24/10/15

Εθνοκτόνοι και πατριδοκτόνοι πολιτικοί, ξεπουλούν στους τουρκομουσουλμάνους τη Θράκη και την Ελλάδα ολόκληρη

Του Σάββα Καλεντερίδη
Στις προηγούμενες εκλογές έγινε κάτι που δεν έχει συζητηθεί αρκετά, σε σχέση πάντα με το μέγεθος και την αξία του ως πολιτικό και εθνικό γεγονός. Στη Ροδόπη, δύο κόμματα, ο ΣΥΡΙΖΑ και το Ποτάμι, έβαλαν σε εκλόγιμες θέσεις μόνο μουσουλμάνους υποψηφίους. Τι σημαίνει αυτό;
Ότι οι χριστιανοί ή οι μη μουσουλμάνοι Έλληνες ψηφοφόροι του συγκεκριμένου νομού, όταν ψήφισαν αυτά τα δυο κόμματα, γνώριζαν με βεβαιότητα ότι στέλνουν στη βουλή ως αντιπρόσωπό τους μουσουλμάνο βουλευτή!
Οφείλω να ομολογήσω ότι τέτοια αθλιότητα από πλευρά των κομμάτων και των κομματικών μηχανισμών την περίμενα, αλλά τέτοια αφέλεια ή ενσυνείδητη προδοτική ψήφο από Έλληνες μη μουσουλμάνους, δεν την περίμενα.
Μια ψήφο που έστειλε τρεις μουσουλμάνους βουλευτές στην Βουλή των Ελλήνων και κανέναν χριστιανό, πάντα από το νομό Ροδόπης!
Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να βάλω σε ένα τσουβάλι και τους τρεις εκλεγέντες μουσουλμάνους βουλευτές της Ροδόπης. Σύμφωνα με όσα γνωρίζω, ο ένας εξ αυτών είναι πραγματικός δημοκράτης και επηρεάζεται λίγο ή ελάχιστα από το τουρκικό προξενείο ή από άλλα κέντρα εξουσίας που εδρεύουν στην Τουρκία.
Όμως, σε κάθε περίπτωση, αυτό που συνέβη στη Ροδόπη είναι ενδεικτικό της κατάστασης που έχει φθάσει η Ελλάδα. Δυο κόμματα κάνουν προδοτικές επιλογές, τις οποίες ακολουθούν και εγκρίνουν με την ψήφο τους οι ψηφοφόροι τους.
Όμως οι προδοτικές συμπεριφορές δεν σταματούν εδώ.
Πληροφορούμεθα ότι το Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (DEB), που έχει ιδρυθεί στην Θράκη και ακολουθεί τα βήματα ενός πουλημένου πράκτορα της Άγκυρας που δεν εξυπηρετούσε τα συμφέροντα της μουσουλμανικής μειονότητας αλλά τα συμφέροντα του τουρκικού κράτους, του Αχμέτ Σαδίκ, οργανώνεται σε όλη την Ελλάδα, με στόχο την εκλογική κάθοδο, με συνδυασμούς σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.
Για όσους αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο, τους πληροφορούμε ότι το κόμμα αυτό και ο γιος Σαδίκ διακινούν αστείρευτα μαύρα χρήματα του τουρκικού κράτους, με τα οποία επεκτείνουν την επιρροή της Άγκυρας σε χώρους και περιοχές πέραν της μουσουλμανικής μειονότητας και της Θράκης.
Στόχος του κόμματος αυτού είναι οι σλαβόφωνοι και βλαχόφωνοι διαφόρων νομών της Μακεδονίας, διάφορες ομάδες αναρχικών και αντιεθνικιστών, που μισούν οτιδήποτε είναι Ελληνικό και πατριωτικό, ενώ είναι έτοιμοι να ταυτιστούν και να συνασπιστούν με οτιδήποτε είναι αθελληνικό, και φυσικά οι μουσουλμάνοι και οι αλλοδαποί που αποκτούν και θα αποκτήσουν σταδιακά κατά δεκάδες χιλιάδες ελληνική υπηκοότητα, με βάση τους σχετικούς νόμους που έχουν ψηφιστεί από τα κόμματα της… προόδου στη Βουλή των Ελλήνων.
Η αβελτηρία της κ. Τασίας, του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της προστασίας των ελληνικών συνόρων απέναντι στην εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων αλλοδαπών στο ελληνικό έδαφος, έχει δημιουργήσει ένα σοβαρότατο θέμα στην πατρίδα μας, το οποίο μπορεί να εξελιχθεί σε ατομικής ισχύος βόμβα στα θεμέλια του κράτους και του έθνους.
Με βάση το ρυθμό εισβολής αλλοδαπών στην πατρίδα μας, είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι σε λίγα χρόνια και όχι δεκαετίες, η Ελλάδα θα είναι μια χώρα αλλοιωμένη εθνοφυλετικά και δογματικά, μια χώρα όχι Ελληνική αλλά πολυεθνική και μάλιστα με μεγάλη μουσουλμανική κοινότητα.
Πάνω σε αυτήν την προοπτική δουλεύουν οι πράκτορες της Άγκυρας στη Θράκη και όχι μόνο, αυτήν την προοπτική που δεν μπόρεσαν ή δεν θέλησαν να δουν οι εθνοκτόνοι και πατριδοκτόνοι του ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ που μας κυβερνούν και του Ποταμιού, που θέλει να ονομάζεται και νέα πολιτική δύναμη.
Μακάρι όσα αναφέρονται στο άρθρο αυτό να αποδειχτεί ότι είναι υπερβολές, τις οποίες ευχαρίστως δέχομαι να τις φορτωθώ στην πλάτη μου, χαρακτηριζόμενος υπερβολικά ευαίσθητος ακόμα και ακραίος.
Όμως πραγματικά θα είμαι ευτυχής αν το άρθρο αυτό αποτελέσει έναυσμα για έναν εθνικό αναστοχασμό, ανάμεσα στους απλούς Έλληνες πολίτες που πονούν αυτόν τον τόπο και κυρίως ανάμεσα στους πολίτες της Θράκης, χριστιανούς και μουσουλμάνους, ιδιαίτερα σε εκείνους που χωρίς τη θέλησή τους, παρασυρμένοι από  άφρονες και προδοτικές κομματικές ηγεσίες και μηχανισμούς, γίνονται εργαλεία της σοβινιστικής και ισλαμοφασιστικής πολιτικής της Άγκυρας.
Για τους δύσπιστους να αναφέρω ότι στις πρόσφατες εκλογές, μέσα στο εκλογομαγειρίο του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, σχεδιάστηκε η μετακίνηση συγκεκριμένου αριθμού ψηφοφόρων από το ΣΥΡΙΖΑ στο Ποτάμι, για να πετύχουν το 3-0 στην Ροδόπη.
Έτσι ενεργούν τα οργανωμένα κράτη, στον αντίποδα της ανοργανωσιάς και εθνικής αναισθησίας του ελληνικού κράτους, των κυβερνώντων και των κομμάτων.
Και όλα αυτά γίνονται γιατί το πολίτευμά μας είναι ανάπηρο και καχεκτικό, ενώ εξακολουθεί να μην στέλνει στο εδώλιο του κατηγορουμένου με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας, πολιτικούς που λαμβάνουν τέτοιες προδοτικές αποφάσεις.
Ως πότε όμως;
 Το άρθρο δημοσιεύεται στην εφημερίδα "δημοκρατία"


