18/4/16

Ναι, οι Τούρκοι είναι εχθροί μας

Φαήλος Κρανιδιώτης

Οποιος το λέει ομολογεί την αλήθεια κι όποιος το αρνείται είναι ή ηλίθιος ή ύποπτος 
Δεν γνωρίζω τον αντιπεριφερειάρχη Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη. Αυτά όμως που είπε είναι η πεποίθηση της πλειοψηφίας για τους φονιάδες του Νίκου Σιαλμά και του Κώστα Ηλιάκη, για τους λεηλάτες, καταπατητές και βιαστές της Κύπρου, για το κράτος-συμμορία, τους συναυτουργούς του ISIS, το κράτος-παρακράτος των δουλεμπόρων, της καλλιέργειας της παπαρούνας, όχι αυτής που ξέρετε, και του χοντρικού εμπορίου ηρωίνης.

Ο φεουδάρχης γόνος έσπευσε να τον διαγράψει. Βλέπετε, στη μεταλλαγμένη ποταμίσια Ν.Δ. μπορείς να είσαι παιδεραστής. Δεν θα διαγραφείς. Απλά θα μπεις λίγο στην άκρη ώσπου να ξεμπερδέψεις από τους μολδαβικούς άθλους σου, αν ξεμπερδέψεις. Εκλεκτικές συμπάθειες. Οι σκληροί πατριώτες, οι οποίοι λένε με ευθύτητα αυτό που είναι λαϊκή πεποίθηση, δεν γίνονται ανεκτοί.

Λοιπόν, κάποιος να πει στον Κυριάκο και στ' άλλα καλομαθημένα παιδιά τη φοβερή αλήθεια: Οι Τούρκοι είναι εχθροί μας. Με τον ίδιο τρόπο που οι Γερμανοί ήταν εχθροί μας το 1941-'44. Οποιος θέλει να κάνει λεπτές διακρίσεις ηγεσίας και πλήθους ας τις κάνει. Κι ο Αδόλφος δήλωνε φιλέλλην. Πάντως αυτοί που βίαζαν ομαδικά γερόντισσες και κοριτσάκια τα οποία δεν είχαν καν μπει στην ήβη το 1974 ήταν απλά μεμέτια, «αδέλφια» μας, γείτονες, φορείς του βακίλου του τουρκισμού, του πατέρα του ναζισμού και του φασισμού.

Ας πει κάποιος στα κολεγιόπαιδα της Συγγρού ότι στην Κύπρο δεν εισέβαλαν Μαλτέζοι, ότι τα αεροπλάνα που καθημερινά παραβιάζουν τον εναέριο χώρο μας δεν ανήκουν στην πολεμική αεροπορία της Ζουαζιλάνδης.
Ας πει κάποιος στα ευαίσθητα αγόρια της ενοχικής «Δεξιάς», που πήραν το πάνω χέρι στη συρρικνωμένη παράταξη, ότι απέναντι από τα νησιά μας και στην κατεχόμενη ανατολική Θράκη ελλοχεύει ένας δόλιος εχθρός, γενοκτόνος, με πυρήνα του κατασκευασμένου εθνισμού του το πλιάτσικο, τον φόνο και την ανομία.
Ας τους πει κάποιος ότι ναι, αυτός ο εχθρός δεκαετίες τώρα έχει συχνά ξένες πλάτες, στην καρδιά της Δύσης, που για λόγους γεωπολιτικών συμφερόντων ή απλά εμπορικών συναλλαγών τουλάχιστον ανέχονται τη δράση αυτού του εχθρού της ανθρωπότητας. Διότι ο τουρκισμός, ως τεχνητό εθνικό κατασκεύασμα, ως ιδεολόγημα πρωτόγονου φασισμού, ως κράτος-συμμορία, είναι εχθρός της ανθρωπότητας.

