάξης κατεύθυνσι καὶ νὰ γίνης φίλος τῆς Ρωσσίας δὲν σημαίνει νὰ πάρης διαζύγιο μὲ τὴν Δύσι,καὶ πολὺ περισσότερο δὲν σημαίνει ὅτι νὰ γίνης ὑποπόδιό της,ὅπως συνηθίζουμε νὰ εἴμαστε στὴν Δύσι.

    Ἐπί τέλους μιὰ φορὰ νὰ ἰσχύση τὸ συμφέρον τῆς Πατρίδος ποὺ σημαίνει,τὴν στιγμὴ τὴν καταλληλη πάω μὲ ὅποια χώρα μὲ συμφέρει.

    Ἐδῶ ποὺ τὰ λέμε,ἡ Δύσι μᾶς ἔχει πολλάκις καὶ πολλαπλῶς καταστρέψει καὶ τὰ περισσότερα κοινὰ,ὅπως π.χ τὴν Θρησκεία τὰ ἔχουμε μὲ τὴν Ρωσσία.

    Ἄν κάποιος μοῦ ἀναφέρει τὸ "Ὀρλωφικά" γιὰ τὴν Ρωσσία,πόσα μπορῶ νὰ τοῦ ἀναφέρω γιὰ τήν Δύσι;

    Ἄς καταλάβουμε πώς πᾶμε ὅπου μᾶς συμφέρει σὰν Ἀνάδελφο Ἔθνος ποὺ εἴμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Γιώργη,

    Εξέγερση, αν αυτό πράγματι εννοείς, στην Ελλάδα, με 4.000.000 λαθρομεταναστών στο εσωτερικό της, θα εσήμαινε αυτοκτονία.

    Κατά τα λοιπά, η πραγματικότητα είναι ακριβώς αυτή που γράφεις: "Είναι πλέον κοινώς αποδεκτό από όλους τους Έλληνες και αναμφισβήτητο από όλους τους διεθνείς παράγοντες ότι η Πατρίδα μας έχει καταρρεύσει". Θλιβερόν μεν, αληθές δε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κ. Δημητράκης επέστρεψε φιλόσοφος από την Γερμανία, αλλά δεν άλλαξε γυαλιά και ακουστικά. Εξακολουθεί να βλέπει και ν' ακούει γερμανικά. Χρεωκοπήσαμε,αφανισθήκαμε, τελειώνουμε σαν έθνος και φταίμε μόνο εμείς. Γιατί δεν συμμορφωθήκαμε προς τας υποδείξεις. Δεν γίναμε καλοί Ευρωπαίοι, ή -ακόμη καλύτερα- καλοί Γερμανοί. Ο Σημίτης, σε έκδοση Δημητράκη:" Τι τα θέλετε, αυτή είναι η Ελλάδα".
    Δεν υπάρχει ενοχή των ξένων, των Γερμανών: Δολία εισδοχή μας ανώριμων στην Ε Ε και στην Ευρωζώνη, σχεδιασμένη αποβιομηχάνιση, καταστροφή της γεωργικής παραγωγής, προγραμματισμένος εκμαυλισμός και εξαγορά πολιτικών και λαού, στοχευμένη χρεωκοπία και προγραμματισμένη λεηλασία και υποδούλωση.Και είναι η πρώτη φορά που γίνεται έτσι ο ελληνισμός στόχος εξόντωσης και αφανισμού...
    Βγάλτε,κ. Δημητράκη μου τα γερμανικά γυαλιά σας και προσπαθήστε να ξεπλύνετε τα σκονισμένα μυαλά σας με ελληνικό χαμομήλι, λεβάντα και δενδρολίβανο. Σκεφτείτε ελληνικά. Και σείς και όλοι όσοι -πάμπολλοι ψεκασμένοι- έχουν με το πολύ ξύλο μεταμορφωθεί σε μετανοούντες αμαρτωλούς μαζοχιστές.
    ΄Οσο για τη συνταγή του Unknown, "να κοιτάξουμε να περάσει η θύελλα", καλό ξημέρωμα. Τότε αγαπητέ μου θα έχει πράγματι επικρατήσει η ηρεμία του νεκροταφείου.
    Σε ό,τι αφορά τον ελληνισμό βέβαια.Αυτό το ωραίο και σημαντικό γεωπολιτικά οικόπεδο
    θα το νέμονται άλλοι και πιθανώτατα όχι Γερμανοί, όπως θα προτιμούσε ο κ. Δημητράκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή, το παραμύθι "για όλα φταίνε οι άλλοι" συνεχίζεται.