29 σχόλια:

  1. Σάββα οι άθλιοι πολιτικοί φορείς τών κομμάτων μέ τά αρωστημένα μυαλά, είναι προγραμματισμένοι νά εξαφανίσουν βιολογικά τούς έλληνες στό άιτημα τού ψευτορατσισμού καί αντιρατσισμού, καί μέ τούς έλληνες καρφωμένους στόν καναπέ καί νά κλαίγουν τήν μοίρα τους/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ; ΟΣΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΥΡΙ, Η ΦΑΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΔΥΟ ΚΡΑΤΗ ΗΤΑΝΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ. Η ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΒΡΗΚΑΝΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ. ΜΕ ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ ΔΥΟ ΤΡΙΓΩΝΙΑ. ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 30 ΕΤΩΝ ΟΣΟ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΗ ΘΡΑΚΗ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ; ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. Η ΛΥΣΗ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΟΣΟ ΚΥΝΙΚΟ, ΤΡΕΛΛΟ, ΧΑΖΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΛΥΝΩΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΝΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΒΑΤΙΚΑΝΟ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. Η ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΦΥΓΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ" ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ UNDER CONTROL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΛΗ. ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ;;;;;;;;; ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το διάβασα, μου άρεσε, αλλά ρε Σάββα έχω μια αφελή απορία, γιατί θέλουν την καταστροφή της χώρας τους, τι είναι εκείνο που τους εμποδίζει να δουν πόσο κακό κάνουν, δεν έχω λογική απάντηση ειλικρινά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Άλεξ, πρώην ΚΝΕ, που αυτό σημαίνει πλύση εγκεφάλου από κούνια, άρα, κομματόσκυλο και άπατρις, ο άλλος, ο Πάνος, σύμφωνα με τα τελευταία γεγονότα, "εραστής" της καρέκλας. Τόσο απλό.

      Διαγραφή
  5. Γιατί εντυπωσιαζόμαστε απο τον Τσίπρα και όλους όσους φρόντισε το Ελληνικό κατεστημένο, οι έχοντες και κατέχοντες προδότες απο το 74 και μετά να γιγαντώσουν ;
    Μια αναδρομή στην ιστορία (και δεν παω απο το 74 και πριν) θα δείξει πως το παιχνιδι διαμελισμού της Ελλάδος κρατεί δεκαετίες πίσω και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε σοβαρά να το ξεριζώσει. Το γιατί δεν έγινε θα απαντηθεί οπως απαντήθηκε και το γιατί προδόθηκε και απο ποιους η Κύπρος...Οσο ειναι ζωντανοί ακόμα όσοι ήταν ανακατεμένοι ο φάκελος όλο θ ανοίγει και όλο θα σταματα...
    Η προδοσία της Θράκης ξεκίνησε με την ύπαρξη του Παράνομου Προξενείου . Βέβαια κάποιος θα βγει να πεις πως είναι θέμα διπλωματίας ,πως έχουμε την ευαίσθητη περιοχή και χιλιάδες άλλα , για μένα, μπούρδες...καθώς θα ήθελα ο ίδιος να μου απαντήσει για πια διπλωματία θα μιλάει όταν σε λίγο καιρό η Ελλάδα θα φτάσει εκέι που την παρέλαβε ο Παύλος Μελάς .Ομως αυτό ειναι ένα άλλο θεμα.
    Εχουμε λοιπόν το παρανομο προξενείο το οποίο και η τοπική αυτοδίοικηση δεν θελει να το πολύ πρεσσάρει...Πχ. πόσες Ελληνικές σημαίες σε δημόσια κτίρια βρίσκονται γύρω απο αυτό..(ρητορικό το ερώτημα
    και
    Εχουμε το Σχέδιο Καλλικράτης...που έβαλε τα θεμέλια για το αυτοδιοικητο..πάντα σε σχέση με την πληθυσμιακή κατάσταση
    Εχουμε το νομο περι Ιθαγένειας και τον λαθρομεταναστευτικό
    Αν τα αθροίσουμε όλα αυτά χρονικά και με βάση τις κυβερνήσεις που τα έκαναν πραγματικότητα με τις υπογραφές και τους νόμους τους θα πρέπει πολλοί να καταδικαστούν για προδοσία κατα του έθνους και της πατρίδος . Ομως μιλούμε για την Ελλάδα όπου η λέξη πατρίδα πλεον για τον περισσότερο κόσμο είναι ρατσιστική καθώς δεν βοηθά την πολυπολιτισμικότητα που θέλουν οι ανώτεροι υπάλληλοι που ηγούνται αυτού του τόπου.
    Ο δε λαός μορφωμένος εδώ και περιπου 2 γενιές με την λογική πως ότιδήποτε άπτεται της έννοιας φιλοπατρία, ομόαιμο, είναι έννοιες τρομοκρατικές που δεν συνάδουν με την δημοκρατία που τα ΜΜΑ (μέσα μαζικής αποχαύνωσης) τους έχουν εμποτίσει τον εγκέφαλο ή να πω καλύτερα το κενό διάστημα ανάμεσα στ αυτιά του...φοβάται να διεκδικήσει το αυτονόητο .....τα σύνορα και το δικαίωμα της φυλής του.
    Θα πει κανείς αυτά ειναι εθνικιστικά σύμβολα και σκέψεις..ναι είναι και δεν καταλαβαίνω που ειναι το κακό ..Γιατί στην Ελλάδα αναγνωρίζουμε το δικαίωμα σε όλους τους άλλους να αγαπουν και να μάχονται για την πατρίδα τους και οι Ελληνες έτσι και τολμήσουν να διανοηθούν το αντίστοιχο στιγματίζονται.
    Το έχω ξαναπει όπως οι αυτοκρατορίες πέφτουν απο μέσα γιατί κάποιος ανοίγει την κερκόπορτα έτσι και στην Ελλάδα και αν θέλουμε να επιβιώσουμε θα πρέπει κάποιοι προδότες με τις προδοτικές υπογραφές τους να καταδικαστούν για εσχάτη προδοσία και μετά να δικαστούν ώστε να μη ξεχνούνε και όσοι θέλουν ν ακολουθήσουν τα βήματά τους , τι τους περιμένει.
    Ομως όπως έχει ειπωθεί και άλλοτε είναι παράνοια να προσπαθεί να λύσει κάποιος ένα προβλημα χρησιμοποιώντας τις ίδιες μεταβλητές και περιμένωντας διαφορετικό αποτέλεσμα.
    Οσο λοιπόν τα λόγια παραμένουν λόγια, ο κόσμος παραμένει στο καναπέ του και οι κυβερνήσεις εναλλάσονται με μόνο γνώμονα πως δεν θα κακοκαρδίσουν τους Ευρωπαίους και όχι μόνο επικυρίαρχους αυτή η χώρα θα μικραινει και ο λαός θα λιγοστεύει.
    Οσο η ιστορία διαβρώνεται και οι ηγεμόνες κοτζαμπάσιδες ενδιαφέρονται για τα συμφέροντα΄ολων των άλλων πλην των Ελλήνων τόσο η χώρα θα γίνεται ευάλωτη .
    Εν κατακλείδι όσο δεν σπάμε αυγά ομελέτα δεν τρώμε.
    Αρα όπως λεει και ένα αγαπημένο μου τραγούδι εδώ και πολύ καιρό
    https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc
    Προτείνω να το ακούσετε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί στην Ελλάδα αναγνωρίζουμε το δικαίωμα σε όλους τους άλλους να αγαπουν και να μάχονται για την πατρίδα τους και οι Ελληνες έτσι και τολμήσουν να διανοηθούν το αντίστοιχο στιγματίζονται.

