7/1/16

Η απόλυτη τρέλλα - Η Κύπρος φωτίζει τη σημαία των κατεχομένων στον Πενταδάκτυλο

Θα φωτίζουμε την σημαία του κατακτητή για άλλη μια βδομάδα – Δείτε ποιο είναι το χρέος των Τ/κ στην ΑΗΚ
Του Τάσου Χριστοδούλου
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», η ΑΗΚ ήρθε σε επικοινωνία με την ΚΙΠ – ΤΕΚ κατεχομένων όπου και έχει συμφωνήσει το κόστος χρέωσης ανά κιλοβατώρα, αναμένοντας την έγκριση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας.

Το ηλεκτρικό ρεύμα που παραχωρεί η Κυπριακή Δημοκρατία στα κατεχόμενα χρησιμοποιείται και για την φωταγώγηση της σημαίας του κατακτητή στον πενταδάκτυλο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Τουρκοκύπριοι έχουν χρέος προς την ΑΗΚ ποσό της τάξεως των 2δις ευρώ, λόγω της δωρεάν παροχής ρεύματος που απολάμβαναν από το 1963 και έπειτα σε περιοχές που δεν έλεγχε η Κυπριακή Δημοκρατία.

4 σχόλια:

  1. Αυτά τα αίσχη μόνον από προσκυνημένους και ηττοπαθείς μπορούν να γίνονται ανεκτά. Μάλιστα αμφιβάλλω αν άλλοι κάνουν τέτοιες γελοιότητες. Εμείς η νέα γενιά των Ελλήνων της Κύπρου ΔΕΝ θα ανεκτούμε αυτές τις καταστάσεις και αν κάποιοι νομίζουν ότι οι γενιές των πατεράδων και των παππούδων μας είναι πιο πατριωτικές ή πιο διεκδικητικές από εμάς κάνουν μέγα λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδω ο Αναστασιαδης θα δωσει και την υπολοιπη Κυπρο στους Τουρκους και θα σκεφτει να δωσει λιγο ρευμα στους Τουρκοκυπριους !!!

      Διαγραφή
    2. Ο ελληνισμός κυβερνάται από ένα κύκλωμα ηττοπάθειας διότι το σύστημα ανάδειξης εκπροσώπων μέσω της δομής του μαγνητίζει ανθρώπους οι οποίοι βλέπουν την ανάμειξη τους με τα κοινά ως καριέρα και ως μέσον απόκτησης φήμης. Έτσι από ένα σημείο και έπειτα χάνουν τελείως την ουσία της αναμείξεως τους με τα κοινά και παπαγαλίζουν ανοησίες για να διατηρηθούν εν ζωή τα πολιτικά τους μαγαζιά και για να δικαιωθούν τάχα οι θέσεις τους. Έτσι έχουμε ανόητους και επικίνδυνους πολιτικούς οι οποίοι κατά ένα τραγικό τρόπο δεν αντιλαμβάνονατι καν ότι προωθούν τα σχέδια της Τουρκίας και καταντούν προδότες χωρίς καν να το συνειδητοποιούν.

      Διαγραφή
  2. O Αναστασιαδης κανει τα παντα για μην δυσαρεστησει τον Ακιντζι-Τουρκια,εμεις πληρωννουμε το ρευμα ακριβα για να καλυπτουμαι και το κοστος του ηλεκτρισμου που παραχωρειται στους Τουρκο-κυπριους ΔΩΡΕΑΝ !!! Οσον αφορα τα πιθανα εσοδα απο την εκμεταλευση των υδρογοναθρακων οι Τουρκοι θελουν τα Μισα 50%-50%.Τα 2δις που χρωστανε σε ρευμα πρεπει να να απαιτηθει απο τους Τουρκοκυπριους να καταβαλουν το ποσο αμεσα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.