Οχι, οι Τούρκοι δεν είναι φυλετικά κατώτεροι. Κανένας λαός δεν είναι, διότι τα πάντα είναι το εποικοδόμημα. Εμείς χτίζαμε, αυτοί γκρεμίζουν. Οι Τούρκοι στη συντριπτική πλειονότητά τους είναι εξισλαμισμένοι Ελληνες, πολλοί Ελληνες, Αρμένιοι, Σλάβοι και το πλήθος των λαών της Μικράς Ασίας. Κυριάκο, άσε κάτω τους «Ν.Υ.Τ.» και τον εσπρέσο και διάβασε Σπύρο Βρυώνη να ξεστραβωθείς, διάβασε πώς παρακμάζει ένα κράτος, όταν προδίδει τον λαό η ελίτ.
Οι Τούρκοι έχουν συλλογική ευθύνη για τη Γενοκτονία των χριστιανών της Μικράς Ασίας.

Η Γενοκτονία του λαού μας και των άλλων χριστιανών στη Μ. Ασία ήταν ένα Αουσβιτς εν ροή, με παλλαϊκή συμμετοχή των Τούρκων πολιτών. Εσφαζαν, βίαζαν και λήστευαν στα σταυροδρόμια και στις ερημιές, μέσα σε εκκλησίες, που ύστερα έκαιγαν, παιδιά, μεγάλους, αδιάκριτα.
Δεν ζήτησαν ποτέ συγγνώμη. Ακόμη μας απειλούν, ενώ τελούν γενοκτονία στους τότε εταίρους τους, τους Κούρδους και σε όσους χριστιανούς απέμειναν στη Μέση Ανατολή. Οι Τούρκοι στη Συρία συνεχίζουν τη Γενοκτονία των χριστιανών, που σταμάτησε το 1922, συνεχίστηκε το 1974 στην Κύπρο και τώρα πάλι στη Συρία και στο Ιράκ. Και η πολιτική αυτή του ισλαμοφασιστικού σοβινισμού χαίρει μεγάλης αποδοχής στις μάζες. Γι' αυτό οι Τούρκοι είναι εχθροί μας κι όποιος το λέει ομολογεί την αλήθεια κι όποιος το αρνείται είναι ή ηλίθιος ή ύποπτος.

Φαήλος Μ Κρανιδιώτης
Δικηγόρος

κυριακάτικη δημοκρατία

13 σχόλια:

  1. Κ. Κρανιδιώτη συγχαρητήρια για το άρθρο σας. Προσπαθήσατε με αρκετά σύντομο και γλαφυρό τρόπο να περιγράψετε τις θηριωδείες των ¨αγαπημένων¨ μας γειτόνων στους ύποπτους πρώην συναδέλφους σας. Ίσως θα έπρεπε να τους θυμίσετε και κάποια περαιτέρω πράγματα όπως την απόφαση του τουρκικού κοινοβουλίου το 1911 για εθνοκάθαρση όλων των εθνοτήτων που κατοικούσαν στα εδάφη που κατέχει σήμερα η τουρκία. Να τους θυμίσετε τι εστι τάγμα εργασίας, να τους θυμίσετε την προβοκάτσια του 1955 και τα αποτελεσματά της... όπως επίσης να θυμίσετε σε όλους τους υπόπτους πρώην συναδέλφους σας τι στάση και τι πολιτική κράτησε η γείτονος χώρα κατά την διάρκεια των 2 παγκοσμίων πολέμων και ποια η σχέση τους με την γερμανία απο το 1900 περίπου και έπειτα... όπως επίσης για την μονίμως επεκτατική εξωτερική τους πολιτική και πιο παλιό όραμα θέλουν να αναβιώσουν... Δυστυχώς κ. Κρανιδιώτη, όλα αυτά τα συνταρακτικά γεγονότα, που οι διάφοροι ύποπτοι εδώ και χρόνια προσπαθούν να τα ωραιοποιήσουν ή ακόμη και να τα σβήσουν, διότι έτσι επιτάσει το όποιο δόγμα έχουν ενστερνιστεί, τους αφήνουν παγερά αδιάφορους... Άρα τι μένει...; Μπορεί να γίνει κάτι από τους μη ύποπτους από οποιαδήποτε ιδεολογική παράταξη και αν ανήκουν ή άνηκαν...; Κ. Κρανιδιώτη δυστυχώς το πρόβλημα του Ελληνισμού δεν είναι κανένας εξωτερικός παράγοντας... Είναι ο ίδιος ο εαυτός του... Οι εφιάλτες που κυβερνάνε και οι μη ύποπτοι που δεν ενώνονται όλοι μαζί για το κοινό καλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θα άλλαζα γραμμή.