      Ακριβώς αυτό!

      Δέχονται οι διάφοροι σύγχρονοι νεοταξικοί σφογγοκωλάριοι τους Σκοπιανούς να θεωρούν την Ελληνικότατη Μακεδονία δική τους, τους "υπερήφανους" Τούρκους να έχουν κατακτητικές βλέψεις όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλη την Βαλκανική χερσόνησο και μέχρι την μακρινή Κίνα, όταν όμως έρθει η στιγμή να υπερασπισθούν την ακεραιότητα της Πατρίδας τους, τότε γίνονται ... "τούρκοι"!

      Αναφέρομαι και στην δήλωση που είχε κάνει κατά την δεκαετία του 50, τότε κατά την διάρκεια του Κυπριακού Αγώνα, ο διευθυντής της United States Information Service στην Ελλάδα, ήγουν ότι "οι Έλληνες μαθαίνουν πολλή ιστορία"....

      Ενώ στην δική του χώρα, οι σημαίες με την αστερόεσα κυματίζουν ακόμη και στην τελευταία τρώγλη στην Ελλάδα αυτό εθεωρείτο από τον κ. διευθυντή ....."εθνικισμός"!

      Νομίζω ότι ο Καθηγητής κ. Ήφαιστος είχε αναφερθεί σε μια συζήτηση που είχε με έναν Αμερικανό νεοταξίτη κατά την διάρκεια ενός αεροπορικού του ταξειδιού, ο οποίος αμερικανός, ούτε λίγο ούτε πολύ, του είχε πει ότι εμείς οι Έλληνες δεν έχουμε δικαίωμα να εκφέρουμε γνώμη επί των δικαίων μας, ούτε να έχουμε δικές μας απόψεις περί της Πατρίδας μας.

      Ευμένης Καρδιανός

      Διαγραφή
  6. Εγώ προσωπικά δεν έχω ξεχάσει τα ''βήματα''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάντα ο ανώτερος πολιτισμός αφομείωνε τον κατώτερο.Το καλύτερο παράδειγμα:Οι Ρωμαίοι κατέκτησαν την Ελλάδα με τα όπλα και οι Έλληνες τη Ρώμη με το πνεύμα τους).Ποιος ο λόγος λοιπόν να φοβόμαστε τους μουσουλμάνους;Μήπως έχουμε σύνδρομα κατωτερότητας;Η μήπως ο πολιτισμός μας δεν υπάρχει άρα και κινδυνεύουμε;Ιδανικά θα έπρεπε όλοι, χριστιανοί, μουσουλμάνοι, βουδιστές να υπηρετούν το έθνος των ελλήνων.Οι εκλεγμένοι βουλευτές θα πρέπει να κριθούν απο τα δημοκρατικά έργα τους και όχι βασει του θρησκεύματος το οποίο δεν θα έπρεπε καν να αποτελεί θέμα συζήτησης.Η Ελλάδα πέτυχε εθνική ομοιογένεια αξιοζήλευτη σε αντίθεση με τον υπόλοιπο κόσμο(Κράτη της Τρανσυλβανίας, του καυκάσου και της Τουρκίας συμπεριλαμβανομένης)Άρα το μυστικό της επιτυχίας είναι στην ενιαία παιδεία για όλους τους Ελλαδίτες.(Έλληνες μετέχοντες της ελληνικής παιδείας).Άλλωστε τώρα πληρώνουμε μοιραία λάθη των Χριστιανών και βλέπουμε την προκοπή της Θράκης μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. This planning was not done over night and I am sure we were aware of what was going on.