      α) "σχεδιασμένη αποβιομηχάνιση" Πώς να μην μάς αποβιομηχανίσουν οι Γερμανοί, όταν εμείς δεν εκσυγχρονίζαμε τις κρατικοδίαιτες βιομηχανίες μας; Προτιμήσανε οι περισσότεροι βιομήχανοι να κάνουν τις επιδοτήσεις σκάφη αναψυχής, τζόγο στο ΧΑΑ και ν' αφήσουν τα εργοστάσιά των να σαπίζουν. Είχαμε βέβαια και τα εργαρτικά σωματεία, που υποκινούνταν από το ΚΚΕ. Μήπως έφταιγαν οι Γερμανοί γι αυτό, οι οποίοι έκαναν να δουν 10 χρόνια αύξηση;

      γ) "προγραμματισμένος εκμαυλισμός και εξαγορά πολιτικών" Δηλαδή, φταίει ο πελάτης και όχι η πουτάνα. Αυτός μιζώνει, για να κάνει την δουλειά του. Οι δικοί μας διεφθαρμλενοι και μάλιστα κορυφαίοι (=> Τσοχατζόπουλος και όχι μόνο) γιατί τα έπαιρναν;

      δ) "Και είναι η πρώτη φορά που γίνεται έτσι ο ελληνισμός στόχος εξόντωσης και αφανισμού..." Α βέβαια, ήθελαν να μάς αφανίσουν, διότι αυτοί δεν έχουν προγόνους σαν τούς δικού μας.

      Και πριν βγάλεις το συμπέρασμα "όπως θα προτιμούσε ο κ. Δημητράκης", καλύτερα θα ήταν να τον γνωρίζεις, δεν νομίζεις;

      β) "καταστροφή της γεωργικής παραγωγής" Πήραμε επιδοτήσεις για να εκσυγχρονίσομε την γεωργία μας, αλλά μετατράπηκαν σε 4Χ4, διαμερίσματα και κέντρα διασκεδάσεως. Όποιοι δεν το έκαναν αυτό, αλλά χρησιμοποίησαν τις επιδοτήσεις σωστά, σήμερα έχουν σύγχρονες καλλιέργειες.

      Διαγραφή
    2. Εσύ, αδελφέ, τι προτείνεις ; πού είσαι ;
      Αυτά σου αρέσουν;
      http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2015/07/blog-post_636.html

      & καλό βόλι...

      Διαγραφή
    3. Δεν θα μπορούσες να έχεις περισσότερο δίκιο Nativist!

      Διαγραφή
  5. Αναλύσεις για τραγικά γέλια !
    Αν δεν αλλάξουν όλοι και όλα ΔΕΝ θα αλλάξει απολύτως τ ί π ο τ ε !
    Ανασταίνουμε εκ των ενόντων, με όσα μέσα και πρόσωπα διαθέτουμε, τις Ελληνικές Κοινότητες
    (Σχολείο-Εκκλησία-Δημογεροντία). Σχολές Ελλήνων' βιωματικές.

    Αυτοοργανώνουμε τη ζωή μας ελεύθερα: Κοινωνίες ανθρώπων σε κοινωνία με το Θεό.
    Στηρίζω και στηρίζομαι ! Εμπνέω και εμπνέομαι ! Συμπληρώνω και συμπληρώνομαι !
    Δανείζω και δανείζομαι ! Μαθαίνω και διδάσκω !
    Γίνομαι ζωντανό άγαλμα αρετής και φιλοπατρίας !

    Ξεκινάμε από το μηδέν. Κυριολεκτικά !
    Μετα-νοούμε ! Αλλάζουμε μυαλά΄ τελείως΄
    Ζούμε την προσωπική και την συλλογική μας κάθαρση !
    Κάθαρση-φωτισμός-θέωση. Πνεύμα φιλοκαλίας.
    Εκκλησία του Δήμου και Δήμος θεούμενος.

    Με θυσιαστικήν Αγάπη και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ενωνόμαστε σε ομάδες, σε οικογένειες, σε φιλίες και δεσμούς, πάνω σε στέρεες, αξιακές βάσεις.
    Δημιουργούμε πολιτική, οικονομική, μαχητική και πνευματική ισχύ, ανεξάρτητα από το κατοχικό, ψευδοκρατικό και φόρα ανθελληνικό μόρφωμα των ¨Αθηνών¨.
    Με μία και μοναδικήν ιδεολογία: την Ελευθερία.
    Ελεύθεροι και απροσκύνητοι, χτίζουμε μεθοδικά και βήμα-βήμα την ανάσταση του Τρόπου μας, που θα φέρει - μοιραία και ταχύτατα - και την ανάσταση του Τόπου μας.

    δραστικά Αρχέτυπα απαιτούνται.
    απο λόγια κι αναλύσεις, χορτάσαμε΄ από πράξεις αρετής πεινάμε και λιμοκτονούμε !
    εδώ η λύση :
    http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2015/07/blog-post_636.html

    Αναζητώ τους ομοίους μου.
    Αντώνιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να ρωτήσω κάτι τον αξιότιμο κ. Γεώργιο;

    Έστω, εμείς βαρέσαμε κανόνι γιατί ήμασταν τεμπέληδες και τρώγαμε τα λεφτά των ευρωπαίων, κλπ. κλπ. κλπ.

    Η Ισλανδία γιατί κατέρρευσε; Η Ιρλανδία; Η Κύπρος; Η Ισπανία γιατί είναι στα πρόθυρα; και η Ιταλία το ίδιο;

    Ακόμα και η Φιλανδία ετοιμάζεται...

    Μόνο η Γερμανία είναι ισχυρή και κραταιά...

    Γιατί σε ολόκληρη την Ευρώπη πέφτουν οι μισθοί, το οράριο γίνεται πιο «ευέλικτο» και λαμβάνονται υφεσιακά μέτρα;

    Μήπως να το ξανακοιτάζατε κ. Γιώργο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.