28/9/15

Πούτιν: Τεράστιο λάθος η μη συνεργασία με τις δυνάμεις του Άσαντ

Από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ 

Ο κ. Πούτιν υπογράμμισε ότι ο στρατός της Συρίας είναι ο μόνος που δίνει πραγματική μάχη ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος

Τεράστιο λάθος χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν τη μη συνεργασία με τον κυβερνητικό στρατό του Μπασάρ Αλ Άσαντ, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην 70ή Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

«Πιστεύουμε ότι είναι τεράστιο λάθος (για τις χώρες του ΟΗΕ) να αρνηθούν να συνεργαστούν με την κυβέρνηση της Συρίας και τις ένοπλες δυνάμεις της που μάχονται γενναία κατά των τρομοκρατών», είπε ο Ρώσος πρόεδρος από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης.

Ο κ. Πούτιν υπογράμμισε ότι ο στρατός της Συρίας είναι ο μόνος που δίνει πραγματική μάχη ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος και πρότεινε τη δημιουργία διεθνούς συμμαχίας κατά της τρομοκρατίας, με τη συμμετοχή μουσουλμανικών κρατών.

Ειδική αναφορά έκανε ο Ρώσος πρόεδρος και στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας από κράτη της δύσης, επισημαίνοντας ότι αποτελούν παραβίαση των καταστατικών αρχών των Ηνωμένων Εθνών.


Πρώτο Θέμα

1 σχόλιο:

  1. Ντόναλντ Τράμπ (υποψήφιος των Ρεμπουμπλικανών στις ΗΠΑ )¨"Αφήστε τους Ρώσους να καθαρίσουν τους ισλαμιστές στη Συρία!".Νομίζω ότι οι Αμερικάνοι έχουν καταλάβει ότι δεν πέφτει ο Άσσαντ οπότε σύντομα θα δώσουν το ΟΚ στη Ρωσία να καθαρίσει αφού ο αντικειμενικός σκοπός από τίγρη να κάνουν γατάκι τον Άσσαντ και τη Συρία επετεύχθη.Όλοι είναι ευχαριστημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.