    Did we inform the voters? At least we would had removed the pretext of innocence.
    And one more think, why didn't we encourage people in key areas to vote for XA? Yes gentlemen, XA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νίκο,
    αυτά τα περί πολιτισμού, ο οποίος με τη δύναμή του θα δημιουργήσει συνθήκες επικράτησης των Ελλήνων σε κάθε περίπτωση, είναι δυστυχώς "αδειανό πουκάμισο", διότι η Ελλάς δεν παράγει πολιτισμό πλέον, ούτε προάγει αυτόν που έχει.
    Και δεύτερον, το κάτα πόσον θα "κριθούν από τα δημοκρατικά τους έργα" οι εκλεγμένοι βουλευτές, θα το δούμε, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι δεν εκπροσωπεί Χριστιανός Βουλευτής τον λαό της Ροδόπης.
    Κι αυτό είναι μια πραγματικότητα, πέρα από επώδυνη, και επικίνδυνη, διότι οι ανάγκες των Χριστιανών της Ροδόπης θα πρέπει να ικανοποιούνται από τους Μουσουλμάνους Βουλευτές, με ό,τι σημαίνει αυτό.
    Τέλος, αυτή η κακοποιημένη φράση του Ισοκράτη δεν έχει καμία θέση στο ζήτημα αυτό, γιατί εκεί, στον όμορφο Νομό Ροδόπης κουμάντο κάνει το τουρκικό προξενείο και όχι τα σχολεία.
    Ναι, η εκπαίδευση των Ελλήνων, ανεξαρτήτως Θρησκείας, πρέπει να είναι ενιαία, αλλά δεν αρκετό αυτό, όσο δρουν παρακρατικοί παράγοντες, για το συμφέρον άλλου κράτους.

    Γιάννη και Νίκο Απέλλη,
    αν ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να ζήσει από κοντά και από μέσα τη Χρυσή Αυγή και να διαπιστώσει το επίπεδο κρίσιμων στελεχών της και όχι των ψηφοφόρων φυσικά, δεν θα ψήφιζε ποτέ ξανά Χ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καιρός να αφήσουμε τις γκρίνιες και τα παράπονα για τα ''κατορθώματα'' των ιθυνόντων -διότι ετούτοι έτσι ήσαν πάντοτε και μάλλον δεν διορθώνονται- και να κινηθούμε προς την κατεύθυνση να εντοπίσουμε και στην συνέχεια να ενισχύσουμε και να βραβεύσουμε κάποιους θαρραλέους Θρακιώτες και μη, οι οποίοι αγωνίζονται ριψοκίνδυνα για να κρατήσουν ζώσες,στα μέρη της Θράκης, την Ορθοδοξία και την Ελληνικότητα.
    Εμείς, όμως, όχι μονάχα δεν συντρέχουμε στον αγώνα αυτών των Νεομαρτύρων του Γένους μας, αλλά -σε μερικές περιπτώσεις- τους διώκουμε και από πάνω. Και ο νοών νοήτω...
    Τα πρόσωπα αυτά είναι όλα τους γνωστά στους διαχειριστές του ιστολογίου. Ας ξεκινήσει, λοιπόν, μια συντονισμένη προσπάθεια έμπρακτης συμπαράστασης από εδώ. Δεν είναι κάτι το ανέφικτο. Ήδη, σε κάποιο βαθμό, πραγματοποιείται, αλλά είναι καιρός να συστηματοποιηθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι μη αναστρέψιμος η κατάσταση.Μην κουραζόμεθα.Ας το απολαύσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λάθος, όχι πάντα.

    Πολλές φορές στην ιστορία οι κατώτεροι κατέστρεψαν τους ανώτερους. Οι άγριοι Γερμανοί εξαφάνισαν και κατέστρεψαν τους Ρωμαίους σε όλη τη Δυτική Ευρώπη (έφεραν τον Μεσαίωνα για αιώνες), οι Άραβες τους Έλληνες σε όλη τη Μέση Ανατολή (έφεραν το Μεσαίωνα για αιώνες), οι Τούρκοι τους Βυζαντικούς (τους έκαναν Τούρκους και έφεραν τον Μεσαίωνα για αιώνες), οι Μογγόλοι ρήμαξαν τον Κινέζικο πολιτισμό για πολλά χρόνια κτλ.

    Οι Βυζαντινοί για αιώνες ακολουθούσαν την ίδια πολιτική προς το Ισλάμ, την πολιτική της υποταγής με την ελπίδα ότι δια του πνεύματος, δια του καλού παραδείγματος, θα άλλαζαν τους Μουσουλμάνους. Οι Βυζαντινοί απέτυχαν πλήρως με αυτή την τακτική, με αποτέλεσμα αντί να γίνουν οι Μουσουλμάνοι Χριστιανοί, να έχουν γίνει σήμερα, αιώνα με τον αιώνα, οι Χριστιανοί Μουσουλμάνοι σε όλη τη Μέση Ανατολή και την Τουρκία. Το Ισλάμ όταν ξεκίνησε ήταν υπόθεση λίγων εκατοντάδων πιστών, και οι πρώτοι Τούρκοι που ήρθαν ως μισθοφόροι των Βυζαντινών ενάντια στους Πέρσες, ήταν ελάχιστοι επίσης. Εξισλαμισμένοι Χριστιανοί, Ζωροάστρες και Εβραίοι είναι οι πρόγονοι σχεδόν όλων των Μουσουλμάνων.

    Η λανθασμένη, παθητική, σαδομαζοχιστική ψύχωση των άγαμων Ορθοδόξων κληρικών που αναζητούσαν την "πνευματική" ευχαρίστηση μέσα από το βασανισμό τους, και που είχαν ονειρώξεις με τις κακώσεις που θα υπέφεραν αν έπεφταν στα χέρια Ισλαμιστών, και ειδικά Τούρκων που από Μογγολική παράδοση έκαναν βιασμούς ανδρών, είχε πολύ πικρά αποτελέσματα για όλο το γένος μας.

    Ο Ελληνισμός, ο Χριστιανισμός, όρισαν για πνευματικούς τους αρχηγούς άγαμους άνδρες με διαταραγμένη ψυχοσύνθεση, οι οποίοι ζητούσαν ενδόμυχα την υποταγή . Το πάθος τους τους τύφλωσε, και με αυτό πήραν το γένος ολόκληρο στο λαιμό τους τόσους αιώνες.

    Οι Χριστιανοί στη Μέση Ανατολή, στη Μικρά Ασία, στα Βαλκάνια, τα είχαν όλα. Ήταν εξυπνότεροι από τους Μουσουλμάνους, πλουσιότεροι, πολύ περισσότεροι. Όμως, από την ανωμαλία που τους οδήγησε στη λάθος στρατηγική, τα έχασαν όλα.

