31/7/15

Σοκ στην Παλαιστίνη: Έκαψαν ζωντανό αγγελούδι 18 μηνών στο σπίτι του

Στους τοίχους του σπιτιού ήταν γραμμένο το σλόγκαν «Price Tag»

Αιτία πιθανός εμπρησμός Εβραίων εξτρεμιστών - Από τη φωτιά τραυματίστηκαν τρεις άνθρωποι -ένοικοι του ίδιου σπιτιού- οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε ισραηλινά νοσοκομεία, σύμφωνα με αξιωματούχους

Ένα βρέφος 18 μηνών έχασε τη ζωή του σήμερα, Παρασκευή, όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο σπίτι της οικογένειάς του στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, η οποία φέρεται να οφείλεται σε εμπρησμό από Εβραίους εξτρεμιστές, ανακοίνωσε η ισραηλινή αστυνομία.Από τη φωτιά τραυματίστηκαν τρεις άνθρωποι -ένοικοι του ίδιου σπιτιού- οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε ισραηλινά νοσοκομεία, σύμφωνα με αξιωματούχους.  
Η εκπρόσωπος της αστυνομίας Λούμπα Σάμρι είπε ότι στους τοίχους του σπιτιού που πυρπολήθηκε, σε ένα χωριό κοντά στην πόλη Ναμπλούς της Δυτικής Όχθης, ήταν γραμμένο το σλόγκαν «Price Tag», το οποίο στο παρελθόν έχουν χρησιμοποιήσει Ισραηλινοί εξτρεμιστές.
«Πρόκειται για μία ύποπτη επίθεση με εθνικιστικά κίνητρα», είπε η Σάμρι και πρόσθεσε ότι ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας βρίσκονται επί τόπου.

Αυτή ήταν η χειρότερη επίθεση από Ισραηλινούς εξτρεμιστές από τότε που ένας Παλαιστίνιος έφηβος κάηκε ζωντανός σε αντίποινα για την δολοφονία τριών Ισραηλινών από τους απαγωγείς τους πριν από ένα χρόνο.

Το σπίτι, στο χωριό Καφρ Ντούμα, καταστράφηκε από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την ώρα που η οικογένεια κοιμόταν.

Ένα γειτονικό σπίτι υπέστη σοβαρές ζημιές, αλλά δεν υπήρξαν θύματα καθώς εκείνη την ώρα οι ένοικοί του απουσίαζαν.

Η οργάνωση «Price Tag» κατηγορείται για μία σειρά από εμπρηστικές επιθέσεις σε τεμένη της Δυτικής Όχθης τα τελευταία χρόνια.

Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.