    Φτάσαμε στο σημείο να λες σε φίλους πως η Τουρκία είναι εχθρική χώρα και σε κοιτάνε περίεργα. Πολύ πολιτική ορθότητα. Πες-πες περι αδελφοσύνης των λαών, πες-πες περι οικονομικής αδελφοσύνης, τα πιστέψαμε. Και τώρα πάμε ντουγρού στην Φιλανδοποίηση ή στην Λιβανοποίηση.. Ελπίζω ο Φαήλος να κουνήσει μερικά κεφάλια.

    Υ.Γ. Διαφωνώ σε μια τεχνική λεπτομέρεια. Ενώ ο Βουλευτής και ο κάθε πολιτικός είναι και ΠΡΕΠΕΙ να είναι ελεύθερος να λέει ό,τι πιστεύει, αν κάποιος αποδεχτεί κρατικό αξίωμα θα πρέπει να ακολουθεί άλλους κανόνες που συνάδουν με την τακτική και την επιχειρηματολογία της Κυβέρνησης. Δεν πειράζει αν είναι πολιτικά ορθές, άλλωστε η φωνή μας (πρέπει να) είναι οι βουλευτές, όχι οι αξιωματούχοι. Αλλα όπως είπα, λεπτομέρεια, το νόημα του άρθρου είναι σωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να προσθέσω και κάτι. Εκτός απο Σπύρο Βρυώνη, καλό θα ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και λοιποί πολιτικοί μας να διαβάσουν και λίγο Παναγιώτη Κονδύλη. Μπας και γκρεμιστούν κάποιες ψευδαισθήσεις. (Προϋπόθεση βέβαια, να νοιάζονται, γιατί αν δεν νοιάζονται...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προυποθεση βεβαια,να μην τους κρατανε αιχμαλωτους οι μεγαλουπαλληλοι-ηγετες στα ντοσιε τους,πραγμα που είναι σχεδόν αδυνατον αφου η πορεια της 'αναρριχησης' των εντοπιων πολιτικάντηδων εχει βιογραφικο πολλων επισκεψεων και υποκλισεων στα τοπικα παραρτηματα-πρεσβειες των 'φιλων' εταιρων που 'φροντιζουν' για μας χωρις εμας.
      Ανεξόφλητες επιταγες λεγονται αγαπητε φιλε και όχι ψευδαισθησεις.

      Διαγραφή
  4. Α) Τό κύριο πρόβλημα ΟΛΩΝ τους, εἶναι ὅτι νομίζουν ὅτι κατάλαβαν κι ὅτι καταλαβαίνουν....
    Β) Πράγματι αὐτός ὁ λαός εἶναι δυσκολοκυβέρνητος, ἀλλά τοῦτο,
    εἴτε ὅταν τόν κυβερνᾶνε ἀνόητα κάποιοι ἀνίκανοι,
    εἴτε ὅταν προσπαθοῦν νά τόν κυβερνήσουνε ἀνόητα κάποιοι ἐχθροί του.
    Ἀλλιῶς, ὅταν δηλαδή τόν ἀφίοσυν ἥσυχο καί χωρίς ἀνόητη ἤ ἀντίστροφη "βοήθεια", δέν ὑπάρχει πιό ἀποτελεσματικά αὐτοκυβέρνητος λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πριν μερικους μηνες οι τουρκοι δεν ηταν οι χειροτεροι εχθροι μας ; Αλλα καζαν καζαν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχει 100% δίκιο και λίγα είπε.
    ΜΑΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ανοίγοντας τα Οθωμανικά αρχεία για να διεκδικήσουν περιουσίες οι σκοπιανοί, μας υπονομεύουν στην Θράκη μέσω της μειονότητας, στα Δωδεκάνισα προσπαθούν να δημιουργήσουν μειονότητα.
    Την τακτική της Τουρκίας αντέγραψαν οι αλβανοί για την αρπαγή των περιουσιών της ελληνικής μειονότητας.