    Ο Χριστιανισμός όπως έχει καταντήσει, διχασμένος και παθητικός, οδηγεί και πάλι την Ελλάδα στο θάνατο. Στην ουσία, η Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, το Βυζάντιο, απλά κληρονόμησαν τα εδάφη που εκπολίτισε ο Αλέξανδρος και οι διάδοχοί του. Δεν προσέθεσαν σε αυτά, αλλά κάθε τόσο έχαναν και μίκραιναν, μέχρι που παρέδωσαν και την πρωτεύουσά τους ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σάββα, αγαπητές συνομιλήτριες και συνομιλητές.
    Η Ελλάδα από το 1997, ένα χρόνο δηλαδή μετά τα Ίμια, βρίσκεται υπό καθεστώς πολιτισμικού πολέμου.
    Τα αποτελέσματα αυτής της σύγκρουσης προς το παρόν τουλάχιστον, δεν μπορούν να εκτιμηθούν.
    Το 1997, η ελληνική πολιτεία ξεκίνησε ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης των Μουσουλμανοπαίδων, το οποίο ολοκληρώθηκε αν δεν απατώμαι τον Δεκέμβριο του 2014.
    Ανάμεσα στους σκοπούς της δράσης διαβάζουμε:
    Η αναβάθμιση της εκπαίδευσης των παιδιών της Μειονότητας και η αρμονική τους ένταξη στην κοινωνία ως ισότιμων πολιτών της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν αφορά μόνο τη Μειονότητα, αλλά συμβάλλει γενικότερα στην πρόοδο τόσο της Θράκης όσο και ολόκληρης της Ελλάδας.
    Στην όλη δραστηριότητα, εξαιρετικής σημασίας εργαλείο αποτέλεσε το :
    Κλειδιά & αντικλείδια.
    Από αυτό το κομό πληροφοριών –απόψεων και…….. υποσυνείδητων μηνυμάτων προς την μουσουλμανική Ελληνική μειονότητα, και ΌΧΙ ΜΌΝΟ,μεταξύ άλλων διαβάζουμε:
    Πρώτη μέρα του Φεβρουαρίου 1996 σε γυμνάσιο των Ιωαννίνων, μπαίνει Πέμπτη πρωί ο φιλόλογος στην τάξη και βρίσκει τα παιδιά πολύ ταραγμένα, καθώς την προηγούμενη νύχτα της Τετάρτης είχε γίνει η κρίση με τη βραχονησίδα των Ιμίων. Αποφασίζει να αναβάλει το μάθημα αρχαίας ιστορίας και να συζητήσει με την τάξη το θέμα. Προσπαθεί να βεβαιώσει τα παιδιά ότι λύθηκε το άμεσο πρόβλημα, ότι θα λυθούν και τα πολλά άλλα ζητήματα του Αιγαίου κτλ. Στη ρύμη του λόγου του, λέει κάποια στιγμή ότι ο Δήμαρχος της Kαλύμνου, που προκάλεσε το συμβάν πηγαίνοντας με μια βάρκα να υψώσει την ελληνική σημαία στη βραχονησίδα, δεν έπραξε σωστά να διακινδυνεύσει τη σχεδόν πολεμική κρίση με την Τουρκία. Yπέστη ο φιλόλογος έντονη συνειδησιακή κρίση όταν στη φράση του για το Δήμαρχο ένας μαθητής, που τον αγαπούσε σαν καθηγητή και τον εμπιστευόταν, ρώτησε με μεγάλη απορία: «Mα, κύριε, μα ο Δήμαρχος έκανε. ε, μα δεν έκανε αυτό που έκανε και ο Κολοκοτρώνης;».

    Ήταν για καιρό ταραγμένος ο φιλόλογος και τον απασχολεί από τότε το ερώτημα πώς διαπαιδαγωγούμε από εθνική άποψη τα παιδιά στο σχολείο και τι πρέπει να γίνει. Αισθανόταν πως δεν είχε πείσει με το επιχείρημα ότι δεν μπορούμε στην εποχή μας να είμαστε σαν τον Κολοκοτρώνη, επειδή σήμερα τα εθνικά δεδομένα είναι πολύ διαφορετικά. Συνειδητοποίησε έτσι ότι ο τρόπος με τον οποίο διδάσκει το σχολείο την ιστορία εμποδίζει τα παιδιά να καταλάβουν τι θα πει «τα εθνικά δεδομένα σήμερα είναι πολύ διαφορετικά».
    Πράγματι, μπορεί εύκολα να γίνει αντιληπτό ότι μια διαφορετική διδασκαλία της ιστορίας θα είχε στόχο να καταδείξει ότι τα δεδομένα στην εποχή μας είναι πολύ διαφορετικά, τόσο τα εθνικά όσο και τα διεθνικά. Tο ελληνικό κράτος είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης,
    (συνεχίζεται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. συνασπισμού κρατών με όραμα να αφήσει οριστικά πίσω στο παρελθόν μια ιστορία συνεχών πολέμων, βίαιων επεκτατισμών, ελέγχου με τα όπλα εδαφών και πληθυσμών, που βαδίζει έναν καινούριο δρόμο ισορροπιών και συμβιβασμών για την επίλυση των διαφορών ανάμεσα στα συμφέροντα των κρατών. Επιπλέον, σημαντικό ζητούμενο της σημερινής ενωμένης Ευρώπης είναι η διαμόρφωση μιας νέας ταυτότητας ευρωπαϊκής, δίπλα στις εθνικές ταυτότητες, που δημιουργεί καινούρια ερωτηματικά, καθώς ανοίγει νέα ζητήματα, άγνωστα μέχρι τώρα, και θέτει καινούρια προβλήματα, καθώς αλλάζει τις ισορροπίες εκατονταετιών και απαιτεί νέες ισορροπίες.
    http://www.kleidiakaiantikleidia.net/book27/i1.1.html
    Παρατηρήσεις γράφοντος.
    Στην ρύμη του λόγου του……….
    Ήταν για καιρό ταραγμένος ο φιλόλογος ………
    Είναι καιρός η διαμόρφωση μιας ταυτότητας ευρωπαϊκής , δίπλα στις εθνικές ταυτότητες……., να υποθέσουμε και την τουρκική ; Μάλλον!
    Από άλλο συρτάρι του κομό διαβάζουμε:
    Η προσκόλληση σε κατασκευές περί εθνικής καθαρότητας, υπεροχής των γλωσσών και των φυλών ή ακόμη και των πολιτισμών οφείλει να αντιμετωπίζεται ως ιδεολογική κατασκευή και ιδεοληψία προς ένα συγκεκριμένο σκοπό. Αυτή η κατασκευή, για να είναι ανθεκτική, υποστηρίζεται παιδαγωγικά από έναν αντίστοιχο παιδαγωγικό λόγο περί μονοπολιτισμικότητας του κράτους κ.λπ.

    «Η Ευρώπη είναι ήδη και θα είναι περισσότερο στο μέλλον το σημείο συνάντησης μεταξύ διάφορων τύπων πολιτικής και οικονομικής μετανάστευσης, ειδικά από το Νότο και την Ανατολή...»

    Εάν αυτή η φράση του Balibar έχει νόημα για την Ευρώπη του 1999, για την Ελλάδα του 2003 και για τα γειτονικά μας και, εν πολλοίς, άγνωστα Βαλκάνια αυτό είναι γεγονός εδώ και πολλά χρόνια.

    (Ελένη Χοντολίδου, Ταυτότητες και λογοτεχνία στο σχολείο)
    Από τα ανωτέρω και μόνο, γίνεται αντιληπτό ότι το ελληνικό υπουργείο παιδείας, 18 χρόνια κοντεύουν, γαλούχησε την νεολαία με τουλάχιστον περιφρονητική διάθεση για τον Κολοκοτρώνη, απαξιωτική σκέψη και ματιά προς τον ξεριζωμό της Μικράς Ασίας και φυσικά εχθρικό πνεύμα σε κάθε τι που σχετίζεται με την ελληνικότητα και την διαχρονικότητα της.
    Για περισσότερα στους παρακάτω συνδέσμους:
    http://www.museduc.gr/
    http://www.kleidiakaiantikleidia.net/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς αυτό άρχισε να φαίνεται σε παιδιά που δεν τους ενδιαφέρει πλέον η ιστορία και το τι θα επακολουθήσει.......στον ααντίποδα υπάρχουν οικογένειες που χωρίς φανατισμό έδειξαν στα παιδιά τους αυτό που γιγαντώνει τον Έλληνα, την Ιστορία του!!!

      Διαγραφή
  15. Οταν ο Αλεξανδρος ο Μέγας άφησε τεραστια αυτοκρατορία ο οποίος εφτυσε κυριολεκτικα εδωσε το αιμα του για τον Ελληνισμό...τι έκαναν οι δηθεν έξυπνοι στρατηγοί ; Διεσπασαν την επικράτεια στα τέσσερα δηλαδη διεμερισθησαν ...τα "ιμάτιά του" αυτο γιατι δεν εξετάζεται σωστά μεχρι σήμερον ; η ιστορια οχι μονον της Ελλάδος αλλά ολου του κόσμου θα ηταν διαφορετική. Ο Αλέξανδρος ηλθε και εκανε την δουλειά που του ανέθεσε ο Ιησούς Χριστός ο ΕμμανουΕλ...ετσι οταν ηλθε ο Ιησούς τον εσηκωσε με την Ανασταση Του. Το άξιζε και το αξίζει ο Αλέξανδρος. Πόσοι ομως κανουν σωστα την δουλειά που τους αναθέτει ο Ιησους Χριστός; Ποσοι διδασκουν την ΣΩΣΤΉ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ; Διότι οταν και εφοσον μαθευτει η Αλήθεια ολοι οι Ανθρωποι θα επιλεξουν τον Χριστιανισμό εφόσον ο Σωστός Χριστιανισμός είναι Ταυτόσημος με τον Σωστό Ελληνισμό. Αδυνατεί δεν θελει η εκάστοτε κυβερνηση να μαθσινουν τα παιδιά Αρχαία Ελληνικά; να αναλάβει ιδιωτικα χωρις ωφελημα όστις γνωρίζει να κανει φροντιστήριο...αδυνατεί η δεν θελει η κυβερνηση σε αλλα μειζονα θέματα ; να οργανωθουν οι πολίτες να βοηθουν τον συν άνθρωπο τους. Οπως και να εχει Γ'ΠΠ έρχεται ας μαζευουν ολοι τρόφιμα σπορους ύδωρ και όπλα...ειδάλλως ισως αφεθουν έξω ...χωρις ελαιον...η εμπιστοσύνη πλεον σε ανθρώπους δεν υπάρχει..και αδελφος θα γυρισει εναντια αδελφού...οιδωμεν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι να πει κανεις. κατα τ αλλα το site μονο γεωπολιτικη δεν κανει. κομματισμο ναι. κομματικο site ειναι

      Διαγραφή
  16. ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: " Οσοι απο την φυση τους δεν ειναι προικισμενοι, καυχωνται για τους πογονους τους , που ηταν ξακουσμενοι" (Μενανδρος 4ος αι. π.Χ.). Οσοι νομιζουν οτι παραγωγη πολιτισμου ειναι το ΑΧ! των γυφταδικων και των σκυλαδικων, πραγματικα ειναι περα , κι απο το συμπερασμα του Μενανδρου. Διοτι αυτη η χωρα μονο Γυφταδικα παραγει ( ουτε στην Ινδια και το Πακισταν, πατριδα των Γυφτων, δεν υπαρχει τετοια παραγωγη πολιτισμου!). Επειδη ξεκινησαμε το 2007 την δημιουργια του Συλλογου για την Aλλαγη Πρωτευουσας ( του οποιου τυχαινει να προεδρευω), ως ενα μετρο αναγεννησης (πρωτευουσα ειναι το κρατος η αλιως κρατος ειναι οτι ειναι η πρωτευουσα) και αποκοπης απο τον ομφαλιο λωρο της αθηναικης παρακμης ( το ειπε ο Ι. Δραγουμης, το ειπαν χιλιαδες, το ειπε προχθες κι ο Σοιμπλε, που καποιοι φωστηρες βιαστηκαν να το χαρακτηρισουν ως μια ακομα κακοηθειά του), δυστυχως, ελληνικο κρατος ΔΕΝ υπαρχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. To λάθος ης Χρυσής Αυγής ήταν ΄το κολούθησε τα πρότυπα του Χίτλερ. Ηλίθιο και αψυχολόγητο λάθος. Αν ακολουθούσε το πρότυπο της Μρίν Λεπέν θα 'ηταν σήμερα το πρώτο κ΄μμα και θα τους κάθιζε όλους στο σκαμνί
    Dr Nicolas Kaloy-Καλογερόπουλος Ph.D.
    Geneva

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ κ. NICOLAS. Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΕΝΩ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΟΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΩΝ.