    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν χρειάζεται κανείς ούτε να διαβάσει , ούτε να διαβαστεί!!! Η Τουρκική πολιτική είναι μια ανούσια κλιμακούμενη Βία σε βάρος όλων των γειτόνων της χώρας τους με διάφορους τρόπους , μεθόδους , αμέσως μετά το 1922!! Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι καμιά Ελληνική Κυβέρνηση δεν ασχολήθηκε σοβαρά με τα όποια αντίμετρα παύσης , ουδετεροποίησης και εξουδετέρωσης αυτής της Τουρκικής επιθετικότητας , βλέπε ''Δόγμα Ισοδύναμου Τετελεσμένου''. Η διαφορά που έκαναν οι διάφορες Κυβερνήσεις που κατείχαν την εξουσία ήταν απλά μια σχετική διαχείριση κρίσης έτσι ώστε να δείξουν στους ''Συμμάχους'' άνευ κόστους ( πολιτικού ή άλλου) ότι είμαστε εμείς τα ''λογικά παιδιά'' και ο απέναντι ο ''τραμπούκος''. Εμ έτσι δεν κάνεις πολιτική , δεν κάνεις διπλωματία , δεν παράγεις συμμαχίες , δεν εκμεταλλεύεσαι ούτε τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας σου... πρέπει να πάρουμε πρωτοβουλίες ξεκινώντας από τα μικρά..όλες οι πτέρυγες των πολιτικών κομμάτων να αποφασίσουν τα βήματα συμπεριφοράς έναντι όλων..μικρών μεγάλων με οδυνηρά μέτρα και για αυτούς και για εμάς..μας τελείωσαν πια και τα καρότα και τα μαστίγια..ο δρόμος είναι ένας..Έξω και μακρυά από ΟΛΟΥΣ όσοι μέχρι σήμερα θεωρούνταν σύμμαχοι...μια φορά στην ιστορία της Ελλάδας να βρούμε και να μαντέψουμε μια φορά ..ναι να μαντέψουμε (γιατί η Πολιτική εκτός των άλλων είναι ''πρόληψη'') το που θα κινηθεί ο πλανήτης..εκεί να ταχθούμε από τους πρώτους..και όχι βάσει μόνο και μόνο συμφέροντος και από το παράθυρο ή την πίσω πόρτα πχ ''ανήκομεν είς την δύσην'' Η Ελλάδα και μόνο με την Ιστορία της ανήκει στην Ανθρωπότητα...φτάνουν οι υποσχέσεις..χορτάσαμε..ας ξεκινήσουμε τώρα μαζί με άλλους να γεωδιαμορφώσουμε εμείς την Βαλκανική χερσόνησο..εμείς την Νοτιοανατολική Μεσόγειο..έχουμε δυνάμεις, έχουμε δυναμικό , έχουμε Ιστορία!!! Εξ άλλου όπως λέει ο Nicolas Chamfort '''Η εκτίμηση αξίζει περισσότερο από τη διασημότητα, ο σεβασμός αξίζει περισσότερο από τη φήμη, η τιμή αξίζει περισσότερο από τη δόξα'''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι επιλογή των Τούρκων να είναι εχθροί μας. Και υποχρέωση μας εμάς να τους εκδιώξουμε με οποιονδήποτε τρόπο από τα εδάφη μας. Όχι από μίσος αλλά από αγάπη για την ελευθερία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλό είναι να ξεκινούμε από το "γνώθι σαυτόν" πριν βάλουμε πλώρη για αρχηγοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aντε τωρα να πεισεις ΑΚΕΛ-ΔΗΣΥ στην Κυπρο οτι η Τουρκια ειναι κρατος-τρομοκρατης συνεργατης του ISIS κρατος-εμπορος ανθρωπων, ναρκωτικων κρατος-γενεοκτονος κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρε... τι έκρυβε στα σπλάχνα της η Ν.Δ. Τον...Φαήλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.