      Διαγραφή
  18. Κ. Καλεντερίδη,
    Κανείς από τους σχολιαστές δεν ξοδεύει δυο σειρές για το πλέον σημαντικό χωρίο του άρθρου Σας,αυτό που αναφέρεστε στο πολίτευμά μας.
    Ορθώς το χαρακτηρίζετε ανάπηρο και καχεκτικό,εγώ θα προσέθετα και γενεσιουργό διαφθοράς.
    Εξαιτίας του μένουν στο απυρόβλητο πρόσωπα της πολιτικής με κακοποιό δράση,εξαιτίας του δεν διώκονται και δεν καταδικάζονται πολιτικοί για εσχάτη προδοσία,εξαιτίας του πολιτεύματος αυτού ο λαός έμαθε να διαπλέκεται με τους πολιτικούς,στο βωμό του πελατειακού κράτους.
    Αν δεν το πάρουμε απόφαση,ο χρόνος ζωής της πατρίδας μας λιγοστεύει.
    Αυτή η "Δημοκρατία" είναι επίπλαστη και μάλιστα κακότεχνη.
    Θέλουμε να επιδιώξουμε μια άλλη Δημοκρατία,την αληθινή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έχω πολύ καιρό να σχολιάσω αν και μπαίνω καθημερινά.

    Η κατάσταση που βιώνουμε είναι εν πολλοίς απόρροια της προσωπικής και κοινωνικής παρακμής που βιώνουμε σε σχέση με τις παλαιότερες γενιές Ελλήνων: συντεταγμένα βλήθηκαν και χαρακτηρίστηκαν ως συντηρητικοί, εθνικιστές, αναχρονιστές κλπ, όσοι από εμάς κρατούσαμε ακόμα σαν τρόπο ζωής αυτόν που ανέθρεψε για χρόνια τους Έλληνες και δε βασίζονταν στον εγωκεντρισμό, τον υλισμό, την αθεΐα και την παθητική ή ανθελληνική στάση.
    Αυτό από μόνο του επέφερε σύγχυση και όχι πνεύμα συνεργασίας μεταξύ των κοινωνικών στρωμάτων που ρήμαζαν με έξωθεν παρεμβάσεις κι εσωτερικούς πρόθυμους υπηρέτες/μειοδότες.
    Ακόμα κι εδώ μέσα άλλος κράζει τους ιερομονάχους που κράτησαν ζωντανό τον ελληνισμό σε μαύρα χρόνια, άλλος φαντασιώνεται εκπολιτισμό των orks του Ισλάμ κι οι περισσότεροι ψάχνουν ηγέτη που θα μας σώσει μαγικά.
    Οι λύσεις κι ο ηγέτης είναι μέσα μας και πρέπει να το αποφασίσουμε:

    -καθημερινά στον περίγυρό μας δεν πρέπει να ανεχόμαστε φαινόμενα σήψης και ανθελληνικών απόψεων χωρίς να τα αφήνουμε αναπάντητα ΑΠΟ ΟΠΟΥ κι αν προέρχονται

    -σε προσωπικό επίπεδο χρειάζεται να θυμηθούμε αρετές όπως η αυτάρκεια, η ολιγάρκεια κι η αυτοπειθαρχία που θα φανούν πολύ χρήσιμες

    -η ενημέρωσή μας σωστό θα ήταν να ΜΗ γίνεται από όσα μέσα εξυπηρετούν τους ίδιους κύκλους κι ας φαίνονται αντίθετα (πχ οι νεοταξικοί & εθνομηδενιστικοί κύκλοι είναι εξίσου ισχυροί και στην «αριστερή» Αυγή και στον «δεξιό» ΣΚΑΙ)

    -η υποχρέωσή μας για υπεράσπιση της πατρίδας (μέχρι και την ηλικία των 45 ετών θεωρούμαστε όλοι έφεδροι) και εν καιρώ ειρήνης (κατά την οποία εισβάλλουν χιλιάδες αξιόμαχοι και αγνώστων προθέσεων αλλόφυλοι άνδρες καθημερινά), επιβάλλει τη διατήρηση αξιοπρεπούς φυσικής κατάστασης σε όλους. Ακόμη κι αν δεν το έχουμε ήδη κάνει για λόγους υγείας δλδ…

    -επειδή το Δημογραφικό είναι η μεγαλύτερη βόμβα που μας απειλεί και ακουμπά όλα τα θέματα που μας αφορούν (από την οικονομική υποδούλωση έως την εδαφική ακεραιότητα), καλό θα είναι να καταλάβουμε ότι οι παλιοί δημιουργούσαν πολυπληθείς οικογένειες με συνθήκες ασύγκριτα χειρότερες από τις δικές μας. Το παράδειγμα του Ιράν που άνθισε πριν το χείλος της καταστροφής όταν σχεδιασμένα αύξησε το πληθυσμό του υπό παρόμοια δύσκολες συνθήκες μας δείχνει το δρόμο!

    Τέλος όπως έλεγα και παλιότερα σε σχόλια, είναι επιβεβλημένο να οργανωθούμε μεταξύ μας με άτομα υγιών πατριωτικών θέσεων και αξιόπιστα, ώστε να υπάρχουν πυρήνες έτοιμοι για δράση (ή αντίσταση) όταν θα χρειαστεί να περάσουμε σε άλλο επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ας μην ξεχνάμε και στην βάση του ανωτέρω, ότι για τον Αριστοτέλη η δουλεία και η διατήρηση δούλων ήταν αρετή!
    Αριστοτελικά συνεπώς , οι έλληνες πολιτικοί κατά σχεδόν απόλυτη πλειοψηφία, αποφεύγουν την γραμμή του βιοπορισμού και μάλιστα έχουν φροντίσει να προικοδοτούν το υπόλοιπο του βιολογικού τους βίου με πλούσιες αμοιβές και απολαβές ,δημιουργώντας μια τεχνική και απολύτως σαφή διαχωριστική γραμμή με την εργατική τάξη ,(σοβιετική αντίληψη), στην οποία συμπεριλαμβάνεται πλέον και η άνεργος τάξη( κοινό μυστικό) η οποία αριθμεί το 15% του συνολικού πληθυσμού της χώρας.
    Σύμφωνα με τον Αριστοτέλη, η τριβή του βιοπορισμού, αποτελεί μειονέκτημα-υστέρηση διότι απασχολεί το άτομο και το απομακρύνει από τις διεργασίες της πνευματικής του κυρίως βελτίωσης και ανάπτυξης.
    Σύμφωνα δε με τον Αριστοτέλη , ο πολιτισμός ο οποίος στερεί τους ανθρώπους τον προσωπικό τους χρόνο θεωρείται αποτυχημένος.
    Διότι ο προσωπικός χρόνος είναι χρόνος βελτίωσης ,σπουδής ,μελέτης, συναναστροφής, μετάδοσης και λήψης ιδεών-αρνήσεων –εισηγήσεων, είναι χρόνος για την οικογένεια τα παιδιά, εν τέλει δε αυτήν την πολιτεία και την διακυβέρνηση της.
    Αν ρίξετε μια ματιά τριγύρω σας θα διαπιστώσετε ότι είμεθα περικυκλωμένοι από συνανθρώπους που αγωνιούν για την πληρωμή των φόρων, εργάζονται για την πληρωμή των φόρων, αυτοκτονούν για την μη πληρωμή φόρων, φιλονικούν στις ουρές της εφορίας για την καταβολή ή μη καταβολή φόρων, οδηγούνται στα ψυχιατρεία από την αδυναμία καταβολής φόρων, δικάζονται για την μη καταβολή φόρων ………
    Το πολίτευμα της χώρας κάλλιστα θα μπορούσε να ονομασθεί Φοροκρατία!
    Σε αυτήν την Φοροκρατία, ο χρόνος για προσωπική βελτίωση, περίσκεψη, συλλογισμό, για όποιο θέμα μακράν του Φόρου είναι πολυτέλεια και μάλιστα ποινικοποιημένη.
    Διότι σε έναν περιβάλλον το οποίο όλοι αγκομαχούν περί της εφορίας και δεν ανήκουν στην εξουσιαστική ελίτ, δεν μπορεί παρά να είναι ύποπτοι τουλάχιστον για φοροδιαφυγή!
    Όμως το σοβαρότερο πρόβλημα όλων είναι το γεγονός ότι μια μικρή Ελίτ έχει καταφέρει να μπορεί να επεμβαίνει και να τροποποιεί προς ίδιον όφελος την λειτουργία του κρατικού μηχανισμού.
    Για όσους ασχολούνται με το κομμάτι που σε γενικές γραμμές αποκαλείται ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, γνωρίζει ότι οι δημόσιες σχέσεις είναι ένα τμήμα του επικοινωνιακού πολέμου που εξελίσσεται καθημερινά στα υπουργικά γραφεία, ακόμα - ακόμα τους συλλόγους, τις οργανώσεις, τις επιχειρήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο επικοινωνιακός πόλεμος, αποτελείται από τρία διαφορετικά τμήματα τα οποία έχουν διαφορετική στόχευση , σκοπιμότητα και μέσα υλοποίησης.
    Ο διαχωρισμός αυτός είναι:
    Λομπινγκ
    Δημόσιες σχέσεις
    Διαφήμιση
    Η διαφήμιση αποτελεί την πλέον φτηνή και ευτελή μορφή επικοινωνιακού πολέμου και αυτό διότι στοχεύει κυρίως στο συναίσθημα του στόχου πελάτη.
    Τα Χριστούγεννα για παράδειγμα βομβαρδιζόμαστε με διαφημιστικό υλικό για παιχνίδια , μια επίθεση που στοχεύει και μόνο στο γονικό αίσθημα και συναίσθημα.
    Αντιθέτως, το Λομπινγκ στοχεύει και μόνο στους εξουσιαστικούς μηχανισμούς, ξοδεύοντας κάσες μετρητών για την επίτευξη νομοθετημάτων και αποφάσεων ευνοϊκών για τον πελάτη του Λομπίστα.
    Στην Ελλάδα το Λομπινγκ έχει μια ιδιότυπη μορφή λειτουργίας αφού αφενός δεν είναι αναγνωρισμένο επίσημα, ανεπίσημα είναι αυτό που δένει και λύνει στην πολιτική και κυβερνητική σκηνή!
    Δεν είναι τυχαίο λοιπόν το γεγονός ότι συγκεκριμένα άτομα και ομάδες ατόμων λυμαίνονται τα κρατικά συμβόλαια, τις ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις ………..
    Το ζήτημα είναι τεράστιο και ο χώρος ανεπαρκής.
    Η υπόθεση εργασίας είναι απλή.
    Υπάρχει πολιτικό σύστημα- θεωρία, που να αντικαταστήσει μια δομή η οποία στην Ε.Ε, όπως αποκαλύφθηκε, περιλαμβάνει ….15.000 ομάδες πίεσης και μερικές χιλιάδες Λομπίστες που δαπανούν δις για την προώθηση των ζητημάτων τους;;;
    Ποια πίεση μπορεί να ασκήσει ο άνεργος χειρονάκτης προς την εξουσία για την ανάδειξη του προβλήματος του;
    Καμία!
    Αν μπορούσε να ασκήσει πίεση, θα εξασφάλιζε καλύτερο , τουλάχιστον, ταμείο ανεργίας όταν στον αντίποδα ο πολιτειακός άρχων εξασφαλίζει με 4 έτη παρουσίας στο κοινοβούλιο οικονομική εξασφάλιση εφόρου ζωής
    Η Ελληνική ειδικά κοινωνία, εξαντλείται με την μετανάστευση της νεολαίας αφενός, αφετέρου από την φυσική γνωρίζουμε και τους νόμους των υγρών ότι όπου δημιουργείται κενό δημιουργείται και ανάλογη ροή προς κατάληψη του.
    Υ.Γ
    Η απόκτηση ενός πτυχίου σήμερα, δεν εξασφαλίζει ανθηρότερα οικονομικά.
    Αντιθέτως , υπάρχουν χειρονακτικά επαγγέλματα που δημιουργούν πλούτο
    Βλέπε προστασία-προστάτες -μπράβοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το άρθρο είναι απολύτως εύστοχο, πολύ αμφιβάλλω αν ακούει κανείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.